|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
Тема
|
виждали ли сте ве4е Майкъл на живо?
|
|
Автор |
billiejeangirl (непознат
) |
Публикувано | 25.12.05 23:47 |
|
Вие виждали ли сте Майкъл някога на живо??Тоест имате ли автограм от него или говорили ли сте някога с него??Съжалявам ако ве4е някой ви е питал.Радвам се ве4е на отговорите ви
| |
|
Ако си любопитна и имаш свободно време, поразрови се в архивите, ще ти е доста интересно.
Да, доста български фенове са се срещали с него, някой дори на му правили компания на сцената (2 щастливи девойки!). Предполагам си гледала концерти и знаещ какво имам предвид.
Една сладурана Дидка от Бургас и нейната приятелка, на която забравих името, са направо специализирани в това да гонят Майкъл, където и да се мерне в Европа. Дидка рядко влиза в клуба, но ако се мерне и види темата със сигурност ще има какво да ни разкаже.
Аз познавам двама души, които са го срещали на публични места:
Един приятел в ЮАР е бил на приема на Нелсън Мандела през 1999, където почитен гост бил Майкъл, но не е успял да се доближи на по-малко от 5 метра.
Един мой съученик пък го е засякъл във фоайето на хотел в Мюнхен през 1996.
- Now I'm just wondering, why you think...
| |
|
Значи да се поровя в страниците или????????
Сажелявам за тъпият вапрос
| |
|
Да, потърси в по-задните страници на клуба. :)
| |
|
Аз потърсих назад но не открих нищоПомощ
| |
|
Поразрових се в архива... Ето има интересни разказчета по въпроса. Приятно четене. :)
| |
|
благодаряМного е интересно да Чета тези са мен невероятни раскази доста ми е мъчно че аз никога не сам го виждала наживоИ че съм родена токва късно аз съм само на 13 години.Е но някога може би ще имам късмет кой знае?
| |
|
billiejeangirl, аз съм на 18, но и аз не съм виждала Майкъл на живо...
Искрено се надявам той да събере добър екип и да направи турне!
Знам, че за него ще е самодоказване и колкото и да казва, че се уморявал, за него също ще бъде важно.
Вярвам, че все пек ще видя Майкъл
| |
|
Аз, обаче не вярвам Майкъл да тръгне на турне повече. Възможно е да гостува в няколко държави на символични концерти, но турне… едва ли ще видим повече! Много добре знаеш, че всяко от турнетата през 90-те беше прекратявано по здравословни причини, а тогава Майкъл беше още млад.
Аз също не съм го виждал на живо и много бих искал да успея някога, но е твърде егоистично да мечтая за турне. То ще е истински ад за него.
Като издаде Invincible, той обясняваше в едно интервю, че ще задоволява нуждите от шоу (на феновете си), като прави големи спешъли и ефектни клипове. На мен и това ще ми бъде достатъчно, стига да стигнем до този етап.
На всички пожелавам 2006 да бъде най-успешната ви година в досегашния ви живот.
- Now I'm just wondering, why you think...
| |
|
Добре казано както винаги :)
И все пак, ако чуя за концерт на Майкъл, независимо дали ще е един(без турне) не знам какво трябва да стане, за да не си грабна задника и да не отида Между другото, първото което се сетих е да ми дойде Майкъл Джаксън на гости
Вярвам, че ако направи единичен концерт, няма да има място за калинка в залата Всички фенове ще се грабнат... Дано да стане
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
|
|
|