|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Орфей   |  |  | Автор | eньo (Нерегистриран) |  | Публикувано | 26.08.05 10:50 |  |  | 

Здравейте! Можете ли да ми дадете някаква информация за тракийския орфизъм.Но е нужно преди това да предупредя: древногръцките митове са ми добре известни, търся нещо по автентично и близко до извора, нещо от България.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Орфей  [re: eньo] |  |  | Автор | Bидyp (gash) |  | Публикувано | 29.08.05 01:11 |  |  | 

Вече не се ли разбра, че Орфей както и всички траки са били негри!!!!!...ебасии и кретените.
 Кво ме интересува,че ти и няколко българи се интересувате, какъв е бил Орфей,  когато Света не знае нищо ...Защото повечето български учени се затворили в черупките и се дъвчат побежду си за глупости, а не правят нищо за популяризирането на културата и историята на нашите земи. Тва им поведение ги определя като "учени" и нищо повече и такива ще си останат докато не престанат да се лайнярат с идеологическо обслужване на една или друга чужда концепция.
 Кво ме интересува,че имаме националсти в парламента , когато икономиката ни , жизнената и интелектуална култура е на много ниско равнище.. да не говорим за шайката психично болни, които,твърдят,че българите са богоизбран народ!!!
 Лайкаждии и провокатори брр патриоти-идиоти

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Орфей  [re: eньo] |  |  | Автор | Maйлc (непознат
) |  | Публикувано | 29.08.05 13:21 |  |  | 

проф. Иван Маразов имаше една книга, май там пишеше доста работи за орфизма. Ама не помня името й, търси в Гугъла

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Орфей  [re: eньo] |  |  | Автор | sol_lam (айде пак) |  | Публикувано | 29.08.05 17:00 |  |  | 

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Орфей  [re: Bидyp] |  |  | Автор | kelka (синце) |  | Публикувано | 30.08.05 14:16 |  |  | 

Брато, ако успееш да се погледнеш от страни ще видиш, че ти си от ония идиоти заради които културата е на ниско ниво. Скудоумец недодялан. Самият факт, че ти харесва Орфей да е негър, а и явно мислиш така показва че той наистина е негър.

Редактирано от kelka на 30.08.05 14:18. 

|  |  |  
             |  |  | 

Я напсувай като мъж и стига и се заяждала хахаха

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Орфей  [re: eньo] |  |  | Автор | вeнци (Нерегистриран) |  | Публикувано | 30.09.05 16:24 |  |  | 

Орфиьо, пренатегнат ми се струваш, Бате !
 Лекувай се !
 Инак ти желая здзраве, щтщастие и любовъ.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Орфей  [re: eньo] |  |  | Автор | funy77 (антифашист) |  | Публикувано | 07.01.21 01:30 |  |  | 

а пък това е новата ми страница в профила.

[suggestopedia movie / сугестопедия филм:

подпис:

|  |  |  
             |  |  | 

http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=forty&Number=1955099826&page=0&view=collapsed&sb=5

Внимавай какви ги пишеш, ако искаш да пишеш в клубовете, че ще убиеш дира както убиха all.bg. Думите имат сила! Вярваш не вярваш … това е!

|  |  |  
             |  |  | 

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички) |   | 
 |