Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:43 10.11.25 
Автомобили
   >> Mercedes
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Vypros za A170 ?нови  
АвторNovobranec (Нерегистриран)
Публикувано07.04.04 15:37

Gledah 1999-2000 godina a170 na dosta dobra cena. Na kolko km dolu gore triabva da im se smeniat spirachnite diskove,zashtoto na vynshen vid mi izglejdaha izhabeni. Daite mnenieto si pls za tozi model.
10x predvaritelno

Тема Чак пък изхабени..нови [re: Novobranec]  
Автор Чepнorлaв (рекордьор)
Публикувано07.04.04 17:03

как го реши? колко са дебели в момента. Не помня точно под колко не трябваше да падат, но за тия км. трябва само с ментета накладки да си го карал, че да стане нещо...

А иначе мен лично много ме радва този модел.. Явно е за градско. Харчи малко, какво ти трябва друго
Въпреки че за градска кола за тия пари има доста по-така неща, обаче без емблемата отпред

Тема Re: Чак пък изхабени..нови [re: Чepнorлaв]  
Автор c23O (вале с-патка)
Публикувано07.04.04 19:51

az ne sam mnogo siguren kak stoiat nestata(oste ne mi se e nalojilo da smeniam spirachki), no sam chuval che na novite modeli diskovete se smeniat seki pat kat smeniash nakladki stoto gi praveli ot po mek material za po dobro spirane. ima li nesto takova ili sa prazni prikazki i moje da se strugovat diskovete?

Тема Re: Чак пък изхабени..нови [re: c23O]  
Автор Caмo ДизeлМодератор (турбо 6-так)
Публикувано07.04.04 22:49

Не съм чувал такова нещо, но като погледнеш, те всички нови коли вече спират 100-0 за под 40 м. Само до 10 години добро постижение беше, ако е под 50 м. Като се има предвид и че теглото на автомобилите расте, двигателите са все по-мощни, скоростите по-големи, явно че накрая някой трябва да го отнесе и това е спирачната система. Освен това, спирачната система се ползва вече не само за спиране, а и за тракшън контрол, ESP и тнт.
Според мен е приемливо да се сменят предни дискове на всяка втора смяна на накладки, ако колата спира добре.

Само Дизел

Тема Re: Vypros za A170 ?нови [re: Novobranec]  
Публикувано07.04.04 22:56

Ами ако са на 60-80 хил. км, що да не са за смяна дисковете? Това са и градски коли, т.е. смятай само stop-and-go режим.
Ти пък за какво си се загрижил. Има къде по-големи грижи от това, да сменяш дискове веднъж на няколко години

Само Дизел

Тема Аре бе..нови [re: Caмo Дизeл]  
Публикувано08.04.04 08:51

верно ли това? Не съм чувал... То по тая логика и аз трябва вече да сменям спир. дискове, щот съм на 4 год и 150 000км.. ама те са си слънце.. Само накладки се сменят..
Това е някакви измишльотина на некой пишман майстор или някой много нагъл сервиз.

Тема Re: Аре бе..нови [re: Чepнorлaв]  
Автор c23O (вале с-патка)
Публикувано08.04.04 10:13

ami ne znam kolko e izmishliotina, stoto skoro gledah na edno Audi i edno Volvo, i dvete biah na po okolo 50-60K mili i na dvete prednite diskove biaha dosta izdalbani, i tam det hakladkite ne sa se dopirali(vanshnia rab) si licheshe kolko e bil debel diska edno vreme. i na dvete koli i duma ne mojeshe da stava da im se rejat diskovete, prosto stiaha da badat neveroiatno tanki sled tova.

Тема Re: Аре бе..нови [re: Чepнorлaв]  
Публикувано08.04.04 12:20

Ама чакай, ти да не я караш тази кола от нова?
Мога да се хвана на бас за по бира, че дисковете са сменяни вече, може и два пъти.

Само Дизел

Тема 50-60к милинови [re: c23O]  
Публикувано08.04.04 12:21

означават поне 3 пъти смяна на накладки, нали? И какво им пречи да са им сложени некакви гадни твърди накладки? Дали ще се изтъркат накладките или диска, колата все ще спре, нали? и затова се правят спирачките така, че накладките да заминават и да се сменят само те, а дисковете чак след ненам си колко 000 км. Какъв е тогава смисъла от дисковете? Ми да ги слагат тогава комплект в кашончето с накладките...

Тема Сакън.. недейнови [re: Caмo Дизeл]  
Публикувано08.04.04 12:27

да говориш такива работи
Преди 2 000км смених предни накладки.. диска си беше екстра. Не отричак че колата е тежка и то много - малко по-лека от твоята . Едвам я дигаме с крика.. като валяк е... ама какви пък ще са тия накладки бе деба.. ще взема след малко да се обадя на моя майстор да го питам по въпроса.. ти ме хвърли в тъча. Поне през него нон-стоп се въртят като моята и нови аудита, та ще се знае какво става.. баси...

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.