Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:52 06.05.26 
Музикални
   >> Michael Jackson
*Кратък преглед

Тема live8...нови  
Автор titikaka ()
Публикувано03.07.05 18:57

Подписахте ли декларацията до Г-8 за гладуващите в Африка? Направете го на www.live8live.com Покажете, че и българите имаме отношение към световните проблеми.

Тема Re: live8...нови [re: titikaka]  
Автор RockTheBoat (nocturnal)
Публикувано03.07.05 19:46

Аз я подписах. :)

Тема Re: live8... [re: RockTheBoat]  
Автор RockTheBoat (nocturnal)
Публикувано03.07.05 19:58

Между другото на концерта във Филаделфия е имало MJ-момент. Ди Джеят е пуснал "Don't Stop Til You Get Enough" и е призовал публиката да вика за Майкъл, и те не чакали втора покана.

А аз стоях до среднощ да чакам Марая и те взеха, че отрязаха едната песен (Hero). И то точно най-хубавото изпълнение - с детски хор и т.н. Направо побеснях. Но "Make It Happen" и "We Belong Together" не бяха лоши също.

Тема Re: live8...нови [re: RockTheBoat]  
АвторГeoprиBacилeв (Нерегистриран)
Публикувано03.07.05 20:27

Много хубав концерт беше. Крег Дейвид и някаква австралийка пяха кавър на "Come Together" в Париж. Жалко, че се припокриваха изпълненията. Кои песни пя Мадона?

Тема Re: live8...нови [re: ГeoprиBacилeв]  
Автор damita (madonniac)
Публикувано03.07.05 21:03

Мадона пя Like A Prayer, Ray Of Light и Music, като определно наелектризира публиката особено с края ня Music, където тя, заедно с госпъл хор пя акапелно, докато 200 000 души пляскаха с ръце!!! От това, което гледах, Мадона определено ми хареса най-много и май повечето критици са съгласни с моето мнение. Други, които ми харесаха: Joss Stone, Alicia Keys, Destiny's Child. Изненадана съм, че много от изпълнителите пяха фалшиво. Марая така и не я гледах. Дано да я повторят някъде, че ми е любопитно.
Не бях разбрала за MJ-момента. Дали са го дали някъде? Много ми се ще да го видя. :)

ПС: Записах се в сайта още в началото на концерта. :)

НЕВИНЕН!

Тема Мараянови [re: damita]  
Автор __Bobby__ (Black Or White)
Публикувано03.07.05 21:50

Определено останах приятно изненадан от изпълнението на Марая Кери.Много добро."Make It Happen" беше наистина много на място.А "We Belong Together" е песен,която в момента ми сред абсолютните фаворити.Наистина имаше някои изпълнители,които не звучаха добре.При глас като нейния обаче това не важи.Go Mimi!

Pain Is An Illusion.
Death Is Just The Doorway.

Редактирано от __Bobby__ на 03.07.05 21:51.

Тема Re: Мараянови [re: __Bobby__]  
АвторГeoprиBacилeв (Нерегистриран)
Публикувано04.07.05 22:11

Мадона не я гледах, обаче на изпълнението на Роби Уилямс публиката полядя. Най-фалшиво според мен пяха "Black Eyed Peace". Само викаха :) Много ме изкефи, че със Стиви Уондър се появи Роб Томас. В момента много ми харесва неговата песен "Lonely No More". Ама незнам дали я е пял. Не дадоха.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.