|
|
Искам да си направя живачно махало, което реагира на фосфор и цветни метали. Знам, че се прави от живачен окис и азотна киселина, но не са ми известни пропорциите - някой знае ли ги случайно
| |
|
Не ми изглежда като нещо, което човек случайно да знае.
| |
Тема
|
Re: Живачно махало...
[re: Amitaba]
|
|
Автор |
entrix (богата работа) |
Публикувано | 12.08.09 01:27 |
|
Ако някои случайно знае как са построени пирамидите да ми пише на лична!
| |
Тема
|
Една вероятна версия е, че
[re: entrix]
|
|
Автор |
A$$A$$lN (ветеран) |
Публикувано | 12.09.09 03:33 |
|
блоковете, от които са строени някои пирамиди са отливани в калъпи, на място. Пясък и свързващ материал.
Като доказателство показват факта, че са намерени човешки косми, които са вградени във въпросните блокове.
Не ми се вярва, но може и да има истина.
| |
Тема
|
Re: Една вероятна версия е, че
[re: A$$A$$lN]
|
|
Автор |
entrix (богата работа) |
Публикувано | 15.09.09 02:18 |
|
леене ... може, но става бетон, а не солидни камъни.
| |
|
За паралел-е о"ки ,но за форума, сооооооори!!!??
| |
Тема
|
Re: Една вероятна версия е, че
[re: entrix]
|
|
Автор |
nonetheless (стар клубар) |
Публикувано | 15.10.09 12:39 |
|
е ти сега технологията за леене на скали ли искаш? тази технология е от планетата Магратея, Гуалдите са я създали, обаче аз я имам!
...пусни ми оферта на лични и ще се разберем
| |
|
Предварително моля за извинение?За теб явно е важно,но аз вече имам такова махало!Купих на внук си пластмасов тигър! Сега го гоня през антрето и му говоря....."Тигара на седемте морета иска бебешки баджета"... и когато го настигна да го 'нападна' Настава такава Веселба,че ме е страх,ДАЛИ ме разбираш. Иначе казано прочела съм Дори всичко от В.Зеланд. Молбата ми към теб е,.....Махалото вече е измислено и Действа!След В.Зеланд прочети Тихоплав-ци!! С Уважение!!
| |
Тема
|
Re: Живачно махало...
[re: нeeпъpвo]
|
|
Автор |
lz1tar (непознат
) |
Публикувано | 12.02.12 15:09 |
|
Махалото деиства,използва се от жители на Факултето,Столипиново и други цигански махали,потърпевши са БТК,МО и енергото
| |
|
|
|
|