Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:24 03.11.25 
Автомобили
   >> Mercedes
*Кратък преглед

Тема prili4ni djanti 15 zola za w124 ???нови  
Автор BlondNigar (непознат )
Публикувано03.06.04 21:00

kato nov - estestveno imam pitane :o))
zamislil sum da si sloja leti djanti na mojata w124 coupe, nooo, da dam suma pari za vtora upotreba djanti njama da stane - ta, njakoj da dade savet nekakuv, otkade i na kakvi ceni moga da si vzema naj-normalni leti djanti za mercedes 15 cola please
a otnosno mercedes kato kola... sled opel kadet kombi, pulen tuning na irmsher i primera 1994 2.0 sgx.... abe njama baza za sravnenie - prednite bjaha kato karu4ki

Тема Re: prili4ni djanti 15 zola za w124 ???нови [re: BlondNigar]  
Автор 5OOse (пура)
Публикувано03.06.04 21:41

Аз имам оригинални 15 цолови за W124, тия на малките дупки..., бях си ги взел преди две години, но се оказа че не ми вършат работа, ако търсиш провери на Горубляне там продават най различни и естествено можеш да се пазариш, аз моите ги взех за двеста и нещо лева.

Тема Слушай сега..нови [re: BlondNigar]  
Автор Чepнorлaв (рекордьор)
Публикувано04.06.04 09:22

BSA - имат два магазина в София - единия е на автомивката преди надлеза на Люлин - откъм люлин се пада и другия е в Студ. град - на ъгъла на ул. дето излиза в Младост.
Имат си джанти с мерцедес знак на тях всякакви почти - хром, мат, изгъзици и т.н.
За цените незнам какво стана, щото май ги вдигнаха леко, но аз си взех декември 16цола за пасат за по 120$ парчето. Долара, не евро
Не вярвам твоите да са по-скъпи - а са нови и си имат всякакви сертификати. Досега грижи не съм имал..
А с гумите как си? че имам едни 4бр. 205,65,15 в прилично състояние почти за без пари

Тема Re: Слушай сега.. [re: Чepнorлaв]  
Автор 5OOse (пура)
Публикувано04.06.04 12:56

Az tarsia takiva gumi da si gi sloja na ednata pura, che sega e s 16" i ne sa hubavi, tvoite v kakvo sastojane sa ?

Тема Re: Слушай сега..нови [re: Чepнorлaв]  
Автор BlondNigar (свой бе :o))
Публикувано04.06.04 15:11

jalko - aha da e zamislja za gumite, ama sa mi viso4ki. blagodarja za infoto za magazinite - shte gi "preslusham

Boss on vacation

Тема Re: prili4ni djanti 15 zola za w124 ???нови [re: 5OOse]  
Автор BlondNigar (свой бе :o))
Публикувано04.06.04 15:17

Ne razbrah samo prodavash li gi tvoite djanti?
ne se seshtam za koi to4no stava duma. ako mernesh takiva na snimka v neta - napishi mi adresa please!!!
blagodarja predvaritelno

Boss on vacation

Тема ами..нови [re: 5OOse]  
Автор Чepнorлaв (рекордьор)
Публикувано07.06.04 09:08

сигурно трябва да ги видиш.. на два сезона са - в състоянието в което ги карат подобните от европата..
те ти гсм - да се чуем и да ти покажа 0888 72 29 14 Пламен

Тема a prodavash li gi???нови [re: 5OOse]  
АвторKRANK (Нерегистриран)
Публикувано07.06.04 10:34

shtoto az si tursia tochno takiva

Тема Re: prili4ni djanti 15 zola za w124 ???нови [re: BlondNigar]  
Авторvladi (Нерегистриран)
Публикувано06.03.05 10:21

zdr vidiah 4e tursi6 dganti 15 za mb imami mislia da gi prodam ako ima6 interes 0889285293 vlado da gi vidi6 drugoto e lesno

Тема Re: prili4ni djanti 15 zola za w124 ???нови [re: vladi]  
Автор BlondNigger (свой бе :o))
Публикувано07.03.05 08:24

благодаря за предложението!
първо и доста важно нещо е къде се намираш - кой град?
другото е - ако можеш евентуално да постнеш снимки на джантите... цолаж, ширина, изнесеност (или както там се нарича)
междувременно - аз си купих джанти FONDMETAL, но никога не е късно да си купя и още едни. сегашните много ми харесват - доста широки и доста изнесени навън. кажи какво предлагаш и на какви пари долу-горе, моля!
бъди здрав!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.