|
Тема
|
Продават се разни работи...
|
|
Автор | Hиkoлa (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.08.04 11:29 |
|
1. Мерцедес 200 СЕ, 1992, черен. Всички екстри - кожен салон (черен, нов, взех го от едно '95 Е320 купе на 60000 км, перфектен е!) климатроник, шибедах, ел. стъкла и огледала, лети джанти. Оригинална газова уредба, монтирана в Италия (на мястото на резервната гума, не в багажника). Фейслифт на Е-класа (капак и фарове). Стереоуредба Сони CD/MP3, с дистанционно на волана. Колони JVC, 2x280 watt. 217000 км РЕАЛНИ, внесена от Италия преди 1 година на 203000. Автомобилът е използван почти единствено на магистрала (Милано-София и обратно, почти не е карана в България) и е поддържан безупречно, в абсолютно перфектно състояние е. Нови гуми, само оригинални части са използвани. По колата няма нищичко за пипане, дори всички консумативи са току-що сменени (миналата седмица съм сменил масло, свещи и маслото на скоростната кутия).
Цена: 12000 лв.
2. Капак за 124, черен (по-скоро графит), с решетка, без забележки. Цена: 120 лв.
3. Салон за 124 купе, в перфектно състояние. Предни и задни седалки, предни и задни кори. Цена по договаряне.
4. Задни странични стъкла за 124 купе. Цена: 150 лв. общо.
5. Рейки и моторчета за самоподаващите се колани за 124 купе. Цена по договаряне.
Имам и много други дреболии, които съм навит да дам като бонус към колата.
За контакти: Никола, 0888 308602, info@borissov.it
| |
Тема
|
Re: Продават се разни работи...
[re: Hиkoлa]
|
|
Автор | Hиkoлa (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.08.04 11:30 |
|
А, да - има пълно каско в Алианц с разширение за чужбина и зелена карта.
| |
|
|
|
|