Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:39 17.07.25 
Музикални
   >> Metallica
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Мнениенови  
Авторmetal (Нерегистриран)
Публикувано10.06.03 17:28

Имам 4увството 4е пове4ето хора сте се събрали в този форум само за да критикувате 'талика.Като не ви харесва какво правят направете си клуб до '88 или '91.Новият албум е агресивен,модерен и е як метал;вие хора живеете в миналото,но не и Металика.Нужно ли е да зву4ат стармодно за да ви се харесат,не сме 1986 година,не ходим ве4е с тесните 4ерни дънки,и със сплъстената мазна коса,а искате такава музика,колко групи останаха на това ниво?Има,но едва ли са толкова много...

Тема Re: Мнениенови [re: metal]  
АвторMet fen (Нерегистриран)
Публикувано10.06.03 17:32

Napulno sum saglasen s tova koeto e napisal metal
Albuma losh ili hubav e naiave, Naniakoi moje i da ne im haresva, no who gives a shit v slu4aia, .....Tova e Metallica prez 2003,, vremenata sa menuat i Metallica zatova e "ve4na" grupa, poneje vinagi imat sili i smelost da napraviat neshto novo i neo4akvano, za dobro ili zlo
A "4ugunenite" glavi , koito si misliat 4e edna grupa triabva da sviri cial jivot edni i sushti pesni po stil , ,,, te ne me interesuvat,, da si slushat oshte 100 godini albumite koito im haresavt,, izbora e tehen,
Jivota produljava i Metallica sa vse oshte nomer 1,, a na men albuma mi haresva,, vapros na vkus,,

Haide sas zdrave,, do sledvashtia album
Metallica rulez

Автор Boby_ (гладен)
Публикувано10.06.03 18:00

Проблемът не е в това, че Металика се променя. Лично аз се кефя и на Load и Reload. Е, не толкова, колкото на Master of Puppets, но им се кефя. Случаят със St. Anger е по-различен - тук се касае за липса на идеи, за еднообразие. Няма друг албум на Металика, в който песните толкова да си приличат помежду си. Развитие няма, има регрес и то съществен. Което е доста жалко.
Все пак признавам, че след 15-тото или 20-тото слушане някои песни започнаха да ми понасят (да, точно да ми понасят, не да ми харесват), но това не значи много, просто показва, че St. Anger поне не е чалга или хип-хоп.

Тема Осем крака има ракът,нови [re: Met fen]  
Автор Boby_ (гладен)
Публикувано10.06.03 18:03

ракът има осем крака...

Редактирано от Boby_ на 10.06.03 18:04.

Тема Re: Мнениенови [re: Boby_]  
Автор Voodoo_Child ()
Публикувано11.06.03 00:26

Напълно съм съгласен с теб. Lоаd и Reload според мен бяха много по-успешен експеримент или поне на мене по ми харесват от St Anger. Доста пъти го слушам вече на така и ништо не ми хареса нито една песен. Струва ми се доста по-прост в музикално отношение в сравнение с всеки друг техен албум. Не мога да си обясня защо са издали такъв албум. Не е за пари, защото не ми звучи много комерсиален.

Тема Re: Мнениенови [re: Voodoo_Child]  
Автор Boby_ (гладен)
Публикувано11.06.03 10:22

Има някои идеи може би само в Some Kind Of Monster и St. Anger, но са твърде зле представени, за да си струват коментарите. А песни като My World, Purify и Shoot Me Again направо не се издържат от начало до край, мъкаааааааАААААА!

Авторmetal (Нерегистриран)
Публикувано17.06.03 17:21

Ne ste me razbrali,na men mi haresvat vsi4ki pesni ot St.Anger.

Тема METALLICA=ПАРИ, бренови [re: Voodoo_Child]  
Автор sheva (rocke(t) jr.)
Публикувано17.06.03 17:37

Никога не биха направили нещо за пари... Освен това обръщам внимание на това, че наричаш Load и Reload експерименти. Какво знаем, експериментът едва ли сам по себе си може да бъде комерсиален. Имам предвид, ако Металика искаха да продават, нямаше да променят имидж и стил, защото вече имаха утвърдена аудитория...

Издали са албума, защото е супер идеен, просто аз не съм чувал толкова хомогенен* в музикално и идейно отношение албум; абсолютно всичко е съсредоточено около едно ядро- ANGER! И гневът струи отвсякъде...

*под хомогенен да не се разбира, че песните са еднакви. Носят сходно настроение, имат сходни мотиви, но който не е разбрал, че песните както винаги са напълно уникални, слон му стъпил на ушете!

shoot me again, I ain't dead yet

Тема Re: Мнениенови [re: Boby_]  
АвторeeYORe (Нерегистриран)
Публикувано17.06.03 18:51

мамка му! яд ме е но си прав Boby_.

заклет фен съм на металика и това нещо наречено St.Anger не ме кефи! и ми е кофти че го казвам. наистина искам да кажа - ааааа велик албум, но истината е че е доста посредствен. ако нямаше думата металика над заглавието на албума НЕ топ 3 ми и топ 4 милиона нямаше да види.

проблема наистина е в еднообразието и липсата на идеи. слушах го вече поне 20 пъти и няма нещо за което да се хвана или да ми се върти в главата или да си тънаникам след това. никаква тема никаква мелодийка. може и да ми хареса след 70тото прослушване но силно се съмнявам.

а за мотива на този албум - явно металика са решили да зарадват "предишните" си фенове с нещо "по-така" но резултата не е никак на ниво. нямам идея. дали пък Джейсън не е бил наистина МНОГО за металика? просто не знам.
остаряха хората и вече не могат ЧАК така. велики са но както казва Palahnuik - there's nothing static - everything is falling apart.

продължавам да съм заклет фен на металика и да си ги слушам. и те продължават да са най-великите за мен, но категоризирам този албум като НЕУСПЕШЕН.

ако някой ден почне да ме кефи албума ще направя нов пост.

а и sheva - тва за ядрото с anger е много тъпо човек. ми ако издатат албум st. noise кво ще трябва да слушаме мамка мУ!?????

Тема :)))нови [re: eeYORe]  
Автор sheva (rocke(t) jr.)
Публикувано17.06.03 19:08

нали знаеш, че музикантите лека полека оглушават? Е, след 10-15 години може и St.Noise да изкарат, щото друго няма да чуват...:)

всъщност не мога да разбера какво искаш да кажеш. ако издадат такъв албум- не го слушай, братче, никой не те е вързал... мисълта ми беше, че нещата в енгър са доста по-комплицирани и не могат да се усетят на първо четене; идеите са доста под повърхността. сигурен съм, че този албум също ще се определя като перла от музикалните историци след време...

shoot me again, I ain't dead yet

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.