|
|
|
Тема
|
live8...
|
|
| Автор |
titikaka () |
| Публикувано | 03.07.05 18:57 |
|
|
Подписахте ли декларацията до Г-8 за гладуващите в Африка? Направете го на www.live8live.com Покажете, че и българите имаме отношение към световните проблеми.
| |
|
|
|
Аз я подписах. :)
| |
|
|
|
Между другото на концерта във Филаделфия е имало MJ-момент. Ди Джеят е пуснал "Don't Stop Til You Get Enough" и е призовал публиката да вика за Майкъл, и те не чакали втора покана.
А аз стоях до среднощ да чакам Марая и те взеха, че отрязаха едната песен (Hero). И то точно най-хубавото изпълнение - с детски хор и т.н. Направо побеснях. Но "Make It Happen" и "We Belong Together" не бяха лоши също.
| |
|
Тема
|
Re: live8...
[re: RockTheBoat]
|
|
| Автор | ГeoprиBacилeв (Нерегистриран) |
| Публикувано | 03.07.05 20:27 |
|
|
Много хубав концерт беше. Крег Дейвид и някаква австралийка пяха кавър на "Come Together" в Париж. Жалко, че се припокриваха изпълненията. Кои песни пя Мадона?
| |
|
|
|
Мадона пя Like A Prayer, Ray Of Light и Music, като определно наелектризира публиката особено с края ня Music, където тя, заедно с госпъл хор пя акапелно, докато 200 000 души пляскаха с ръце!!! От това, което гледах, Мадона определено ми хареса най-много и май повечето критици са съгласни с моето мнение. Други, които ми харесаха: Joss Stone, Alicia Keys, Destiny's Child. Изненадана съм, че много от изпълнителите пяха фалшиво. Марая така и не я гледах. Дано да я повторят някъде, че ми е любопитно.
Не бях разбрала за MJ-момента. Дали са го дали някъде? Много ми се ще да го видя. :)
ПС: Записах се в сайта още в началото на концерта. :)
НЕВИНЕН!
| |
|
|
|
Определено останах приятно изненадан от изпълнението на Марая Кери.Много добро."Make It Happen" беше наистина много на място.А "We Belong Together" е песен,която в момента ми сред абсолютните фаворити.Наистина имаше някои изпълнители,които не звучаха добре.При глас като нейния обаче това не важи.Go Mimi!
Pain Is An Illusion.
Death Is Just The Doorway. Редактирано от __Bobby__ на 03.07.05 21:51.
| |
|
Тема
|
Re: Марая
[re: __Bobby__]
|
|
| Автор | ГeoprиBacилeв (Нерегистриран) |
| Публикувано | 04.07.05 22:11 |
|
|
Мадона не я гледах, обаче на изпълнението на Роби Уилямс публиката полядя. Най-фалшиво според мен пяха "Black Eyed Peace". Само викаха :) Много ме изкефи, че със Стиви Уондър се появи Роб Томас. В момента много ми харесва неговата песен "Lonely No More". Ама незнам дали я е пял. Не дадоха.
| |
|
|
|
|