Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 03:53 04.11.25 
Автомобили
   >> Mercedes
*Кратък преглед

Тема боядисване на 123 coupeнови  
Авторlong2dogs (Нерегистриран)
Публикувано28.06.05 12:23

Моля за съвет къде би могло да се извърши / от кого наи-вече за да не съсипе колата / - ако имате опит с някой автобояджия ..
Също и какви пари да приготвя , защото искам до края на лятото да свърша и това.

Благодаря предварително!

Тема Re: боядисване на 123 coupeнови [re: long2dogs]  
Автор kay_ ()
Публикувано28.06.05 12:51

Аз боядисвах цялостно моята - миналото лято. Значи цената е в общи линии по-договорка и зависи от качеството на материалите които ще използват. При мен понеже боядисвах и широки лайсни и брони и.т.н цената с боя Сикенс беше 1900 лв с всички екстри. Бояджията добре си свърши работата, но тези идиоти дето подготвят колата преди боя си оставиха ръцете като я зглобяваха. Та след това трябваше сам да донапасам и да донагласявам нещата. Хубава работа ама българска! Та от тая гледна точка не бих ти препоръчал сервиза в който аз боядисвах. Иначе цени има различни - но в официалните сервизи вървят м/у 1600 - 1900 лв. При малките майстори дето наемат камера и боядисват цената е към 1000 - 1200 лв.

Тема Re: боядисване на 123 coupeнови [re: kay_]  
Авторlong2dogs (Нерегистриран)
Публикувано28.06.05 13:04

Благодаря за постин-га kay_!

Тема Бати турбогъзарите...нови [re: long2dogs]  
Автор Vlado-BENZ (Mercedes-BENZ)
Публикувано28.06.05 16:38

...винаги съм се чудил кви са тия пари дето ги давате...тва е ебати лудата работа...аз сега ще си дам колата за китосване и боядисване на едни момчета от Свищов, от които съм виждал 2 коли направени...супер работят...та с материалите плюс китосване и изкусуряване ще ми вземат 400 лв за бяла боя, и 600 за черен металик...и аз нямах доверие на такива цени, обаче като видях колите, излезли от техния гараж и си промених мнението...е, вие може да ви се дават толкова пари, ама тва е боя все пак...виж, за двигателя си бих дал 5 пъти по 2000 лв

Тема мдаааа - цифроманиянови [re: Vlado-BENZ]  
Автор BlondNigger (свой бе :o))
Публикувано28.06.05 17:05

съгласен съм , че 1900лв за пребоядисване е множко. ако е с камера - около 1000лв е нормална цена, но по провинцията може и по-евтино.
не мога да кажа актуална цена, защото съм пребоядисвал кола преди 7 години, но знам едно - много е важен майстора и материалите, които ползва. защото прашинките след боядисване извън камера се махат, но стекла се боя или напукан кит...

Тема Re: Бати турбогъзарите... [re: Vlado-BENZ]  
Автор kay_ ()
Публикувано28.06.05 17:10

Ще си позволя, да ти отговоря, без да искам да влизам в излишни спорове и безсмислена полемика.
Колегата попита за цени и понеже миналата година си направих труда да обиколя доста сервизи за боядисване му казах цените, които ми оферираха. И понеже и за мен беше много болезнено да дам близо 2000 лв. доста проверявах, сравнявах и гледах. В общи линии цените зависят от броя на боядисаните детайли, а при широката лайсна са доста, да не говорим, че аз и тях боядисах металик, а не мат - както са оригиналните. А иначе в Дуранкулак има един майстор дето..... - ама все пак сме в София и цените тук са такива.
А що се отнася до баровец или гъзар, както и да го наричаш - съм доста далеч от това понятие. Просто държа колата ми да изглежда безупречно, а и не я боядисвам всеки ден та да жаля пари за това.

Тема Ей, братле...нови [re: kay_]  
Автор Vlado-BENZ (Mercedes-BENZ)
Публикувано28.06.05 17:15

...извинявай ако си ме разбрал погрешно...аз гъзар го казах през смях, в смисъл бъзикам се :)
А иначе си прав за цените, в София и другаде си има разлика
С най-добри чувства, дано не съм засегнал никого!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.