|
Страници по тази тема: 1 | 2 | >> (покажи всички)
Тема
|
До 200Disel Фарове
|
|
Автор | ALEXONE™ (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.12.05 15:54 |
|
Както коментирахме на сбирката относно монтажът на лупи от BMW на Мерцедес,(моля не ме обвинявайте в ерес) ето една обява относно цената на комплект лупи Мисля,че цената е доста висока и може да се намери по евтино
| |
Тема
|
Re: До 200Disel Фарове
[re: ALEXONE™]
|
|
Публикувано | 19.12.05 17:41 |
|
| |
|
излагате се бе, какви са тия БМВ глупости, я виж този пич всячески се опитва да направи БМВто си на Мерцедес, а вие...особенно ти Алексоне, братле, да развалиш страхотната пура...
| |
Тема
|
Виж сега какво!!!!!!!
[re: Vlado-BENZ]
|
|
Публикувано | 19.12.05 20:42 |
|
Аз няма да си разваля Пурата а просто ще я ъпгреидна Все пак тези автомобили са дизайнерско решение от 80-години ,та не виждам с какво монтирането на лупи би загрозило имиджа на такава класика.А и BMW никога не ще стане Мерцедес
| |
Тема
|
[re: ALEXONE™]
|
|
Автор |
2OOD (новак) |
Публикувано | 19.12.05 22:49 |
|
Страхотна идея , но немога да си представя как ще изглежда и най вече относно монтажа , мисълта ми е дали ще се запази оригиналният вид за качеството на светлината не коментирам.Приятелю дай повече информация относно монтажа . 
| |
|
Братле, аз се бъзиках бе, ти май ми се обиди...шегувам се :)
А иначе си прав, обаче дай моля те някоя снимка, да видя за какво става на въпрос, аз съм мислел ако имам хубава пура, за ксенон, ама с тия лули не знам даже за кои говорите, дай снимка, моля те 
| |
Тема
|
[re: 2OOD]
|
|
Публикувано | 20.12.05 10:52 |
|
Още не съм го измислил как ще се осъществи монтажа, защото искам да си изясня дали е оправдана финасово операцията.Смятам,че монтажа няма да е труден Така,че събирам инфо за цените и като изпадне нещо тънко ще започна да мисля по монтажа
| |
|
[image]http://cgi.ebay.com/ebaymotors/86-91-92-93-MERCEDES-W124-420-E-CLASS-HEADLIGHTS-BLACK_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ33710QQitemZ8023120845QQrdZ1#ebayphotohosting[/image]
$200 на парче + $40 доставка
Ride to live-live to Ride
MB E250 S124
Clio 1.4Energy
| |
|
Вени разпъна ми монитора с този линк Мдааа за теб са супер яки как ще ти паснат на комбито и няма да е "ВакарелТюнинг"ха ха ха но тези не са лупи май. Опс това не прочетох Fits:
1986-1993 Mercedes Benz W124 E-Class (US Models Only)
| |
|
Това си е жива ерес и аз никога не бих направил такова нещо, но колите са си ваши...
А каква е идеята всъщност? Не съм сигурен за 126-цата, но от фаровете на 124-ката съм много доволен и единствено, което бих направил за тях е да ги поддържал винаги в изрядно състояние. Друго според мен не им трябва.
Цял ден не спиш, цяла нощ не ядеш...как да не каталясаш?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | >> (покажи всички)
|
|
|