|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Какво значи влюбване и колко вида има
|
|
Автор |
jensen-110062 (рекордьор) |
Публикувано | 29.05.12 11:33 |
|
За мен лично съществуват много видове влюбване, оплела съм ги така, че вече не се опитвам да ги категоризирам. Като се почне от приоритетно сексуално влюбване, при което основното, което искам от човекът е да спи с мен, мине се през (може би стандартната форма) където искам да съм с един човек непрекъснато, да си го гушкам, да си говорим колко много се обичаме, секс - ако има условия и настроение... и се стигне до асексуалното влюбване - където си влюбен в комуникацията с един човек, в интелекта, в чувството му за хумор, в цялото му поведение - просто ти харесва като човек, но пък сексуално ти е съвсем безразличен, по никакъв начин не те пали и нямаш желание за никакви интимности с него. Но пак усещаш че го обичаш и ако си развалите отношенията се чувстваш адски зле и адски много ти липсва и си готов на всякакви жертви за да си го върнеш в живота. Да не говоим, че и в жена мога да се влюбя
Но оставам с впечатление, че за мъжете влюбването винаги е свързано със сексуални претенции. Мъж ми е казвал, че всеки опит за обикновено приятелство с жена стига до кревата рано или късно. На мен са ми се сърдили, че не искам да се стига до интимности в иначе прекрасно приятелство, в което и двамата си изкарваме супер като общуване.
За мъжете съществуват ли различни видове влюбване ? Ако да - кои са, ако не - какво значи за тях да си влюбен?
| |
|
Всичко написано е вярно, личи си че твърдо имате опит в живота по тези въпроси. На въпроса колко типа влюбвания има ми е трудно да отговоря, влюбвал съм се само 9 пъти и още нямам твърда статистика по този въпрос. Но малко в страни от темата мисля, че студените официални отношения без цуни-гуни със студен перверзен секс най ми прилягат на новата стара нагласа спрямо жените. И ето дадох ви на практика отговор на въпроса за един тип любов за който не сте се сетила досега - говорите си на вие, студен секс и никакво обичаме и те цуни-гуни.
| |
|
Умно и неразумно .. други - тц.
Едното ни разваля ебането.
| |
Тема
|
Re: Какво значи влюбване и колко вида има
[re: borecom]
|
|
Автор |
FilerO99 (оперативная ) |
Публикувано | 29.05.12 18:14 |
|
На мен това ми е главния проблем - при мен просто няма разумно влюбване, или давам всичко от себе си на 100% или режа и една усмивка не получават повече от мен.
| |
|
Според мен има 2 вида - взаимно и невзаимно, т.е. нещастно влюбване. Също и кратковременно и продължително. Кратковременното може да е свързано и само с физическото, емоционално, сексуално, интелектуално и т.н. привличане.
Да не говорим, че взаимното може да бъде възможно и невъзможно. Невъзможното бива преодолимо по-лесно. Има и интригуващо влюбване, тип флирт и такова, което е за краткотрайни преживявания. То по-скоро се основава на привличането и на нагона. Мъжете са основните почитатели на влюбвания от този сорт, без обвързване след това.
Има и реални и виртуални, разбира се и такива, които никога не излизат от виртуала.Те са игри на фантазията, нещо от което също имаме нужда.
| |
Тема
|
[re: borecom]
|
|
Автор |
valenty (старо куче) |
Публикувано | 30.05.12 15:23 |
|
Може ли малко повече инфо!
Кое е умното и кое неразумното?
Умното ли разваля ебането?
Във всяка десятка има нула
| |
Тема
|
Re: неразумното разваля ебането
[re: valenty]
|
|
Автор |
FilerO99 (оперативная ) |
Публикувано | 30.05.12 15:30 |
|
Той имаше предвид, че неразумното влюбване разваля ебането. А според мен това е така защото когато жената види лудо влюбен в нея мъж започва да го разиграва както си поиска и въобще не се стига даже и до секс. Примери от живота си такива имам много.
| |
|
има и мъже, които разиграват жените - личен опит.
Ами ако той е много влюбен а тя не е, но пък оценява всичките му опити и старания и просто си дава шанс и тя да го хареса. А това отнема време. Сигурно на това му викаш разиграване.
А ако имаш предвид буквално разиграване, тогава проблемът е в жените, които си си избрал - кучки. Съвсем нормално е човек да си пати от кучките, това им е основната характеристика все пак, която ги прави кучки
| |
|
Реално и имагинерно (истинско и илюзорно).
Първото е засилващо се с времето и опознаването на човека, а второто отслабващо. ... в добрия случай!
..rude & not ginger...
Редактирано от Doctor Who на 30.05.12 18:13.
| |
Тема
|
[re: valenty]
|
|
Автор |
borecom (клубарЪ) |
Публикувано | 30.05.12 18:54 |
|
Неразумното ..
Изпредашва ни в неуправляема емоция, зависима от другата страна /в нормалния случай/ .. и таз зависимост, определено ни отвлича от плътското, за сметка на емоциите. Повици за обсебване има, ревности ..
При 'умното' влюбване тез компоненти - емоция и нагон, се подпомагат взаимно, управляеми са, не зема превес ни едното ни другото. Бе .. по хубаво е ..
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|