Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:43 09.07.25 
Автомобили
   >> Mercedes
*Кратък преглед

Тема Vaprosche za GAZнови  
Автор KPAHK (MegaBenz FAN)
Публикувано10.01.06 18:14

pitane do razbirachite na GAZ - nai veche Terminatora,Alexone i Blond N

kak se kazva onaia djadja deto se slaga da fix-va praznia hod
ot kkude da se sdobua s takava
i kak da si ia postavia / kude niakude okolo mladost-Drijba moje da mi ia slojat/

che ot taia zima i az veche izpitvam problemi dokato zagree a pak patuvam po 2-3 km. t.e. patuvam izcialo v problemi :-)

kato zagree vsichko si e pushka

Тема Re: Vaprosche za GAZнови [re: KPAHK]  
Автор BlondNigger (свой бе :o))
Публикувано10.01.06 18:57

Аз нямам такава джаджа - питай Алекс или Терминатора.
аз си ремонтирам презпериодно моторчето за празен ход :-)

АвторALEXONE™ (Нерегистриран)
Публикувано10.01.06 19:02

Ех Кранк мисля,че няма смисъл според мен да монтираш такъв компенсатор щом само на студена не ти държи обороти.Ако решиш все пак да си монтираш то на Бул."Хр.Ботев"около пряката с ул."Синеон"от лявата страна по посока гарата има магазин за LPG уредби и части там съм виждал такива джаджи.А за монтажа не мога да ти помогна защото не пипам по ел. инсталацията

Тема nedeiнови [re: ALEXONE™]  
Авторterminatora (Нерегистриран)
Публикувано10.01.06 23:16

абе ако питаш мен недей,аз на тая джаджа и викам байпас.Когато ми я монтираха ми струваше около 70-80 лева ,ама си е заместител, въпреки че работи добре.Ако изчакаш ще ти харижа моя некой ден ,щото съм се навил да си търся читаво стъпково моторче.
Абе да Ви се похваля, нещо много яко взе да върви тоя мой змей тука на газ, чак се изненадвам !Ама нейсе нека ,щото много ядове брах в началото!То пък за зла беда така ми се стекоха нещата че, не го карам много по 20-30 км дневно.Абе нещо взе да ми липсва така да се каже.

Тема Re: nedeiнови [re: terminatora]  
Автор Mercedes driver® (Хубав човек)
Публикувано11.01.06 08:45

Ха, да не би газовата ти да е Полярно изпълнение и ти да не си знаел досега? :-)

Ride to live-live to Ride
MB E250 S124
Clio 1.4Energy

Тема Re: Vaprosche za GAZ [re: KPAHK]  
Автор Mimo-2OOE (Мерцедес-фен)
Публикувано11.01.06 09:18

Абе аз не разбирам от АГУ, но ако искаш мога да ти отговоря понеже сам съм си слагал това устройство за което говориш

Лично моят "компенсатор" ако могат така да се нарекат един тример и два три резистора си го купих от ЕВРОГАЗ сервиз в Горна Баня! От него излизат три кабела: първия се връзва на газовия клапан или някъде на изпарителя;Втория се връзва на управляващия кабел на моторчето за празен ход;Третия е маса. После палиш, чакаш да загрее и настройваш с тримерчето на колкото си оборота искаш да ти работи. Но сутрин до като не мръдне стрелката поне на 40 и няколко градуса може пак да ти изгасне колата!

Тема Re: Vaprosche za GAZнови [re: Mimo-2OOE]  
Автор KPAHK (MegaBenz FAN)
Публикувано11.01.06 10:02

ami taka kato gledam mai shte mina samo s chistene na motorcheto
nali govorim za "Rottery Idle Actuator"

i dali e dobre da go kisna cialoto
zashtoto govorih s edin kolega i toi kaza che e dosta vazmojno osven mrusotiata na tova motorche s kisneneto da se otmia i eventualno smazka ako ima i shte stane po-losho
kvo shte kajete po vaprosa??

АвторALEXONE™ (Нерегистриран)
Публикувано11.01.06 11:59

Моето преседя 24-часа в Газ за горене и му няма нищо

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.