|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
След колко време ви омръзна секса
|
|
Автор |
jensen-110062 (рекордьор) |
Публикувано | 02.05.12 13:26 |
|
с жена ви и как решавате проблема - намирате си друга секс партньорка или просто оредявате секса максимално или направо го отказвате
| |
|
Секса не ми е омръзнал. Женен съм от 25г.
Всяка вечер жена ми се съблича пред мен, но с каквото и бельо да е не ми прави впечатление. Всяка друга жена би ме впечатлила.
Освен това нещо много важно! - това, което не получавам от жена си в секса, си го намирам с други.
| |
|
И бях женен за нея никога нямаше нито да ми омръзне секса с нея, нито да й изневеря.
| |
|
да бе нямаше да ти омръзне. Явно не си имал достатъчно дълга връзка
| |
|
1. Ясно е, че принципно сексът няма да ти омръзне. Точно това имах предвид - да спре да те впечатлява (възбужда) като се съблече.
2. Ясно е, че не получаваш всичко от жена си - едва ли нормална жена би се навила да я чукаш с краставица отзад примерно. Но заслужава ли си да и изневериш заради такова нещо.
Та... след колко време спря да те възбужда?
Редактирано от jensen-110062 на 06.05.12 09:26.
| |
|
Когато имам пълна програма (ангажименти и стрес), последното нещо за което мисля е секс.
п.п. Сега се сетих че един познат колекционира т-шъртки и има една с надпис "Безработните чукат най-добре"
| |
|
е вярно?
Ще взема да напусна работа за 6 месеца, да пробвам
| |
|
Разбира се че е вярно. Едно е да си в отпуска или уикенд, друго е да си в делник
Особено аз, когато ако не медитирам в 17 часа, заспивам в 21.30. Ако трябва да мисля за секс във времето от късно следобяд до вечерта, не виждам как ще имам време за нещо друго.
Поне мога да стана в 5.45 и да отида под душа, а някои въобще не могат да се събудят толкова рано
| |
|
По-точно би било да питаш дали го има желанието точно към партньора.
Защото ние мъжете се възбуждаме даже когато станем от сън.
Понеже нашето ежедневие също е напрегнато и сме изморени предпочитаме едно бързо чукане. Лично мене много често любовната игра ме изморява, защото целувка с жена ми не е възбуждаща, както целувка с нещо чуждо.
И след дълга любовна игра ако последва рутинен секс, следващия път предпочитам да пропусна.
За първи път изневерих преди много години, защото жена ми не желае анален секс. Да но аз нямах намерение да оставам девствен в това отношение и си намерих друга.
| |
Тема
|
Re: След колко време ви омръзна секса
[re: jensen-110062]
|
|
Автор |
Maмyт (fat user) |
Публикувано | 08.05.12 13:51 |
|
Седмица - две ...
След това го правим по задължение...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|