|
Тема
|
Само Дизел помагай
|
|
Автор |
2OOce (непознат
) |
Публикувано | 09.11.05 15:10 |
|
Прочети моляте темата "търся скоростна кутия за 200Е" на първа страница е . Дай някой съвет моля те.
| |
Тема
|
Re: Само Дизел помагай
[re: 2OOce]
|
|
Автор |
Caмo Дизeл (турбо 6-так) |
Публикувано | 09.11.05 17:54 |
|
Ми не знам какво да те посъветвам. То, като гледам, ти си станал вече специалист по скоростни кутии, скоро ние ще те търсим за съвет.
Само Дизел
| |
|
знам един майстор, който ми оправи скоростната кутия на нисан примера 2.0. отидох при него, че от сервиза на нисан ми искаха едни над 2000лв. зъбните колела ги правеше негов познат и като питах за гаранция ми казаха 100000км дали ми стигат. след поправката карах около 20000км и продадох колата без повече да съм имал проблем. ако те интересува ще ти кажа къде е майстора. цената беше около 240лв. точно за исключване на скорост, но беше 5-та скорост на нисана.
| |
Тема
|
Re: Само Дизел помагай
[re: BlondNigger]
|
|
Автор | 2OOce (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.11.05 12:58 |
|
kade e tozi maistor.Dai mi tel adres
| |
|
Станах я, "специалист по скоростни кутии".Такива са майсторите в Шумен....А аз сам стоматолог по професия.......
| |
|
караш си по бул.Сливница., та чак до орион. там завиваш вдясно, подминаваш автокъща и бензиностанция вляво, подминаваш кръстовище и точно като стигнеш до една голяма сграда успоредна на пътя от дясната страна - спираш.
срещу нея има/ше гумаджийно и вляво от гумаджийното има зелени порти - там работеше мастора.
телефона му беше 0888703715
| |
|
|
|
|