Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:52 21.07.25 
Полове
   >> Мъжки клуб
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема КЛЮКАТА........ Отговор на мнението
Автор Karinka (ентусиаст)
Публикувано19.02.01 21:54

пуснете ли клюка срещу себе си и ви я върнат непреувеличена, значи е минала през непрофесионалисти

едно ку-ку

Тема Ти какви клюкинови [re: Karinka] Отговор на мнението
Автор Rainbow_bs (ентусиаст)
Публикувано20.02.01 13:25

пускаш срещу себе си? От опит ли го знаеш това?

Един куку-питанчо

~ ~ ~\____/~ ~ ~

Тема Re: ами такива...нови [re: Rainbow_bs] Отговор на мнението
Публикувано20.02.01 19:00

жената на един познат се чудила какви са ни взаимоотношенията и си споделила с друг човек. е върна се професионално променена при мен клюката.
та тия дни са ми болна тема

едно ку-ку

Тема Да ти имам грижите!нови [re: Karinka] Отговор на мнението
Публикувано21.02.01 09:44

Ти чувала ли си за агенция ЕЖК (една жена каза)??? Но ако си падаш по семейни, трябва много да се криеш!!! Заради него, де... Тя и любовта та е по-сладка.

Едно по-голямо куку

~ ~ ~\____/~ ~ ~

Тема Re: Семейните са си...нови [re: Rainbow_bs] Отговор на мнението
Публикувано21.02.01 10:22

семейни! Определено не си падам по това да развалям семейства. Просто ми подейства много обидно, това което ми се случи. И четейки си тука едни женски вестници, попаднах на първото изказване. Там има още няколко:
Вест - Попова изхвърля фасовете си през прозореца
Клюка - Попова изхвърля така всичките си боклуци
Компромат - С това тя изпълнява политическа поръчка.

Аз съм чиста пред себе си, за нещата които са се случвали и не страдам от гузна съвест. Защото всеки изгражда за себе си своите морални ценности и живее според тях (това вчера го говорих с едни хора) и ако той не ги е нарушил, може да спи спокойно. Аз спя спокойно. А тя си вкара автогол.
Проблема си е нейн. Но не може да не ми стане гадно, когато говорят зад гърба би.

едно ку-ку

Тема Re: забравих!!!!!!!нови [re: Rainbow_bs] Отговор на мнението
Публикувано21.02.01 10:24

ЕЖК (Една жена каза) наскоро навърши 1300 години
а БТА (Бългаска телеграфна агенция) - 100

едно ку-ку

Тема Чувствителна си, защотонови [re: Karinka] Отговор на мнението
Публикувано21.02.01 10:48

си влюбена, момичето ми. Като ти поотмине (дано не е скоро), ще теглиш по една дълга м...... на всички и на всичко и знаеш ли колко приятен ще ти стане живота. Но когато ходиш с женени мъже не можеш да очакваш всички да ти се зарадват за това. Поне един (с пола) ще ти стане враг...

Пък и тези неща не се афишират. Ти май си се изтървала някъде или са ви видяли? Познавам един човек с 20 годишна извънбрачна връзка (с една и съща дама), продължават си и все едно, че нищо няма. Просто се обичат, но гледат сериозно на живота и не си развалят семействата.

Още един ку ку!

~ ~ ~\____/~ ~ ~

Тема Re: не си ме разбралнови [re: Rainbow_bs] Отговор на мнението
Публикувано21.02.01 14:55

правилно, Дъгичке!
не ходя с женени мъже.
обаче пия кафе с тях. а според мен това не е изневяра.
всяка една от половинките на едно семейство има право да познава лица от противоположния пол и да общува с тях.

едно ку-ку

Тема Ами аз съм един блондинчонови [re: Karinka] Отговор на мнението
Публикувано21.02.01 15:17

и трудно схващам....

И ще ти кажа: с кафето се почва, момичето ми, пък другото идва от само себе си. Тази булка, която те е омаскарила, тя има право за себе си, защото сигурно си познава половинката. Ти как би постъпила на нейно място??? Взаимната симпаия е като аурата - усеща се от всякъде. Нещо повече - вие жените с тази ваша чудовищна интуиция нищо не пропускате.

Едно по-голямо ку-ку от теб

~ ~ ~\____/~ ~ ~

Тема Re: Ами аз съм един блондинчонови [re: Rainbow_bs] Отговор на мнението
Публикувано21.02.01 23:19

Дъгичке! ядосваш ме! Не мисля че изневярата е пиенето на кафе. Както не мисля че изневярата е просто половинката ти някой път инцидентно да прави секс с друга жена (мъж съответно).
не съм семейна, но не мисля че секса е това, което държи семейството цяло. По-добре, ако толкова много му се иска нещо чуждо на мъжа ми да си го вземе, но да си изпълнява останалите сем обязаности!

едно ку-ку

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.