|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Честито на всички фенове
|
|
Автор | ALEXONE™ (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.02.06 20:42 |
|
Искам да ви поздравя с новия домейн www.mercedes-club-bg.com.Сайта ще се изработва още дълго поради липса на достатъчно знания и концепция от моя страна затова ще имам нужда от помощ и търпение.Форумът ще бъде качен утре,ще бъде стария форум но преработен и всички досегашни постове ще се запазят както и регистрираните юзъри.Срещата днес в Балкан Стар мина доста добре но има още много работа да се свърши преди да се достигне до активно сътрудничесто помежду ни.Принципно са съгласни да ни помагат и да ни поканят на среща където да уточним подробности.Това е за сега беше тежък но ползотворен ден.Честито Сега е ваш ред да разпостраните новината и да се разраства клуба
| |
Тема
|
Re: Честито на всички фенове
[re: ALEXONE™]
|
|
Автор | dezki (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.02.06 21:56 |
|
Браво Сашо! Имаш почерпка от мен. Крайно време е да се съберем в един форум и да се организираме в един Клуб. От моя страна смятай че са привлечени още 3ма души.
| |
Тема
|
[re: dezki]
|
|
Автор |
2OOD (новак) |
Публикувано | 20.02.06 22:24 |
|
Много се радвам.ПОЗДРАВЛЕНИЯ.Ако имаш нужда от някъква помощ свиркай.Успехи.
| |
Тема
|
|
|
Автор | funquez (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.02.06 01:24 |
|
а такааааааааааа.честито .браво алекс
| |
|
Честито на всички фенове и съидейници!!!
Нека да си пожелаем ..
ТО какво се пожелава по такъв повод??
НЕка това да е нашия сайт - лицето на нашия Клуб, направен с наши сили, по наш тертип, и за наше удоволствие
И нека и Клуба да стане съответен на сайта, да бъде Клуб в най-лондонския смисъл на думата, и да ни е приятно да сме членове на този Клуб. И да го посещаваме редовно, и Модератора да стои без работа, и да не мъдруваме около повреди по колите си , а само да се хвалим с тях
Да ни е честито!!!!
И да не забравяме Алекс, който се нагърби с апостолската задача да направи първите стъпки - най-трудните.!!! Аз мога само да му благодаря!!!
Ride to live-live to Ride
MB E250 S124
Clio 1.4Energy
| |
Тема
|
|
|
Автор | Vl_19O (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.02.06 09:34 |
|
Страхотно, най после да стане това!!! Браво Алекс, поздрави че се зае със задачата
| |
|
Честито на вас и на мен!!!
Защото ме радвате, приятели!
| |
Тема
|
[re: BlondNigger]
|
|
Публикувано | 21.02.06 09:56 |
|
Благодаря на всички ето го и форума Сайта е в процес на изработка. Ами да ни е честито
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 21.02.06 10:11 |
|
Който има въпроси и трудности по регистрацията в новия форум нека ми пише на ICQ 333400919 Skype allexone или на адрес alexone@data.bg или на admin@mercedes-club-bg.com
| |
Тема
|
Haide i ot men
|
|
Автор |
KPAHK (MegaBenz FAN) |
Публикувано | 21.02.06 11:12 |
|
CHESTITO na vsichki
i kato za nacahli edno DEMO za logo na cluba:
PS.tova go spretnah za 5min taka che koito ima predlojenia ili drugi versiii po temata da kazva
eto i edin bar za fenove:
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|