|
Тема
|
AWESOME...
|
|
Автор |
TOMI () |
Публикувано | 15.02.00 15:00 |
|
LELEEE, NE MOGA DA POVIARVAM...
CHAK SEGA ZABELIAZAH CHE IMA KLUB ZA METALLICA...TOVA E SUPER...
M/U DRUGOTO PICHOVE THE OFFICIAL SITE IS
www.metallica.com
TAM IMA STRASHNO MNOGO INFORMATION AND STUFF...
AZ VECHE SAM GI GLEDAL TIA SLADURI NIAKOLKO PATI I SKORO PAK IDVAT NA WEMBLEY NO NIAMA OFICIALNA DATA OSHTE...
M/U DRUGOTO PREPORACHVAM VI NOVIA DVOEN DISK "METALLICA & S&S ORCHESTRA"...
TOVA E NESHTO NEVEROIATNO IMA STRAHOTNI ISPALNENIA...
AIDE CHECK YA LATER ZASEGA AMIGOS
VIVA METALLICA
LOTS OF LOVE FROM YOUR PAL TOMI...
| |
Тема
|
AWESOME...
[re: TOMI]
|
|
Автор |
Боби () |
Публикувано | 16.02.00 08:32 |
|
Здравейте,виждам,че бързо се увеличаваме!Мога да ви кажа още няколко сайта- www.encycmet.com /енциклопедия Металика/ ; www.guitalica.com /за тези,които се интересуват от свирене на китара в стил Металика/ .Всъщност,ако има някои от вас ,които свирят на китара или бас и обичат Металика могат да ми пишат,защото аз търся такиви за моята група/възраст 20-30год./.Наздраве с много бири и дивотиите на Джеймс.!!!Чао!!!
| |
|
Пълен списък с датите за турнетата можете да намерите в www.metontour.com
| |
|
Между другото в S&M много ме кефи точно "The thing...". много чко са го направили. Маестро Michael Kamen е голяма работа, доста са си поиграли, за да докарат от "психарската" песен още "по-психарска". :)))
Иначе The call of Ktulu и след това Master-a направо избиват рибите в реката!!! А Nothing else matters и Until it sleeps... нямам думи!
| |
|
I ESTESTVENO BLEEDING ME KOIATO E EDNA OT LUBIMITE MI PESNI. OSOBENO KAK ZAVARSHVA S TOVA HEY-HEY-HEY V METAL STYLE HE HE
NOVIA TRACK NO LEAF CLOVER NAMIRISVA MALKO NA OSTARIAVANE AKO SE SADI PO GLASA NA JAMES NO SI E SUPER, AZ SAM LUD FEN NA NEGOVIA GLAS...
TOMI
| |
|
Mdaaam, SM e strahoten album sus strahoten sound, skoro go slushah w edin awer s dolby surround, MALE MILA : )
| |
|
Napalno cpodeliam mnenieto ti za novia album na metallica.Toi e
napravo super(kakto vsichkite im predisni).
| |
|
|
|
|