Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:01 02.11.25 
Музикални
   >> Metallica
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Това не е мнение, а реалност!нови  
Автор Other (just me)
Публикувано20.06.03 00:18

Вече 15 дена слушам St.Anger. Трябва да отбележа, че го слушам почти непрекъснато и все още не ми е омръзнал (дори няма зачатъци това да стане). Първоначалното ми мнение беше не много добро - и то най-вече заради вокала на Джеймс на места. Всичко изглеждаше сякаш всеки от четиримата свири нещо различно, което въобще не съвпада с останалите.
Да - ама НЕ. Точно в този момент мога да кажа само едно - НИКОГА НЕ Е ИМАЛО И НИКОГА НЯМА ДА ИМА СЪСТАВ КАТО МЕТАЛИКА. Те винаги ще останат номер едно.
Взимаме за пример Черния албум на Металика - направо брилянтно, албума те грабва от първата до последната песен. А защо? Защото мозъкът няма нова информация която да обработва - всичко е ясно - куплет, припев, някакво рифче, куплет, припев, соло и накрая два пъти припев. Барабаните - през повечето време "прав" такт.
St. Anger е много раздвижен албум. Китарите са невероятни, а на Ларс шапка му свалям - просто е гениален.
Много ми е интересно как повечето от вас които говорите против албума, може да изказвате мнение. И при това само от едно-две прослушвания. Ами няма да стане - никога няма да ви хареса, трябва просто наистина да се заслушаш. Това не е като да слушаш новия албум примерно на Manowar (без да обиждам групата, защото съм и страшен фен).
Така че, остана само да изкажа съжалението си на всички онези които все още не са "прогледнали". Като не ви харесва новия албум не го слушайте и престанете да говорите за неща които въобще не разбирате.

P.S. С този текст не целя да обида някой и се надявам да няма засегнати.

Тема Re: Това не е мнение, а реалност!нови [re: Other]  
Автор Thunder lnc. (hard'n'heavy)
Публикувано20.06.03 00:51

Хм... С мен същото се слу4и с And Justice 4 All... ама тоя път е по-трудно. Май ще трябва доста пъти да ги прослушам ;-) Ина4е името на албума много ме кефи aarrrrrrrrrrggggghhhhhhhh!!!
Наистина уважавам безкрайно много тези мом4ета, затова просто не ми дава сърце да говоря лошо за тях... така 4е ще глкедам да се постарая

METALLICA FAN FROM DAY 1

Тема Re: Това не е мнение, а реалност! [re: Other]  
Автор evgeni-x ()
Публикувано20.06.03 01:00

Абе няма смисъл да им обясняваш - ще продължават да плюят и това е. Нали сега така е модерно! Давайте!!

Тема Re: Това не е мнение, а реалност!нови [re: Other]  
Автор Myминтpoл (Розовичък)
Публикувано20.06.03 01:01

Прочети си постинга на трезво и ще видиш че говориш точно като някой наркоман който се опитва да убеди околните че хероина е супер велико и безвредно нещо.
Някой хора го наричат brainwashing, което е практически същото

Тема Re: Това не е мнение, а реалност!нови [re: Myминтpoл]  
Автор evgeni-x ()
Публикувано20.06.03 01:08

А така!! Давай, още можеш!!!!

Тема Re: Това не е мнение, а реалност!нови [re: evgeni-x]  
Автор Mимyнтpoл (Розовичък)
Публикувано20.06.03 09:10

ставам все по-тъп и по-тъп... толкова съм тъп, че даже не знам кога да обядвам...

Тема Re: Това не е мнение, а реалност!нови [re: Myминтpoл]  
Автор Other (just me)
Публикувано20.06.03 10:39

Много добре съмго прочел. Ти не се ли замисляш, че може и ти да грешиш.
Но ако ти не си разбрал какво съм написал, значи си много труден случай.

Тема Re: Това не е мнение, а реалност!нови [re: Mимyнтpoл]  
Публикувано20.06.03 12:17

Мимунеееее,
обядвах преди 11 часа печено свинско пълнено със зелени ябълки и полято с от конфитюр от дюли и огретен от картофки отстрани

Тема Re: Това не е мнение, а реалност!нови [re: Mимyнтpoл]  
Публикувано20.06.03 12:19

поласкан съм,
това някой да седне да регистрира цял профил в непосилния си гняв да ме ядоса ме весели истински

Тема Re: Това не е мнение, а реалност!нови [re: evgeni-x]  
Автор Thunder lnc. (hard'n'heavy)
Публикувано20.06.03 13:50

Едно голямо БРАВО!!! за сайта (на Pink Floyd разбира се ;-) Страхотен е!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.