Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:45 04.11.25 
Музикални
   >> Michael Jackson
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема ТЪПИТЕ ПЕСНИ НА M.J.  
Автор locky_32 (талантлив)
Публикувано24.03.05 12:01

Понеже много често са ме питали: "Е, добре...ти всичко ли му харесваш на този Майкъл?" и аз естествено съм казвал: " Да!!!", сега си мисля, че съм послъгвал малко...Има неща, които никога не съм харесвал и други, които вече не харесвам.
Ето ви списък на "тъпите" му, според мен, парчета.
Не обвързвам никой с тази тема, но нали не си мислите, че може да има артист със каталог, съставен само от шедьоври, та дори и той да се казва Майкъл Джаксън...?
Ето го списъка, в хронологичен ред:
1. BURN THIS DISCO OUT - нагла и тъпа песновка
2. I CAN'T HELP IT - разводнена и елементарна
3. BABY BE MINE - нищо не схващам...защо изобщо я е пял?
4. THE GIRL IS MINE - двама не винаги е повече от един
5. P.Y.T. (PRETTY YOUNG THING) - ужас
6. JUST GOOD FRIENDS - Стиви е гений, ама не и тука...
7. ANOTHER PART OF ME - това пък какво беше???
8. HAL THE WORLD - става само за детската градина, под елхата
9. CAN'T LET HER GET AWAY - безсмислена до ен-та степен
10. BLACK OR WHITE - това е най-досадното парче, правено някога
11. BUTTERFLIES - помия
12. SPEECHLESS - инфантилна
13. YOU ARE MY LIFE - на Беибифейс времето мина отдавна
14. THE LOST CHILDREN - аман от тия дечица...от тях е на тоя хал
15. THRETENED - нямам думи просто
Е хайде сега сте вие

Тема Re: ТЪПИТЕ ПЕСНИ НА M.J.нови [re: locky_32]  
Автор Absolutna (ядосан)
Публикувано24.03.05 12:08

ужас!!! УБИ МЕ С ТАЗИ ТЕМА! 99% ПРОЦЕНТА НЕ СЪМ СЪГЛАСНА, ДАЖЕ МОЖЕ И ДА СА ПОВЕ4Е ПРОЦЕНТИТЕ НА НЕСЪГЛАСИЕ:)) just to let u know

Автор armydreamer (ewf)
Публикувано24.03.05 12:33

Threatened ми е една от любимите песни от Invincible. Black or White - супер си е; просто я преслушахме. С другите от списъка съм горе-долу съгласен.

You Are My Life може би заема първо място в моята класация. Следвана от Superfly Sister, Girlfriend, Baby Be Mine, She Drives Me Wild...

Another Part of Me е една от най-великите песни, които Майкъл е създавал .

we are stardust

Тема Re: ТЪПИТЕ ПЕСНИ НА M.J.нови [re: armydreamer]  
Автор damita (madonniac)
Публикувано24.03.05 13:03

Аз пък отдавна не твърдя, че харесвам всичко на Майкъл. Естествено, че не може всички песни да са шедьоври и няма нищо лошо в това да си кажем кои ни се струват от по-долна категория. :) Нищо, че за голяма част от песните, които ти си изброил не мога да се съглася...
Моят списък включва на първо място DS, после Girlfriend, The Girl Is Mine, Can't Let Her Get Away, She Drives Me Wild, You Are My Life, The Lost Children, Privacy. Но съм изненадана, че има хора, които не харесват Black Or White или Another Part Of Me....

Тема Re: ТЪПИТЕ ПЕСНИ НА M.J.нови [re: damita]  
Автор marcelo (LA)
Публикувано24.03.05 13:19

L A M E

Тема Re: ТЪПИТЕ ПЕСНИ НА M.J.нови [re: marcelo]  
АвторX (Нерегистриран)
Публикувано24.03.05 14:25

Най - гадната песен на Майкъл изобщо е Black or White. Също толкова досадна е Remember The Time. Абе ще ги почна по албуми:

Girlfriend
Wanna Be Startin' Somethin'
The Girl Is Mine
Just Good Friends
Speed Demon
She Drives Me Wild
Heal The World
This Time Around
DS
2 Bad
Целия Invincible без Whatever Happens, Heaven Can Wait, Break of Dawn, Don't Walk Away....

Аз например много харесвам Can't Let Her Get Away - просто музиката е кофти но песничката е супер. Би могла също така да се поскъси малко, но това е в почти всички песни от 1991...

Тема Re: ТЪПИТЕ ПЕСНИ НА M.J.нови [re: marcelo]  
Автор locky_32 (талантлив)
Публикувано24.03.05 14:26

Лелееее...ама как съм забравил "Girlfriend"...ами че тя е най-тъпата!!!
Умишлено съм пропуснал детските му песнички, защото мога да изброя на пръстите на едната си ръка тези от тях, които стават за нещо и пак да ми хартишат пръсти
Относно "BLACK OR WHITE" - е много ми е досадна и клипа ми е гаден, може би заради оная "говоряща маймуна" Маколи ...как беше там...няма значение.

Тема Re: ТЪПИТЕ ПЕСНИ НА M.J.нови [re: X]  
Автор Absolutna (ядосан)
Публикувано24.03.05 14:37

wanna be startin' sth е една от ВЕЛИКИТЕ просто неща (! ьа - намерих щ-то ЩЩЩ:)) винаги ми е била любима! нито grower, нито fader. 4иста константа. а аз съм 4овек на настроенията...............
6те ме убиете с тази тема

Тема Re: ТЪПИТЕ ПЕСНИ НА M.J.нови [re: Absolutna]  
Автор damita (madonniac)
Публикувано24.03.05 16:28

Хаха, за Girlfriend обаче май всички сме единодушни...

АвторX (Нерегистриран)
Публикувано24.03.05 16:43

Klipa e super (e vse pak detski spomeni, Nova godina, Kanal 1 i t.n.)....ama pesenta e ebahti smeshkata...Ako nqma rima...udari ma! Mai teksta e pisan na tozi princip.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.