Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:08 03.11.25 
Автомобили
   >> Mercedes
*Кратък преглед

Тема MB ремонтинови  
Автор timaka (непознат )
Публикувано31.08.05 12:50

Здравейте
Това са телефони на един мой приятел- Станко.
Има сервиз и поправя главно /само/ Mercedes.
Намира се във Филиповци.
Аз там си правя MB 190 D.
Ако някои има интерес да заповяда.Не е реклама, а и може някои да го познава, дори бих се зарадвал за мнения за сервиза.Тел. са 927 11 34, 0898 833 133

Тема Re: MB ремонтинови [re: timaka]  
Авторterminator (Нерегистриран)
Публикувано31.08.05 22:08

chista reklama si e!ma nema losho!
Kagi mu da bachka dobre shtoto sum na put da publikuvam cheren spisuk s nekudurnici i durveni filosofi narecheni maistori!
Edin maistor triabva:
Kato mu zavedesh kolata da ti ia opravi!
Kato ne moge da ti ia opravi da go kage i da ne ti vzima pari!
Kato trugne da ti ia pravi da si naiasno kakvo tochno i kolko shte ti struva!
Tia tri neshta!
A i lubeznostta shte mu e v plus,vse pak ne e durgaven glava ili hirurg....

Тема Re: MB ремонти [re: terminator]  
Автор timaka (непознат )
Публикувано01.09.05 17:37

Много си прав за посочените условия, дори бих добавил няколко...но друг път.
Няма как да избегна рекламния момент, но приеман като информация се надявам да е полезен.
Когато си копувах колата /190-ката/, бях абсолютен лаик /това ми е първата кола/ и си представи изследването, което проведох, коя то4но е най-подходяща за мен...избрах тази.Една от причините бе, че именно този мой приятел има сервиз за Мерседес.След 1 год. каране около 12-15000 км., заедно със Станко /приятеля ми, който е около 45-50 годишен и е бивш състезател по мотокрос.../ се наложи последователно да оправяме скритите натаманявания от предния собственик+някакав маистор.
Така че и на мен са ми ясни препоръчителните изисквания за един сервиз и/или майстор.
Все пак идеални няма ,а и всеки допуска грешки....
Благодаря за мнението.

Автор Mercedes driver® (Хубав човек)
Публикувано01.09.05 18:32

ТО си има място за рекламите - виж първите три теми

Ride to live-live to Ride
MB E250 TD OM605

Тема Re: MB ремонтинови [re: Mercedes driver®]  
Автор timaka (непознат )
Публикувано01.09.05 18:48

"То като ти е излязло име на сестра ти, иди доказвай, че нямаш сестра..."
Въобще не ми бе приоритет да рекламирам когото и да било, жалко че се тълкува така.
От друга страна съм сигурен че би могла, тази информация да е от полза.
Ремонтите са най-болния проблем за потребителите на каквото и да е.Това е ясно като "бял ден", но точно поради този факт там са и най-големите спекулации и субективности /вкл. моята/, за това смятам, че всяка информация е полезна до доказване на противното.

Авторterminator (Нерегистриран)
Публикувано01.09.05 22:44

ok priema se!sorry che ti se ozubih taka da se kage!ama sum malkoi znerven shte razberesh zashto ako mi prosledish peripetiite po temite po gore!
zakusal sum go!

Автор Mercedes driver® (Хубав човек)
Публикувано02.09.05 09:50

Съжалявам, ако нещо съм те засегнал. Прав си , но моя пост е от гледна точка на пригледността и подредеността тук, за което, надявам се , не ми се сърдиш

Хубав ден

Ride to live-live to Ride
MB E250 TD OM605

Тема Re: MB ремонтинови [re: Mercedes driver®]  
Автор timaka (непознат )
Публикувано02.09.05 10:42

Напротив, дори буквално копирах "споделянето" си в съответната тема.
Аз също съм за подреденоста, но ако си забелязал съм "нов" в клуба и като всеки "новобранец" се шашкам.
Е, това е малко метафорично...не съм толкова зле.
Благодаря за учтивоста!
Оценява се с 6-бр.:

Тема Re: MB ремонтинови [re: terminator]  
Автор timaka (непознат )
Публикувано02.09.05 11:00

Няма нужда от извинения...
Благодаря за мнението и отношението!
Наистина ако си го закъсал опитай при бате Станко, поне за съвет-безплатен е-гаранция.
Относно доволството от сервизно обслужване, самият аз ако бъда крайно взискателен, едва ли ще има някой, който да покрие критериите ми, дори Станко.Основното предимство е честност, истински майсторлък, а за цените разбира се е относително.
Едва ли една кола, та било тя и МБ 190 на 15г. може да се докара в "предродилно състояние" и то без да я облеяете с "дрехи" поне 2-пъти по-скъпи от сумата за която сте я купили.Тоест винаги става въпрос за разумност в капиталовложенията свързани с ремонта.Ако положението е отчайващо, в което винаги се съмнявам, то такава инвестиция не би била разумна, освен за "ексцентрични симпатяги".
Както и да е, понеже много се разбъбрих...пак ти благодаря за отношението

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.