|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
MOLQ POMOGNETE
|
|
Автор |
viachy_3OOd (Young driver) |
Публикувано | 17.11.05 20:24 |
|
zdraveite....nadqvam se 4e shte polu4a savet za problema na 123kata -300d.
zna4i kakto si vkiu4vam na 4ta i neshto iztropa i ne mojah da vkliu4a.....pribrah se na vtora...otvorih kapaka i vidqh 4e nivoto na hidr.te4nost e pod neobhodimoto za da otva do saedinitelq..sipah te4nost.
Problema e 4e saedinitelq ne otdelq!!
mahnah hidravli4nata pompa koqto e pri pedala i tam imashe edna prujina koqto se beshe s4upila...vednaga otdoh v edno grobishte i smenih cqlata pompa.....misleh 4e shte tova shte reshi problema...no NE.....obezvazdushihme sistemata kato svarzahme obezvazdushitelite na spira4kata i saedinitelq...otnovo nqma promqna v sastoqnieto....ne shte da otdeli i tova si e....
obadih se na maistorite...kazaha 4e sigurno problema ne e seriozen...lager ili neshto takova....no za da stignat do problema trqbvalo da mahnat skorostnata kutiq zadaljitelno....cenata spored tqh e okolko 150lv samo za da otkriqt problema i saotvetno si doplashtam za remonta....sled kato se pribrah s kolata ot 150 km ne sam q pipal.....
Ako nqkoi izkaje mnenie po temata MNOGO SHTE SAM BLAGODAREN 
| |
Тема
|
Re: MOLQ POMOGNETE
[re: viachy_3OOd]
|
|
Автор | hi88 (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.11.05 22:55 |
|
Zdrasti!4ak se u4udvam,4e nikoi ne e uvajil zova ti za pomo6t i da ti pro4ete objavata-SRAMOTA!..Neudobstvoto e moje bi tova ,4a sam ot PLovdiv,no bih bil dovolen ako moga da ti pomogna!Az samia ne sam ve6t,no ve4e10 god. imam 123-ka i hodja za remonti pri edin i sa6t maistor.Njama gre6ka mom4eto i ne raboti nikak skapo.Ta ako vse o6te problema ti ne e re6en eto ti tel.:dom.032/661302 ili 0889291033 . 6te tarsi6 Go6o(moje6 da kaje6,4e Itso ti e dal tel.,no tova ne e ot zna4enie-vajnoto e da se svar6i rabota!Uspeh!
| |
|
Ако си от София или пък ти се идва до София, ще ти дам телефон да се обадиш и да отидеш при момчето само да я погледне и да каже какво е според него, пък ти си решаваш какво правите след това! Само пиши на бележки!
| |
|
v sofia sam...dai nomera :)
| |
|
Svalianeto na skorostna kutia ne e nishto slojno stiga da imash KANAL/Podemnik, instrumenti i polovin den svoboden
inache za moiata 190-ka za smiana na saedinitel (svaliane i kachvane) mi iskaha m/u 70 i 100lv., spored mene obashe e po-dobre chovek ako ima vazmojnost i niakavi znania e da si ia pravi sam zashtoto znae kvo e pipal i kvi chasti e slojil
| |
Тема
|
[re: KPAHK]
|
|
Автор | ALEXONE (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.11.05 11:18 |
|
Как да ти помогнем като не си описал проблемът обстойно Ето и конкретни въпроси:Като си чул че нещо е станало беше ли ти потънал педалът на съеденителя или си чул звук от скоростната кутия?А как включи на 2-ра за да я прибереш тогава?А при изгасен двигател можеш ли да превключваш?И 150 лева за сваляне и качване на скоростна кутия са страшно много цената е м/у 60 и 80 лева разумната де
| |
Тема
|
[re: ALEXONE]
|
|
Автор | kyuss (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.11.05 13:28 |
|
Сега,ако кутията си е работила нормално и НАИСТИНА е липсвала част от спир.течност,то не бързай да сваляш кутията,преди да си проверил всички възможности по амбр.хидр.система!!!! Сменил си помпата,ква е гаранцията че е била читава??? 2 седмици без течност вътре,в моргата,със стари уплътнения-забрави. Дай 30лв,та си вземи ремонтен комплект от Балкан стар или който искаш-вземи упл. за буталото,маншон на цилиндъра,пружината,малката медна уплътнителка м/у гумената капачка на пружината ,пружината май отделно се купуваше,евтина е...Така подменяш всичко без буталото.Него го почисти и продухай ,малките орворчета по долния му ръб...това първо. Работният ти цилиндър е съвсем просто устроен-махни го ,почисти го,смени уплътнителя на буталото-прочее,продават се при дилърите на АТЕ за 17лв. барабар с буталото и маншона-Манимпекс се казват,адреса в С-я не знам...
Внимавай като поръчваш части за главния амбреажен,има промяна от номер 091119 нататък...сигурно от 1979,де...И след като си смени/почистил всичко(обърни внимание и на маркуча,сигурно е за смяна) обезвъздушаването се извършва чрез свързване на щуцера на преден спир.апарат и щуцера на РАБОТНИЯ (долу,на ск.кутия)цилиндър,сп.педал се натиска нежно и бавно.....
И така, за около 60 лв.и малко време ще смениш неща,които и БЕЗ ТОВА е време да се сменят и които могат да те изненадат неприятно в някой неподходящ момент....и има 95 % вероятност да НЕ се наложи да сваляш кутията....
А,да,преди да монтираш главния цилиндър,напилно го с течност и го обезвъздуши,доколкото можеш-ще ти е от полза..хвани го в менгеме м/у 2 летви,свържи му 2 марку4а и ги потпи в буркан със сп.течност...измисли как... в сервизите под налягане го правят,ама Power Bleeder-ите струват пари......
Провери си и лостовата система на скоростите,разните втулки,ако тие халтав лоста... не давай пари преди това,те като я свалят,ще си измислят някое проблемче хората...отиде 300лв....Успех.
| |
Тема
|
[re: kyuss]
|
|
Автор | kyuss (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.11.05 13:36 |
|
P.S.
http://www.manimpex-bg.com/contacts.html
| |
Тема
|
[re: kyuss]
|
|
Автор |
2OOce (непознат
) |
Публикувано | 21.11.05 13:48 |
|
същия проблем го имах преди месец.Смених и горната и долната помпа и няма управия. Савалих кутията и познай аксиялния лагер се беше разпанал на всичи съставни части..... А не виеше като се натисне педала...бях се побаркал от кво може да е? и най интересното беше че като напомпя повече отделяше, което ме навеждаше на мисълта за въздух в системата, да ама не -ШИБАН АКСИАЛЕН ЛАГЕР......
| |
Тема
|
[re: 2OOce]
|
|
Автор | viachy (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.11.05 13:54 |
|
kade go popravi..spe6no mi e ..
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|