Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:01 20.11.25 
Музикални
   >> Metallica
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Вашите мнения за песента и видеото St.Anger .нови  
Автор KillingTimeМодератор (V.I.P)
Публикувано30.05.03 16:30

На мен лично много ми хареса клипа и песента, доста свежо и здраво ! Много съм доволен, не очаквах това и съм изненадан приятно .
За първи път слушам песен на Металика в която няма соло? Не знам защо са решили така, аз лично не подкрепам това но те сами си знаят..

Поздрави от слънчева Варна !

Реалността е илюзия, предизвикана от липсата на алкохол...Ва

Тема Re: Вашите мнения за песента и видеото St.Anger .нови [re: KillingTime]  
АвторOther (Нерегистриран)
Публикувано30.05.03 16:49

За клипа незнам - още не съм го гледал! Но песента е много яка. Жалко наистина че няма соло, което не е типично за Металика! Дори и Frantic няма, поне аз не чух на записа на живо.

Тема за песента и видеото St.Anger .нови [re: KillingTime]  
АвторBlackRainbow (Нерегистриран)
Публикувано30.05.03 16:53

kogato 4uh i gledah za pyrvi pyt St. Anger ne mi haresa osobeno.. ne mi se stori lo6a, no nqkak si ne uspq da me grabne... no ot vtoroto -tretoto slu6ane zapo4na pove4e i pove4e da me kefi ...no naistina e stranno tova, 4e nqma solo v tazi pesen.. solotata vinagi sa mi bili mnogo liubimi i malko me e qd.. dano v drugite da se izqvi i Kirk

Тема A BRAND NEW METALLICA?нови [re: KillingTime]  
Автор sheva (fanta-milanista)
Публикувано30.05.03 17:43

Уникален стил, братле, така го виждам аз целият нов албум. Но няма нищо чудно в това, Металика си е стил сама по себе си, така че не трябва да правим паралели между нещо тяхно и... нещо друго тяхно. В такъв смисъл липсата на соло е напълно стилистичен и инновативен похват; въпреки че "някои" ще го отдадат на слабост или не_знам_какво.

Поздрави от мрачна София; дано по-скоро дойдем към вас.

ПП Някой забеляза ли приликата между Anger и Captive Honour на Megadeth? Имам предвид не в музикално, а в текстово отношение и въобще идея на песента...

...И един отбор, целият червен, пак е шампион...

Тема Re: за песента и видеото St.Anger .нови [re: BlackRainbow]  
Автор sheva (fanta-milanista)
Публикувано30.05.03 17:45

Да, хименно. Това е защото звученето е уникално и много трудно се "хваща" песента. Просто са излезли от всякакви жанрови конвенции и са... СВИРИЛИ!

...И един отбор, целият червен, пак е шампион...

Тема Re: A BRAND NEW METALLICA?нови [re: sheva]  
Публикувано30.05.03 22:39

Taka e taka e , прав си ! Много си прав !.....

Публикувано30.05.03 23:09

Тема Re: за песента и видеото St.Anger .нови [re: BlackRainbow]  
Автор Strider (Lanthir)
Публикувано31.05.03 05:14

Не е никак странно (или поне не е неочаквано), че няма соло в St. Anger. :)) Не хвърляй напразни надежди и за останалите парчета от албума.
Хаметски му работи!

O Gil-galad i Edhelchir
dim linnar i thelegain

Тема Re: за песента и видеото St.Anger .нови [re: Strider]  
Публикувано31.05.03 09:09

Също и самото звучене на инструментите е различно, усещате ли? Не е само промяната в стила и това че няма соло !

Реалността е илюзия, предизвикана от липсата на алкохол...

Автор langolier (непознат)
Публикувано31.05.03 18:07

Клипа е добър, но песента нещо ми бие на смесица от Ню-Метъл, мааалко гръндж и...струва ми се влияние от ранните HELLOWEEN!!! Може би си фантазирам нещо, ама това не е Металика...Иначе е много яко, но ако свиреше друга група, не те!!! Мнението ми е след 2-3 пъти слушане на песента и гледане на клипа, така че може и да не съм съвсем прав!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.