|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
XENON za E290TD
|
|
| Автор |
james74 () |
| Публикувано | 20.02.06 19:08 |
|
|
Zdraveite
Neshto mi se precaka ediniq xenon.
Ima li drugo mqsto osven Balkan-Star za diagnostika, zashoto dosega kudeto sum hodil da pitam vse tam me prashtat.
Osven tova, nikude ne namerih cena pod 250lv a edin priqtel mi kaza che edin Xenon za MB struval 90E.
| |
|
|
|
Какво му е изгоряло ? Крушка ? Блок ? Ако е крушка няма нужда от диагностика просто се сменя, виж в ивайджет може да имат, ако нямат си поръчи от там, защото е по евтино от балкан стар. Другото място където има ксенонови крушки е в магазинчето за аксесоари на капитолия. Виж обаче какъв тип ти е (d2s или d2r) и най вече виж производителя, защото ако примерно твоята е филипс и ако вземеш друга марка ще ти светят различно, едната примерно по синьо а другата по лилаво.
| |
|
|
|
tochno tova e problema che ne znam kakvo mu e izgorqlo
kato go vklucha prisvetva i ugasva hodih w nqkolko serviza i vsichki me pratiha w
balkan-star.
| |
|
|
|
Ами пробвай да размениш крушките, сложи тая която свети на мястото на другата и ако светне значи е крушката. Или обратното: сложи тая крушка която не свети на мястото на светещата и пробвай дали ще светне (така ако евентуално има проблем няма да прецакаш работещата крушка)
| |
|
Тема
|
Re:първо прочети
[re: 5OOsel]
|
|
| Автор |
rotki (непознат) |
| Публикувано | 21.02.06 11:27 |
|
|
На този адрес може да намериш отговор на доста въпроси свързани с ксенон-а.
| |
|
Тема
|
Re: XENON za E290TD
[re: james74]
|
|
| Автор |
JarJar_ (ЧовекОтТълпата) |
| Публикувано | 22.02.06 04:29 |
|
|
OffffTopiccccccc:
Преди те питах за разхода и ти ми отговори, за което благодаря, обаче нещо не видях дали става въпрос за автоматик или за с ръчни?
| |
|
|
|
Za tozi model mislq che nqmashe golqma razlika dali e automatik ili ruchka.
Moqta e ruchka
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
| Публикувано | 22.02.06 14:32 |
|
|
За града, може и над 2 литра да е разликата.
| |
|
|
|
Mai krushkata e sdala bagaja, kato q slojih na drugiq far ne svetna, a drugata si zapali bez problem.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
| Публикувано | 23.02.06 15:51 |
|
|
Значи трябва да черпиш
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|