Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:17 14.11.25 
Автомобили
   >> Mercedes
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Imam problem sas ventilaciqta na 300dнови  
Автор viachy_3OOd (Young driver)
Публикувано23.04.05 11:02

Mom4eta molq pomognete! Kupih si 123 - 300d predi 3 meseca i ne spiram da go 4upq...zashtoto mi e parva kola(na 21 sam).Zna4i problema mi e sledniq:
Poneje zapo4na da mi kape maslo v krakata povdigah korata nqkolko pati dokato razbera ot kade kape ( v posledstvie maistora sloji nov dat4ik za 20lv -koito neshto ne ot4ita nivoto na naftata kato horata no e po malak problem ot kapaneto na maslo po krakata mi - za okolo mesec izkapa okolo 1l.) mnogo nepriatno!TA - pri vdiganeto na korata neshto sam precakal ra4kata koqto otvarq vazduha ot dvigatelq! Tq predstavlqva kakto znaete moje bi nqkakva kuka.no neznam dali ne sam zagubil nqkoq 4ast ot neq poneje ne moga ve4e da q popravq...Ako nqkoi moje da mi pomogne pishtete mi PLEASE !!!!
Imam i druga molba...mnogo se vliubih v avtomobila koito si kupih....no iskam da podobrq interiora....mojete li da me naso4ite kam nqkoe grobishte za 123-ki naprimer ili nqkoq druga "evtina" alternativa ....pokrai glupostite koito napravih si poizhar4ih pari4kite...ina4e spored men q kupih na dosta dobra cena za extrite koito ima !!1
4akam otgovora vi !!!

Тема Бате, честито за колата с малко закъснение!нови [re: viachy_3OOd]  
Автор Vlado-BENZ (Mercedes-BENZ)
Публикувано23.04.05 11:06

Виж, сори, не мога да ти помогна, изчакай до понеделник, Само Дизел ще влезе и ще ти обясни, сигурен съм...сори че аз не мога
Иначе за колата, велика работа...да те питам, защото ми е мания и на мен 123...колко харчи този двигател, и за колко я взе?

Тема Re: Бате, честито за колата с малко закъснение!нови [re: Vlado-BENZ]  
Публикувано23.04.05 11:31

Blagodarq!ne misleh 4e shte polu4a otgovor tolkova skoro!nqma zna4 4e ne mojete pomognete! teparva navlizam v maniqta na 123 i mnogo iskam da namrq priqteli fenove koito da mi pomagat ....zashtoto....iskam da popravq neshto sam no 4upq vtoro...koeto ne mi haresva osobeno!
Ta - ne moga da ti otgovorq kolko har4i zashtoto ne uspqh da q zaseka....izvangradsko har4i okolo 8 ...v grada okolo 10 a na magistralata har4i MNOGO ve4e izbqgvam magistralite ....got e no....na kakva cena :)
Ina4e kolata e perfektna ....kupih q na cena 1800lv....no do momenta sam pohar4il okolo 3500 po neq - leti djanti ....maslo ....registraciq(v kat me varnaha za losh vanshen vid...i sega e na remont na kupeto koeto e dobre de....no karam bez da imam razreshitelno....toest ne e pusnata v dvijenie)
Ina4e e s centralno ..alarma ....el stakla...el liuk...sega kato q vzema ot boqdjiqta shte opravqm oshte malko i musikata.... :)
Mnogo se radvam 4e ima s koi da si pisha za kolata....

Тема Знам как е...нови [re: viachy_3OOd]  
Публикувано23.04.05 11:40

...да си истински фен, евала!
А колкото до тва че чупиш нещо, докато правиш друго...и аз съм така...е през зимата да сменя накладки сам, да се пробвам, наръбих малко цилиндърчето което ги притиска...нямах менгеме да го стегна, и го бих с чука
Ама стана, дееба и тоягата му
Ами върха е 123-ката, евала, 300Д все пак е най-мощния дизел за модела...браво, и на добра цена си я взел, ама тва за лош вид не знаех че пък взимат разрешителното

Тема Re: Знам как е... [re: Vlado-BENZ]  
Публикувано23.04.05 11:49

kvo govorish.....ako si v studentski grad ima edin trap deto e pred 25blok- deto e kra4mata becks ...te tam go vkarah na zadna....9 policai q povdignaha otpred i ne uspqh da q izkaram shtoto sam losh sofior i davam mnogo gaz vmesto plavno da q izkaram....kato vkarah krika si izkrivih kalnika...dobre 4e shte go opravqt....ta na drugata sutrin q izvadih s edin TRAKTOR ...nai tapata postapka do momenta ....vmesto da dam 30 lv na paqk....dadoh dosta pove4e...no ot togava da ti kaja V TINQ NE VLIZAM NIKOGA !!! :) ot greshkite 4ovek se u4i-- no se 4udq zashto trqabva s nevnimanieto si da mina prez vsi4ki vazmojni greshki i da plashtam za tqh vmesto da si karam i da se kefq.....

Тема Re: Imam problem sas ventilaciqta na 300dнови [re: viachy_3OOd]  
Автор Mercedes driver® (Хубав човек)
Публикувано23.04.05 13:08

Честито, друже :-)
Да си я караш колицата със здраве!
Ми то тя е направена за каране , не за правене.Ако нещо ти е дерт, пък не ти е ден за работа ( на всеки майстор му се е случвало ) , ами зарежи го.
И утре е ден.
И пък ако нещо много не ти се удават операциите с ключове и други инструменти, по - добре търси читав майстор.( това е в интерес на крайния резултат и на здравите пръсти по ръцете :-))
А за интериора - какво ще му подобряваш - имаш ли идея? Щото при една голфня, с извинение, има за подобряване, ама има - т.е. всичко е за подобряване.Ама при нашите коли под подобряване май се разбира максимално придържане към заводския вид на оригинала! верно , че и аз съм сложил алуминиеви педали, ама това е от сантимент към тях - стари спомени.
Иначе може и сини пръскалки на чистачките, и бели калъфки на подглавниците, че дори и куче с клатеща се глава на задното стъкло, ама...

Всичко казано по-горе е IMHO !

Ride to live-live to Ride
MB E250 TD OM605

Тема Абе не бееееее :)нови [re: Mercedes driver®]  
Публикувано23.04.05 13:14

Аз доколкото разбрах, а може и да греша де...момчето иска заводски вид, но иска да намери по-читави и запазени части в някоя друга 123-ка...а колкото до карането в кал, братле, където е закъсал...лелеее, никога няма да забравя как предна дясна гума ми беше паднала в един коловоз на черен път, дълбок около 30 см....увисна бате, ни напред, ни назад....леко я раздвижих, и после пълна гааааз, тая задница като започна да бута, носача издържа обаче влаченето по пръстта...и след 20 см влачене леко ляв волан, та изкочих

Тема честита да е!!!нови [re: viachy_3OOd]  
Автор BlondNigger (свой бе :o))
Публикувано23.04.05 21:24

честита да ти е колата и по-безаварийна!!!
за някои хора 123-ката е последният истински мерцедес, а за други - 124-ката, но както и да е - велика машина е! с истинска возия - според мен!!!

АЗ НЕ СЪМ ДЕБЕЛ - ПРОСТО СЪМ НИСЪК !
Guns don't kill people, people do !

Тема Re: Imam problem sas ventilaciqta na 300dнови [re: viachy_3OOd]  
Авторkyuss (Нерегистриран)
Публикувано24.04.05 14:22

Ха честито!!!Завиждам ти, и аз искам такава,ама няма...или w126 300sdl.
Тука мож намери разни работи
http://skinnerbox.steaky.org/Service/W123/Index/617Nindex.html
http://skinnerbox.steaky.org/Service/W123/w123CD2/Program/Climate/83-112.pdf

http://skinnerbox.steaky.org/Service/W123/w123CD2/Program/Climate/83-113.pdf

Капането на масло,доколкото разбрах е в купето,така ли???Има един начин това да стане, и причината е сцепена тръбичка на масления манометър.На 123-кие,както и на по-ранните модели,манометърът не е електрически.Ако се откъсне напълно,за кратко време ще наводниш с масло.Казваш .майсторът сменил нещо по датчика за горивото,да не би по маслото да си имал предвид,че не разбрах...Успех с новата придобивка,браво.И не забравяй мотора...........

Тема Re: Imam problem sas ventilaciqta - PRUJINA??нови [re: kyuss]  
Публикувано24.04.05 19:57

blagodarq 4e se vkliu4i nov 4ovek po temata ..... - dat4ika koito e za maslo voda i nafta maistora go smeni i ve4e ne kape maslo - problema mi e 4e kato sam se opitval sam da vidq kakvo stava i sam povdigal korata nqkolko pati sam precakal kukata koqto otvarq vuzduha ot dvigatelq deto idva :) i sega ili e naglasena samo na otvoreno ili na zatvoreno ili po sredata :) kato se opitah da q zaka4a i slojih pak korata na mqsto ra4kata se mesteshe mnogo trudno i pak se otka4i ot kukata..... ... <oshte ne sam govoril pak s maistora> .... sledovatelno sigurno nqkakva PRUJINA ili neshto takova e darjalo ra4kata za kukata..... i neznam ima li popravka ....i dali trqa da se kupuva nova......tova mi e pitaneto ......? ? ? ? ? ? ? :))
PEACE

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.