Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:35 14.07.25 
Музикални
   >> Metallica
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема YEAH!!!!!нови  
Автор headhunter ()
Публикувано14.02.00 13:35

Здравейте всички фенове на METALLICA!!! Имаме си цял клуб, за да си дрънкаме врели-некипели за любимата група. Сигурно ще е много интересно, защото аз каквото съм имал да кажа за Metallica съм го казвал толкова пъти, че направо ме мързи да го повтарям... И все пак съм любопитен да чуя масовото мнение на хората за бандата. Като например ми се ще да разбера колко са "стари фенове" и колко са "по-нови". И колко мислят, че Metallica след Черния албум (1991), вече не струват... (щото аз не мисля така, ама аз съм отрасъл с тях), и колко мислят, че Metallica преди въпросния албум не струват (което си е чиста глупост). Или колко са хората, които харесват Metallica, само заради някои песни, например Fade to black, Welcome home, One, Nothing else matters etc. Или колко са харата, които харесват The thing that should not be, едно според мен страхотно парче... което много не харесват :))). Ей такива ми ти работи... Хайде чао!

Тема YEAH!!!!!нови [re: headhunter]  
Автор just_me ()
Публикувано14.02.00 22:47

Az haresvam 'The thing...', osven tova na men lichno chernia album mnogo me kefi.

Автор one ()
Публикувано14.02.00 23:56

HI, :)))))Аз съм едновременно по-нов и стар член на METALLICA, в смисъл че ги слушам от доста време, но напоследък съвсем се запалих. Черният албум може би е най-доброто, но ми харесват и по-новите им експерименти. Ако можех да си избера саундтрака за моя живот това би било МЕТАLLICA:))))

Автор Боби ()
Публикувано15.02.00 08:49

Здравей Ловецо на глави.Аз написах едно друго послание преди да прочета твоето и реши веднага да ти отговоря; Всичко,което са направили Металика е СВЕЩЕНО както и самите ТЕ!!!Аз съм от най-старите фенове и трудно преживях промяната им след черния албум,но просто разбрах, че е грехота да не обичаш нещо създадено от Тях!!! Пишете! Чао!

Тема WAAAAAAA!!!!!нови [re: Боби]  
Автор One ()
Публикувано15.02.00 12:22

Аз си падам по твърди пекнички, като Master of puppets, The thing..., Carpe diem baby, The four Horsmen, Ride the lighting, Creeping Death, The god that failed ... също и балади, като The Unforgiven I и II и Nothing Else Matters. . . . . . Всички песни им са страхотни! Слушам ги от 7 годишна възраст. Помня излизането на Metallica 91. Тогава бях във Втори клас.

Тема WAAAAAAA!!!!! [re: One]  
Автор headhunter ()
Публикувано16.02.00 15:07

Е, аз ги слушам от 1984... преди това беше малко трудничко да си ги намериш. Няма да казвам с какво качество бяха първите ми записи и как се изкефих, когато по-късно се сдобих с добър саунд. Покрай Металика просвирих и на китара и честно да си кажа малко са техните песни, които още не мога да свиря изцяло... А иначе след почти 20 години аз пораснах с групата и.. не знам, за мен шокът от промяната в стила не беше голям. Макат, че да си призная малко се шашнах когато за първи път чух "Load". А сега една от Top 1 песните ми е именно от този албум - "Bleeding me". А в интерес на истината текстовете им са страхотни. Майка ми ходи на концерта в Пловдив със 7 годишната ми сестра. Аз бях на концерта тук във Варшава. Бях размазан... от кеф. Първо пяха "Mercyful fate", после "Monster magnet" и "Apocaliptica". Много ме изкефи онзи тип от "Apocaliptica", когато каза: "Вие сте дошли на концерт на Металика. Те свирят наши кавъри!!". Майтапи разни... Вече няма да пропусна техен концерт в района. Яд ме е, че имах много работа и не можах да ида да ги видя в Германия, на S&M концерта...

Тема WAAAAAAA!!!!!нови [re: headhunter]  
Автор Боби ()
Публикувано17.02.00 10:09

Здравей Хедхънтъре!!!Чудя се защо не вземем да се видим с теб ,да си посвирим Металлика и да изпием по няколко бири.Имам един приятел,който има барабани в тях,а и моите инструменти също са там.Аз също се опитвам да свиря парчета на Металика с барабаниста и страхотно се забавляваме.На 29 години съм,а той е на 27,но акълът ни все още витае в онези луди тинейджърски и безгрижни времена.Ако си съгласен обади ми се на тел:746165 до 4.00ч. и на 029923443 вечер.Е-мейл: yankov@metallica.com.Чао!

Тема WAAAAAAA!!!!!нови [re: Боби]  
Автор JameZ ()
Публикувано17.02.00 10:53

O Yeaaa :) METALLICA sa goliama sila :) Az sum na 28 godini i gi slusham ot 85 g. biah uchenik v 5-ti klas i togava oshte ne razbirah kolko sa veliki, kefeh se na Accept i Iron Maiden sushto, no po-kusno razbrah, che Metallica sa clasicata v janra, sega slusham Metallica i Deep Purple :) tova e istinata za jivota :) A shto se otnasia za koncerta im - beshe VARHUT - Naj dobroto neshto koeto sum vijdal niakoga- i kogato zabiha Master of Pupets - beshe kato na sun :)

Тема Бобинови [re: Боби]  
Автор headhunter ()
Публикувано21.02.00 12:42

Аз съм с двете си ръце ЗА да изпием много бири и да свирим до зори.. ама как ще стане??? Аз живея в Полша - Варшава и много рядко си идвам до България. Кофти :(((

Автор badnews ()
Публикувано21.02.00 15:49

Аз съм нож фен на Metallica и то от концерта ж Плождиж, беше много гот и от там се запалих!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.