Тема
|
Селяния
|
|
Автор |
cвъpзoчниk (военна глупост) |
Публикувано | 24.02.08 23:11 |
|
Здравейте дружки,
С тези с които не се познаваме аз съм W123 но тук съм с този ник.
Ей пичове...селяния до шия...
Аре да си тръгва новия форум че в оня с половин метровия домейн нещо неможем да се разберем.Разни стотинкаджии банват наред.За сега сме само аз W123 и W140.Ама може и други да има но не се знае.
Не те ли е срам бе господин IP.Що за краварщина.Не ти ли е ясно че вече си бита карта и с този си акт ще те разнасяме из целия клуб.И без това си осра позициите а сега се закопа и до ушите.
Искам да ми бъдат изтрите всички коментари.Ама всички,барабар с цитатите.Аз темите които съм пускал съм ги затрил така че за теб остават само да махнеш коментарите.
И ще проверя.Въпреки че имам бан по ИП залата до нас си бачка и всичко се вижда.
Аре остани си със здраве.То май с това само ще си останеш...
Редактирано от cвъpзoчниk на 24.02.08 23:12.
|
|
Тема
|
Re: Селяния
[re: cвъpзoчниk]
|
|
Автор | W14O (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.02.08 23:17 |
|
остави го бе
нека си дава банани, аз ще се постарая да си го *сирам неговия му форум така редовно
|
|
|
Мхм,и аз може да пиша вътре от залата до блока.Ще си направя ник 'тъпака с двете пури' и ще си питам къде да си сипя масло и какво?
|
|
Тема
|
[re: cвъpзoчниk]
|
|
Автор | hammer (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.02.08 00:13 |
|
Какво повече има да се коментира...
и аз имам явен бан и не виждам нищо общо взето..
хората са казали.. "Историята едни я правят други я пишат" .. така че вече неговата историа е написана и то.. не е с добро май ?
колкото и всеки да говореше човешки и т.н... то не та не..
еми седи си у форумо и.... се кефи на парите от рекламите
|
|
Тема
|
[re: hammer]
|
|
Автор | 23O TE (Нерегистриран) |
Публикувано | 25.02.08 08:08 |
|
Има едни преходни периоди, в които човек трябва БЪРЗО да взема решения. Понякога в бързината стават грешки.... Е, той взе своето решение, ГРЕШНО.
Но погледнете нещата и от неговата страна-той си е отгледал форума като дете - бавно, търпеливо, и един ден става "преврат" и някой се опитва да му го отнеме. Той сам се дистанцира от МБ Клуб. Обяснимо е това поведение, типично българско.... и ГРЕШНО!
iohoho
|
|
Тема
|
[re: 23O TE]
|
|
Публикувано | 25.02.08 14:41 |
|
a защо стана този преврат?
замислил ли си се?
вместо сега да го почитаме като създателя на клуба и първия прдседател ние го хулим
и не напразно
|
|
|
Доволен ли си вече бе бакшиш.И кво?Бан на В123 на още два потребителя и сега бан по ИП.Смешник...
Само да си стъпил в новия форум.Аз лично ще те банвам само като се докоснеш до клавира.
|
|
|
ХиХи - май и аз си отнесох БАНаната
Дреме ми на долуподписания.
АлексВан е Стотинкаджия по душа. Ако кажа че е Бакшиш ще обидя много по-читави хора!
|
|
|
първи председател, щото Вени от Пловдив се дръпна, а за регистрацията няма да ти обяснявам колко време я влачи
както казва Диджея - Вари го, Печи го - цървула на Мокасин не може да стане!
|
|
Тема
|
[re: BlondNigger]
|
|
Публикувано | 25.02.08 22:31 |
|
я имало промоция на Ванове? Къде ги