Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:06 03.11.25 
Музикални
   >> Metallica
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Най-подценявана песен на Metallicaнови  
АвторeeYORe (Нерегистриран)
Публикувано20.04.03 00:49

вземете предвид и музиката и текста и времето когато е писана.
аз гласувам изцяло за ESCAPE.
интересно ми е да видя вие какво мислите
дерзайте:))

Тема Странно...нови [re: eeYORe]  
Автор Cпoмeниии (MetalMoto™)
Публикувано20.04.03 07:50

..за мен...дъртото метъл...това е една много добра песен...
Може би....не си се замислял...как е бил възприеман от нас..примерно текстът на тази песен...по онова време...т.е. извини...не зная на колко си...но все пак...
Ако се окаже, че все пак си от по-старата генерация...моля да ме извиниш...а ако не...прочети текста...опитай да се върнеш...България....средата на 80те години...ще разбереш за какво говоря...
"No damn chains can hold me to the ground..!!!"

Тема Re: Странно...нови [re: Cпoмeниии]  
Автор KillingTimeМодератор (V.I.P)
Публикувано20.04.03 11:14

Да, и аз много я слушах 80те години тази песен. Мен лично много ме привличаше, текста и самото звучение на песента.
Абе всеки си слуша всичко, някои неща по малко, други повече. Мен примерно песента Dyers Eve ме караше и ме кара да се чувствам адски добре...но от други не съм чувал коментар за нея... Disposable heroes също примерно. също Holier Than Thou... и тн.

Поздрави !

Тема Re: Странно...нови [re: KillingTime]  
АвторeeYORe (Нерегистриран)
Публикувано20.04.03 13:45

85 съм. не знам какво е било 80те.
с "подценявана песен" имах предвид песен която Ви кефи СУПЕР много а хората по принцип не я знаят много много или не я харесват толкова. на мен ESCAPE ми е ЛЮБИМАТА песен. именно заради текста. защото сега уж не е комунизъм (социялизъм) но пак е приложим. аз поне така я чувствам. не знам:))

успех:))

Тема Re: Най-подценявана песен на Metallicaнови [re: eeYORe]  
Автор sheva (fanta-milanista)
Публикувано20.04.03 20:52

Мисля, че доста от по-новите парчета(след 94, нали знаеш) се подценяват незаслужено, поради предразсъдъци или нещо такова... Например The Small Hours. Тя естествено е от Garage Inc., но звучи прекрасно в тяхно изпълнение.
Поздрави!

Forza Magico Milan

Тема Хм...колко си прав...нови [re: eeYORe]  
Автор Cпoмeниии (MetalMoto™)
Публикувано21.04.03 14:28

....дори и сега ...ДА...актуален е този текст;)
За мен принципно много малко неща са се променили от "онова" време.
Но това е една друга тема;)

Тема Can't stop to save my soul...нови [re: eeYORe]  
АвторWildChild (Нерегистриран)
Публикувано22.04.03 10:30

Bleeding Me - nai-iakata pesen na Metallica za men... e, ili pone edna ot nai-iakite

Тема Re: Странно... [re: eeYORe]  
Автор 187 (непознат )
Публикувано06.05.03 15:47

fade to black, master of puppets, battery, damage.inc, the thing that should not be, wiskey in the jarrow, hero of the day i oste mnogo.
ne razbiram ot politika, ne kazvam 4e razbiram i ot muzika, no znam 4e Metallica e nai - velikata grupa na sveta. taka e bilo i taka ste si ostane.

(:dobruvaite:)

Тема Re: Най-подценявана песен на Metallicaнови [re: eeYORe]  
Автор The Goddess (of Passion)
Публикувано15.05.03 19:26

Escape си е супер яко парче, но на мен ми се струва, че не само тя, но и Trapped Under Ice са от най-подценяваните песни от този албум. Мислите ли, че може би е така, защото се намират между Fade to black и Creeping death, класически парчета?

Тема Re: Най-подценявана песен на Metallicaнови [re: The Goddess]  
Автор KillingTimeМодератор (V.I.P)
Публикувано15.05.03 19:32

Според мен не са подценявани песните, а просто не може да се коментират всички песни до една на металика... а те не са малко съгласи се! Така че ако има един ден даден за коментиране на песните на металика , ще видиш че за всички ше остане време! Всяка си има своя чар и звучене !

Поздрави !

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.