Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:19 16.07.25 
Полове
   >> Мъжки клуб
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема Ако не помните Отговор на мнението
Автор Ellie1 (непознат )
Публикувано01.08.12 15:56

Какво бихте си помислили за мъж, който не помни дали ви е возил в колата си? Уточнение - познавате се с този мъж от 4 години. Колата е закупена (по негови думи, преди 3 месеца. Вие сте знаели как изглежда и каква е старата му кола). Преди сте имали интимни отношения. От около месец той ви "облъчва" колко сте му липсвали и че пак иска да сте заедно, колко съжалявал, че ви е пренебрегнал навремето .....
За този 1 месец сте се видели веджъж на обяд и той ви е разказал покъртителната история за последната си раздяла. На този обяд сте отишли и сте се върнали сама със собствен транспорт!
На следващата ви среща вие го питате в стил "а, това ли е новата ти кола?" Отговора е,.." ама аз нали съм те возил, защо питаш?".
И така, как бихте реагирали?

Тема Re: Ако не помните [re: Ellie1] Отговор на мнението
Автор BambiBambina (Dolphin)
Публикувано01.08.12 17:33

Е, бих се изсмяла, че му е къса паметта и ще го пратя по живо, по здраво, защото в този случай, има вероятност да не съм единствената, която навремето е бил пренебрегнал...

Автор Kumiko Yanaka (Her Highness)
Публикувано01.08.12 18:39

бих му казла, че помня само коли които съм карала

.... ясно е на къде отива твоята драма явно човека облъчва няколко обекта едновременно
Та в тоя ред на мисли ако мъж ти даде да му караш колата значи наистина те харесва пък ако направиш завой с ръчната спирачка на някой черен път и на него не му мигно окото значи е влюбен в теб

If you want to tell people the truth,
make them laugh, otherwise they\'ll kill you.

Тема Re: Ако не помните [re: BambiBambina] Отговор на мнението
Автор Ellie1 (непознат )
Публикувано01.08.12 22:30

" в този случай, има вероятност да не съм единствената, която навремето е бил пренебрегнал... " - точно така си помислих и аз и затова моменталически го накарах да спре колата и слезнах от нея .... Все пак се нуждаех и от мнение на страничен чавек - благодаря :-)

Тема Re: Ако не помните [re: Kumiko Yanaka] Отговор на мнението
Автор Ellie1 (непознат )
Публикувано01.08.12 22:32

"явно човека облъчва няколко обекта едновременно " - именно - и на мен на това ми заприлича. Затова го отпратих по живо, по здраво.

Автор ФишPиб (Емарципанена)
Публикувано02.08.12 10:39

По живо, по здраво....по дяволите

Щом нещо е свършило, кому е нужно да го реанимира?!
Никакъв упрек към теб!

Автор ПOЛУидиoтчeтo (тиква, бе)
Публикувано03.08.12 08:39

Ако е разсеян, колкото мен, като едното нищо може да си мисли, че те е возил, без да го е правил. Не е задължително да тъче на няколко стана, макар да не е изключено.

Най обичам да чета, ама не мога.

Тема Re: Ако не помните [re: ПOЛУидиoтчeтo] Отговор на мнението
Автор Brezichka ()
Публикувано03.08.12 08:56

И аз това си помислих. Сякаш не може човек наистина да не помни.

Автор Kumiko Yanaka (Her Highness)
Публикувано03.08.12 13:59

хъм и аз съм от разсеяните ..... но ако съм гонила някой цял месец и накрая сме излязли на обяд + това твърдя, че това е човека за мен .....
Все ще си спомня как е дошъл и дали съм го карала

If you want to tell people the truth,
make them laugh, otherwise they\'ll kill you.

Автор Ellie1 (непознат )
Публикувано03.08.12 16:36

По принцип съм съгласна с вас, че има и доста разсеяни хора. По принцип и аз не съм от най-помнещите всичко, НО това не се отнася за важните за мен неща и хора.
С други думи, поне за мен, когато нещо ми е важно, аз помня всичко за него. (Ако не помня, си записвам

)
Поне от моя гледна точка, постъпката на този човек ми изглеждаше индикатор, че въпреки думите му, не съм му толкова важна, щом не помни от месец насам когато ме е виждал(общо 1,5 пъти) какво сме правили или говорили.
А вие до каква степен сте склонни да не обръщате внимание или прощавате?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.