|
Тема
|
техническа помощ
|
|
Автор |
Mercedes driver® (Хубав човек) |
Публикувано | 27.01.06 11:01 |
|
Колеги, някой може ли да ми помогне с инфо за разположението на "exterior lamp failure monitoring unit" , как изглежда и какво пише на него , а също и със елсхемата му
Благодаря предварително
Оппа, остана необходимостта само от схемата
Ride to live-live to Ride
MB E250 S124
Clio 1.4EnergyРедактирано от Mercedes driver® на 27.01.06 13:09.
| |
|
Схемата на самият юнит ли? Хмм, трудна работа.
Иначе ел. схемата на системата трябва да я има в Хайнес менюала, дето го има сканиран.
Цял ден не спиш, цяла нощ не ядеш...как да не каталясаш?
| |
|
точно схемата на устройството - искам да премахна контрола върху някои лампи
MB E250 S124
Clio 1.4Energy
| |
|
Ами на схемите го дават, като транзистор, нищо повече...
Какво искаш да правиш, ако не е тайна
Цял ден не спиш, цяла нощ не ядеш...как да не каталясаш?
| |
|
до транзистора го докарах на първо четене още, но далеч не е само транзистор вътре, уви
Искам да премахна контрола върху предните габарити това ставало с прекъсване на 4 писти вътре в юнит-а, и намерих човек, който го е правил, но нещо не мога да се свържа с него -ICQ-се бъзика, а той е в Тюмен - не е за телефон работата
MB E250 S124
Clio 1.4Energy
| |
|
крайните цели са две:
1. с нормалните крушки 4W12V ми свети контролната лампа на таблото. В момента съм с 4W24V крушки - нещата са наред, но те светят, естествено, като 24 волтови на 12 волта - светят ТЪМНО :-)
2.Замислил съм една модификация на габаритите - "американско" изпълнение - да бъдат в предните мигачи, и понеже никъде няма инфо ,кое как се прави, реших да тръгна по този път
MB E250 S124
Clio 1.4Energy
| |
Тема
|
Re: техническа помощ
[re: Mercedes driver®]
|
|
Автор | dezki (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.01.06 23:16 |
|
Вени,не се излагаи-са да преебеш и контрол иунита-сложи им по едно реленце и спи града! Тури там да има некви крушки в оригиналната верига и успоредно на тях по едно релоенце "РЕС**" и си връзваи каквито си искаш крушки!
| |
|
|
|
|