Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 07:47 08.02.25 
Автомобили
   >> Mercedes
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | >> (покажи всички)
Тема До 200Disel Фарове  
АвторALEXONE™ (Нерегистриран)
Публикувано19.12.05 15:54

Както коментирахме на сбирката относно монтажът на лупи от BMW на Мерцедес,(моля не ме обвинявайте в ерес) ето една обява относно цената на комплект лупи

Мисля,че цената е доста висока и може да се намери по евтино

Тема Re: До 200Disel Фаровенови [re: ALEXONE™]  
Публикувано19.12.05 17:41

Тема Батееенови [re: ALEXONE™]  
Автор Vlado-BENZ (Mercedes-BENZ)
Публикувано19.12.05 18:44

излагате се бе, какви са тия БМВ глупости, я виж този пич всячески се опитва да направи БМВто си на Мерцедес, а вие...особенно ти Алексоне, братле, да развалиш страхотната пура...

Тема Виж сега какво!!!!!!!нови [re: Vlado-BENZ]  
Публикувано19.12.05 20:42

Аз няма да си разваля Пурата а просто ще я ъпгреиднаВсе пак тези автомобили са дизайнерско решение от 80-години ,та не виждам с какво монтирането на лупи би загрозило имиджа на такава класика.А и BMW никога не ще стане Мерцедес

Автор 2OOD (новак)
Публикувано19.12.05 22:49

Страхотна идея , но немога да си представя как ще изглежда и най вече относно монтажа , мисълта ми е дали ще се запази оригиналният вид за качеството на светлината не коментирам.Приятелю дай повече информация относно монтажа .

Тема Хаханови [re: ALEXONE™]  
Автор Vlado-BENZ (Mercedes-BENZ)
Публикувано19.12.05 23:02

Братле, аз се бъзиках бе, ти май ми се обиди...шегувам се :)
А иначе си прав, обаче дай моля те някоя снимка, да видя за какво става на въпрос, аз съм мислел ако имам хубава пура, за ксенон, ама с тия лули не знам даже за кои говорите, дай снимка, моля те

Тема Re: До 200Disel Фаровенови [re: 2OOD]  
Публикувано20.12.05 10:52

Още не съм го измислил как ще се осъществи монтажа, защото искам да си изясня дали е оправдана финасово операцията.Смятам,че монтажа няма да е труденТака,че събирам инфо за цените и като изпадне нещо тънко ще започна да мисля по монтажа

Тема Я виж тезинови [re: ALEXONE™]  
Автор Mercedes driver® (Хубав човек)
Публикувано20.12.05 12:27

[image]http://cgi.ebay.com/ebaymotors/86-91-92-93-MERCEDES-W124-420-E-CLASS-HEADLIGHTS-BLACK_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ33710QQitemZ8023120845QQrdZ1#ebayphotohosting[/image]
$200 на парче + $40 доставка

Ride to live-live to Ride
MB E250 S124
Clio 1.4Energy

Тема Re: Я виж тезинови [re: Mercedes driver®]  
Публикувано20.12.05 14:25

Вени разпъна ми монитора с този линк Мдааа за теб са супер яки как ще ти паснат на комбито и няма да е "ВакарелТюнинг"ха ха ха но тези не са лупи май. Опс това не прочетох Fits:
1986-1993 Mercedes Benz W124 E-Class (US Models Only)

Автор Caмo ДизeлМодератор (турбо 6-так)
Публикувано20.12.05 15:23

Това си е жива ерес и аз никога не бих направил такова нещо, но колите са си ваши...

А каква е идеята всъщност? Не съм сигурен за 126-цата, но от фаровете на 124-ката съм много доволен и единствено, което бих направил за тях е да ги поддържал винаги в изрядно състояние. Друго според мен не им трябва.

Цял ден не спиш, цяла нощ не ядеш...как да не каталясаш?

Страници по тази тема: 1 | 2 | >> (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.