Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 07:17 21.10.25 
Култура и изкуство
   >> Митология
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Никога не забравяй..нови  
Автор ShokoLada (искам лято!)
Публикувано18.02.20 10:28

от къде си тръгнал, къде си и накъде отиваш..

Добро утро! надявам се и деня да е добър..
Тери-Терзан ми е болен, повръща и има разстройство, не съм вярвала че ще гледам коте, като малко дете, но факт. Не съм свикнала да го гледам толкова кротък и гальовен и сърцето ми се къса..липсва ми онзи дивак, който беше, но ще се оправи и пак ще лудува.:)
Та живота е низ от изненади с които трябва да се справяме.
Успешен и усмихнат ден.

Тема Re: Никога не забравяй..нови [re: ShokoLada]  
Автор dama spatia (зеленоока)
Публикувано26.02.20 18:49

Яяяяяяяя , Шокиии, по една случайност реших да влезна в клубчето. Иииии приятна изненада, че си тук. Къде изчезна?
В изненадата си даже и Добър вечер пропуснах да кажа. Затова казвам го сега.
Какво му е на Тарзан? Да не би нещо от храната да е? Гледам преди няколко дни си написала постинга, при което малкият палавник може и да е добре вече. Дано.
Шоки, последно видях, че ти пишеше в психоанализа-та и след това се загуби. Даже се помислих, че си се оттеглила от клубовете. Но се радвам искренно, че си тук

Тема Re: Никога не забравяй..нови [re: dama spatia]  
Публикувано27.02.20 19:01

Наоколо съм с малки почивки..: ))
И аз много се радвам, че си погледнала тук, чудех се нали ще го направиш, а темата е специално пусната за теб. Липсват ми разговорите с теб..: )
А Благодаря за милите думи и топлото посрещане, това топли.

Тери е супер, още същият ден се оправи и сега е още по-палав и непослушен..непрекъснато се гоним с него..: )))

Публикувано27.02.20 19:13

Шоки, радвам се, че си тук

Абе, много време не надничах тук. Когато влизах, минавах през 3-4 клуба. Снощи като че ли някой ме накара да надникна тук ииииииии се изненадох приятно.Винаги ми е било приятно да пиша с теб. Взаимно е Знаеш ли, липсва ми Споделено във видА, в който се майтапихме. Беше едно спокойно местенце.
На колко стана Тери? Между другото, хубаво име

Публикувано27.02.20 20:04

Аз пак нямам достъп до там и до 50-60, но ще питам Киро другата седмица.
Да..много приятно беше, но времената се менят, хората също..: )
Ми Тери е роден през август, Бебка го роди точно когато ме нямаше за няколко дни и после ми го донесе..: ))
В момента спи в краката ми и се протяга..: ))) т.е. значи се обичаме с него...

Терзан..щерчо го измисли..и понеже има в Тери "р", веднага си го позна като име и се обръща..
А сега Бебка си има ново гадже..малии този как ме нервира, един нахален котарак, който аз го гоня, той ме гледа..дебил бе..

Публикувано27.02.20 20:22

Надявам се да получиш достъп. Нещо като подарък за 8- ми март :))
Този палав Тери да не би да е зодия Лъв- че? Спомням си, че преди няколко месеца Бебка / хайманата :))) / беше изчезнала. После се завърна с армаган / Тарзан /

Подозирам, аз, че пак ще извърти същия номер. Така че, готви се , Шоки, за всякакви изненади

Публикувано27.02.20 21:36

Неее...Бебка в момента се гаджосва..изненадите ще са после..

Неее аз изчезнах за три дни, а тя не признава никой освен мен, т.е. при никой друг не влиза в къщи, освен при мен...и точно тогава е родила милата, незнайно къде и ми донесе Терзан през нощта..
Лъв я! Ама аз му викам ..тигре!..щото също като тигър наперено ходи и се опъва, протяга, и един такъв важен, важен..: ))) ама това рядко де..иначе лети из стаите, бута, катери се..

Тема Re: Никога не забравяй.. [re: ShokoLada]  
Публикувано28.02.20 15:15

Тарзан отроче на Бебка ли е или не? И ако е нейно, къде са другите котачета. Нали не ги изоставят.
Голям разбойник тоз' Тарзан

Чувства се господар на къщата

Публикувано28.02.20 16:48

Да. Син на Бебка. Само него ми донесе, не знам дали е имало повече, нали ти казвам, точно тогава ме нямаше.
Ооо как..диктатора в дома! Не дава да се чисти и оправя, да се сгъва, да се забърсва..скача, мята се, не дава, дере, мръхти..как така ще пипам собствеността му..: ))) Та като започвам тези неща и той заминава в "изолатора" Това е стаята на детенце, която сега е празна.

..и там започва да се дере..амаа това е.

Публикувано28.02.20 19:05

не ти е лесно, ама хииич. Я вземи го дресирай да се включва да помага

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.