|
Страници по тази тема: 1 | 2 | >> (покажи всички)
Тема
|
Случка забавна
|
|
Автор |
Bad_Dog (AE86) |
Публикувано | 10.05.05 09:57 |
|
Вчера некви убавци са ми влезли у дома - взели туй-онуй - нищо фатално, но взели и ключове от Мерцедес.
Отворили го - не си харесали нищо и изсипали в купето пакет дървени въглища, които намерили в багажника. Деба и копелетата - да пукнат дано... Днес ще сменям алармата. За ключа няма какво да направя.
| |
Тема
|
Re: Случка забавна
[re: Bad_Dog]
|
|
Автор | e25OD (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.05.05 10:23 |
|
zashto da niama kakvo da napravish za kliucha...prenarejdat se kliuchalkite i ti praviat nov kliuch...?
| |
|
Копелета нещастни, в такива случаи им пожелавам, каквито пари изкарат от кражби, всичките за лекарства да ги дадат и да не им стигнат...
Ключалките дали верно не е най-добре да се пренаредят?
Само Дизел
| |
Тема
|
Made in BG
|
|
Автор |
KPAHK (MegaBenz FAN) |
Публикувано | 10.05.05 11:19 |
|
Da gi E*BA i pendelite skapani
to daje i kradcite ni za nishto ne stavat, mrusni kopelenca
samo gledat kva mizeria da natvoriat
ama az da imam shtastieto da napipam niakoi takiva keleshi che kato gi podkaram s 12cal she im nasolia zadnicite nasrani
| |
|
Не мисля да пренареждам - те ако искаха да го свият - да са го свили... Пък нека го свият - ще взема повече пари (че жената го направи на зебра ;)
Ще сменя само алармата - да не могат да отворят без да вдигнат шум - или поне да не е лесно. Иначе ме е страх, че тези дето пренареждат (4 ключалки) все някоя ще осерат...
Редактирано от Bad_Dog на 10.05.05 13:50.
| |
|
Преди три години един съсед се върна от Израел - работи там дълго време. Купи си чисто ново пежо 306 - маслено зелено .Пежо, ама от магазина - чистак ново. Кретенчета решили, че като е бил на работа навън , е изкарал много пари и си ги крие в колата ????
И му разбили колата - тя седи в гараж през два гаража от моя, и разпердушинили таблото - основната идея е била да се търсят парите във въздуховодите на парното, и като не намерили нищо, естествено, ядосани, за да направят зулум, му се изсрали на задната седалка - той още тапицерия не си беше купил.....
Плачеше човека, и за плач си беше.....
Ride to live-live to Ride
MB E250 TD OM605
| |
|
На мен като ми бяха откраднали колата вътре ми бяха и ключовете от другите коли и трябваше да викам ключар да ги отваря и да прави нов ключ по тоя на стартера и също ми пренареди на вратите, багажника, жабката и сега си се отваря идеално колата дори по лесно от преди въпреки че аз не използвам ключ за вратите защото се отваря с алармата но останах доволен от работата на ключарите. Дано не са си извадили и за тях резервен ключ :)
| |
Тема
|
Re: Случка забавна
|
|
Автор | vur (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.05.05 19:34 |
|
Ах да имам късмет да пипна някой такъв келеш М.... му м.....!!! Където го пипна там ще си остане м..............!!! Ако ше краде да карде, за къв Х-Й му е да ми прави мизерия?!?!?
Айййй как може природата да ги търпи?!! Полудявам
| |
|
мамицата им дееба долна, дрислива педерастка!!!
Наведи главата защото прелитам ниско с асконата !!!
| |
|
к'вото изкарат - за лекарства и за китки да го харчат мамка им !!!
докато не стане като в румъния - пипаш ключалката - 2 години затвор, влезеш вътре - 10 г., а ако подкараш ("за да я преместиш само") - 15 г затвор - няма да се оправим.
Застрахователите малко намаляват "болката", ама и там си е ходене по мъките :о((((
АЗ НЕ СЪМ ДЕБЕЛ - ПРОСТО СЪМ НИСЪК !
Guns don't kill people, people do !
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | >> (покажи всички)
|
|
|