Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 06:34 13.11.25 
Автомобили
   >> Mercedes
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема BMW M5 vs E500 - Filmнови  
Автор 4 Matic (Mercedes-Benz)
Публикувано24.12.03 13:17

Ta eto vi edno Filmce kak edno BMW M5 se darpa s E500............

Gledaite go VNIMATELNO !!! i kazete kakvo ste zabeljazali.............Ne e interesno koi peceli a zasto!

Pak povtarjam GLEDAITE GO VNIMATELNO PONE 10pati!!!........az pone cak na 10 pat razbrah za kakvo stava duma..............................No zasega njama da vi izdam nisto

P.S. Ne sam az vodaca na Mercedesa(slava bogu)

Nur wer viele Wege erprobt, findet seinen eigenen

Тема Re: BMW M5 vs E500 - Filmнови [re: 4 Matic]  
Автор CARAT Duchatelet (high level)
Публикувано24.12.03 14:22

Ami ne mojah da razbera kvo ima6 v predvid ?
Sega ,vidqh 4e BMW-to trugna purvo ,MB -to se zabavi dosta s poteglqneto, daje mi se stori 4e parvo dade gaz posle otpusna i 4ak posle pak trugna i mi izglejda6e 4e vaob6te ne go nastupva toq deto go pilotira !

Тема Re: BMW M5 vs E500 - Filmнови [re: CARAT Duchatelet]  
Автор Ascona83 (бедствие !!!)
Публикувано24.12.03 17:48

Mercedes-а е на ръчна!!!
Базик де, свалям го ей сега да видя и аз!!!
А може и на задна да е тргнал първо

Наведи главата защото прелитам ниско с асконата !!!

След като гледах филмчето мисля че мерцедса е автоматик, друго не можах да светна ... що не кажеш ами ни мъчиш?<P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от Ascona83 на 24.12.03 17:57.</EM></FONT></P>

А да не би да е дизел?

Редактирано от Ascona83 на 24.12.03 17:59.

Тема Otgovora na zagadkata ..........нови [re: Ascona83]  
Автор 4 Matic (Mercedes-Benz)
Публикувано24.12.03 19:32

.........ste go dam sled kato vicki clenove /ili poveceto / si dadat mnenieto

Za tezi koito ne karat automatici deistvitelno njama da mogat da otgatnat.......E, ako ste istinski MANIACI na Mercedes ste popregledate dannite na E500 v neta i tam ste namerite otgovora(osven,ce toja tapak tragna sas goljamo zakasnenie)
Stoto po-manjaska kola ot E500 za Mercedes Fenovete njama(ne broim E55AMG deto ne mozem da si go pozvolim)

Nur wer viele Wege erprobt, findet seinen eigenen

Тема Re: Otgovora na zagadkata ..........нови [re: 4 Matic]  
Автор c23O (вале с-патка)
Публикувано24.12.03 22:45

mi osven che BMW-to skasa MB-to na starta, drugo ne zabeliazah

АвторJarJar (Нерегистриран)
Публикувано25.12.03 02:34

Da ne e tragnal na parva i posle da e si e pomislil 4e e na Direktna, i da ne smenil

Тема Re: BMW M5 vs E500 - Filmнови [re: JarJar]  
Автор del_sol_fen (Zagorka)
Публикувано25.12.03 20:42

abe mai e natisnal spirachkata i e dal gas, ili taka narechenoto Power Braking, za da moze da trugne uz po-burzo no mai malko po-kusno ia pusna, i e dal poveche gaz mai, i vurteshe mnogo gumi. drugoto neshto e che v nachaloto samo zadnata mu diasna guma vurteshe, moze bi niakakuv traction control ili ESP , de da znam.
c230, are ve! poznavai!

Тема Re: BMW M5 vs E500 - Filmнови [re: del_sol_fen]  
Автор c23O (вале с-патка)
Публикувано26.12.03 07:45

da, verno izglejda che samo diasnata zadna guma varti, iavno e otvoren diferencial, koeto malko e uchudvasto, no znam li, znam che i moita e taka, ta tracktion control-a pone spomaga da se uravnovesat dvete gumi, no edva li e tolkoz polezno za gonki

АвторMB (Нерегистриран)
Публикувано29.12.03 12:40

Айде кажи де

Автор 5OOse (пура)
Публикувано29.12.03 22:24

Мисля че не може да тръгне, защото е изключил ASR и се опитва да тръгне с газ докрай+натиснат кикдаун и затова се получава това въртене на място иначе може да тръгне пак с изключен ASR, но само с газ докрай без да натиска кикдауна. Ако ASR е включен колата по принцип няма да може да тръгне така, ще тръгне пак рязко, защото е сух пътя и има добро сцепление и няма да позволи да боксува, възможно е да изпревари BMW-то.

Другата ми също много вероятна теория е че се вижда едно поклащане на колата и форсиране преди да тръгне, това се получава като се дава газ на "N" и докато са високи оборотите се включва "D", това позволява рязко тръгване и също така скапва автоматика за отрицателно време.

Редактирано от 5OOse на 29.12.03 22:31.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.