|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
"Who Is It?"
|
|
Автор | ГeoprиBacилeв (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.04.06 22:29 |
|
Някой може ли да ми обясни за какво става въпрос в клипа "Who Is It?" защото не мога да го разбера.
| |
|
Мога да ти дам моята интерпретация, едва ли някой може точно да ти каже какво става. Ще ти отговоря обаче по-късно! 
Глупакът всеки път успява, знайте вие
от по-голям глупак похвала да добие.
| |
|
Питай Майкъл бе човече...........
| |
Тема
|
Re: "Who Is It?"
[re: didka mj]
|
|
Публикувано | 12.04.06 14:47 |
|
Нека всеки да напише своето разбиране за видеоклипа "Who Is It?"
| |
|
Ми, доколкото разбирам аз той има връзка с лирическата героиня и я чака за поредната среща на която може би се надява да я отучи от проституирането, но тя не идва и той разбира това, като: "Гледай си работата, така печеля повече...." и си тръгва от мястото на срещата, обаче се оказва, че е сбъркал, щото за нея той всъщност значи нещо........, ама като отива там него вече го няма!!! Тръгнал си е наранен и тя изяжда по един тупаник от хората му, защото за пореден път го е оставила да чака феланкишията................
Редактирано от didka mj на 12.04.06 15:21.
| |
Тема
|
Re: "Who Is It?"
[re: didka mj]
|
|
Публикувано | 13.04.06 15:35 |
|
А какви са тези куфарчета с пари,които се подмятат.
| |
|
Еми за "услугите", които извършва дамата й плащат бе!!! Понеже обаче го прави с богати господа парите се размятат в куфарчета..............
| |
|
Това е изкуство, приятели. Извратено и не ефективно е да се търси съзнателна интерпретация на видеото, да не говорим за музиката. Това е аналогова супер-картина от музика+видео. Тя трябва да бъде почувствана. Не се страхувайте да се отворите и да оставите тези неща да проникнат дълбоко във Вас. Аз поне имам абсолютно доверие на Michael.
Obicham Vi !
| |
|
Нека си е изкуство!!! Що пък ние да не си споделяме, как сме го разбрали това изкуство???????
| |
|
Добре тогаз, кажете какво разбирате от In The Closet.........че Майкъл е готин, готин е.......ама той винаги е такъв
МАЙКЪЛ Е КРАСИВ
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|