Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:13 16.07.25 
Полове
   >> Мъжки клуб
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Лъже ли този мъж Отговор на мнението
Автор LookingForMySelf (търсеща)
Публикувано03.09.12 22:21

обвиних един мъж в лъжа, но сега ми е гадно, защото той много се засегна и сега не иска да ме вижда. Дори се закле, че не лъже.
Проблемът е, че жена му ми е приятелка и от много време ми разказва за проблемите си с него - как с дни не се прибирал, как някаква него бивша нахлула в спалнята и гола и сега са в процес на развод, защото на нея и писна да и изневерява. И понеже с нея често общувам, а с него много рядно и нормална на нея да повярвам.
Та сега се чудя дали въпреки всичко не съм обвинила човекът незаслужено.
Възможно ли е според вас почти всеки уикенд той да отива някъде и да се връща след 2 дни.Казва, че ходи при приятели и купонясват. Възможно ли е да е обикновено купонясване според вас това. То не че тези отсъствия не са достатъчна причина за развод, дори и да не спи с др жени през това време, самото му отсъствие е ненормално и едва ли някой би му повярвал, че просто си купонясва с приятели.
Та мъже, този човек лъже ли според вас?
Аз мисля, че лъже. И го мисля, защото от години го прави, значе, че на жена му и е неприятно, тя дори вече не иска да спи с него заради тези неща, но той продължава да го прави. Сега тя е поискала развод и той той се е съгласил. Следоватено си предпочита купоните пред семейството - не е ли така ?

Тема Re: ама, вие не разбрахте ли? [re: LookingForMySelf] Отговор на мнението
Автор FilerO99 (Dark Power)
Публикувано04.09.12 10:17

Бракът се крепи по начало върху лъжата.

Тема Re: ама, вие не разбрахте ли? [re: FilerO99] Отговор на мнението
Публикувано04.09.12 11:18

прав си. Благодарение на това мислене после следва и развод.

Тема Re: ама, вие не разбрахте ли?нови [re: LookingForMySelf] Отговор на мнението
Автор FilerO99 (Dark Power)
Публикувано04.09.12 11:48

Предвид на процеси като еманципация и свободен европейски пазар на труд разводът е просто неминуем. Изобщо не е трябвало да се стига до брак.

Тема Re: Лъже ли този мъжнови [re: LookingForMySelf] Отговор на мнението
Автор ellynora (старо куче)
Публикувано04.09.12 16:56

То е ясно, че лъже. Въпроса е че го прави очебийно, което не е много лицеприятно. Затова и следват законосъобразните резултати. Колко трябва да го чака приятелката ти, цял живот ли? Пък и той се е съгласил на развод - толкова му и пука за нея.

Тема Re: Лъже ли този мъж [re: LookingForMySelf] Отговор на мнението
Автор Фakличka (fuego)
Публикувано04.09.12 20:59

дори и да лъже, това не е твоя работа, и не си ти човека който трябва да се бърка в техните семейни работи, толкова ли няма какво друго да правиш, та те занимават подобни истории))

Тема Re: Лъже ли този мъжнови [re: Фakличka] Отговор на мнението
Публикувано04.09.12 22:56

имам - това го правя за да си почивам - един вид мисля за нещо различно от работата ми

Автор Vitalite (флуидна)
Публикувано05.09.12 10:43

Прави мисловната гимнастика в следната посока: какви са причините за поведението и лъжите на този мъж? как е допринесла за тях дружката ти? Може и други да ти хрумнат.
Защото не ми се вярва да си толкова наивна да мислиш, че вината е само негова, а тя е невинна жертва. Или си просто интригантка и клюкарка.

Автор ПOЛУидиoтчeтo (тиква, бе)
Публикувано06.09.12 22:35

Точно така.

Най обичам да чета, ама не мога.

Тема Re: Лъже ли този мъжнови [re: Vitalite] Отговор на мнението
Публикувано07.09.12 22:56

Прави мисловната гимнастика в следната посока: какви са причините за поведението и лъжите на този мъж?

сама си направи извода защо. Иначе за конкретни причини конкретно за този случай мога много да измисля - причина за лъжа винаги може да се намери. Това, което ме вълнува е дали наистина лъже, защото ако ако не мога да му се извиня примерно - не обичам да атакувам и обвинявам хоратаи особено когато нямат вина.
Но това е от моята гледна точка. От нейната - няма никакво значение къде ходи - дали са купони или жена - него така или иначе го няма в къщи. След като е предпочел купоните и се е навил на развод значи го иска, което е предостатъчно за нея.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.