|
|
|
Тема
|
ufff
|
|
| Автор |
viachy_3OOd (Young driver) |
| Публикувано | 03.02.06 03:33 |
|
|
e dobre be...gadnata tarsa4ka ne raboti....kato napisha gore na diri nqkoq duma (naprimer palene) i me vrashta na na4alnata stranica i pak trqa da vlizam v kluba mercedes......
poneje iskah da vidq kakvo ste pisali za simntoto palene ama i po stari temi ...ne stava.....e taka i taka ve4e slojih tazi tema shte si popitam vse pak :
W123 - 300d -1981
-onq den beshe -3 i ne iska da zapali dokato ne padna akumolatora......nqkade na 10tiq opit.....oshte na 2riq zapo4na da trese dvigatelq ama ne zasilva treseneto a trese ednakvo dokato ne spra da vartq shtoto me e strah da ne ide startera....
otzad pushek se vdiga no dvigatelq ne shte da prevarti... i taka dokato svarshi toka....v4era testvah sveshtite 4rez akumolatora - podgrqvat
smeni sa razpraskva4ite....smenih mar4u4a pri pompata poneje se izduvashe....smenih filtrite (bez MASLENIA?) i
PAK NESHTO GO SPIRA......ideq nqmam kakvo moje da e
A DAJE -3 SI E TOPLO .......
ako nqkoi ima jelanie moje da pomogne....dosta pati ste go pravili taka ili ina4e
....sashto ako moje da mi dadete i link za w123 diesel manual Hayne`s
poneje tarsa4kata na temi ne raboti... 10x
Редактирано от viachy_3OOd на 03.02.06 03:36.
| |
|
Тема
|
Re: ufff
[re: viachy_3OOd]
|
|
| Автор | e25OД (Нерегистриран) |
| Публикувано | 03.02.06 16:36 |
|
|
не че искам да те шашкам, ама за W123, 1981-ва е нормално:(
изходът е 2 неща: 1. як акумулатор и 2. да подгряваш 3-4 пъти преди за въртиш със стартера.
Освен това можеш да си вземеш от тия спрейове ,тип "easy start". Има ги навсякъде.
А това, че пуши докато се опитваш да палиш е нормално явно. Моята 115-ка също беше така, пък иначе нямаше проблеми.
| |
|
Тема
|
Re: ufff
[re: viachy_3OOd]
|
|
| Автор | kyuss (Нерегистриран) |
| Публикувано | 03.02.06 19:35 |
|
|
Не е Хейн'с,но върши работа:
http://skinnerbox.steaky.org/Service/W123/Index/617Nindex.html
още:
http://mb.braingears.com/123_DISK1/program/matrix6.htm
Казваш че си сменял маркуча и гор.филтър,а системата обезвъздуши ли? Помпиш с ръчната горивоподкачваща помпа,докато не отвори онзи клапан заизлишното гориво,който се намира отдясно на помпата...
Свещите хубаво си ги извадил и си ги тествал с акумулатора,а сигурен ли си ,е ходи ток дотам,като са монтирани?
Сигурен ли си ,че горивната система е херметизирана?Когато помпиш с ръчната помпичка на другия ден примерно,усещаш ли да не качва веднага гориво?Имаш ли въздушен джоб в малкия,прозрачен филтър за грубо пречистване?При херметизирана система в него ще виждаш само нафта...
С новите свещи ли си? Трябва да има един пластинчат бушон в пластмасовамалка кутийка,провери и него...50 или 80А...
Акумулаторът минимум 92Ан...Давай му по-дълги почивки,както каза колегата-подгравай 2-3 пъти....пушекъти мирисът на недоизгоряло гориво са в реда на нещата...Зачисти всички клеми и прочие...
| |
|
|
|
|