|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Интересен казус
|
|
| Автор |
Xoлдън (стипендиант) |
| Публикувано | 29.11.10 21:07 |
|
|
Ако бащата каже на детето си "да ти е.. майката" това смята ли се за псувня?
На практика детето е в резултат на точно такъв акт с майка му. А ато бъдещ резултат от действителното извършване на казаното, може да се очква най- много негово братче , или сестриче в което няма нищо лошо.
Избийте баламите и тарикатите сами ще умрат!
| |
|
|
|
Зависи на колко е майката. (относно резултата)
------------------------
Слушай беззвучието...
| |
|
|
|
Смята се, защото се предполага, че това дЕте е заченато с любов до доказване на противното, и е грозно да се приказват такива думи.
| |
|
|
|
А поради что питаш, бре Холдъне?
Ако майката е супер ужасна и се изпуснеш да напсуваш на майка, нали знаеш - внимавай какво си пожелаваш, че може да ти се случи
Бай дъ уей, какво стана с твоята сага?
| |
|
|
|
Знам ли докъде съм писал?
А майка му,че не е цвете е ясно.Писах в друга тема,че сега пасе патките на село,след като се омъжи за любовника си и се разведе и с него.
А другото дете,което е родила е супер свястно,ама е много далеч ( на обратната страна на земното кълбо).
Сагата продължава.Тия дни ще ходя да си извадя банкова карта по един от депозитите ми,за да имам независимост от келеша.
Добре,че съм спестявал "бели пари за черни дни".А черните дни дойдоха.
| |
|
|
|
Няма толкоз' черни дни, които да не можем малко да изпъстрим.
| |
|
|
|
Аз обичм да са изпъстрени с финикийски знаци.С тях се купува всичко, дори и цели държави.
| |
|
|
|
Що? Да не си си заплюл вече някоя държава?
| |
|
|
|
Бе аз нямам пари за гробно място, ти за държава говориш.Като умра синковеца най много да ме изхвърли до кофите за боклук.
Преди години един мой работник,като почина баща му, не го погребваше няколко дни,за да му вземе пенсията.Натоварваше трупа му в колата,отиваше до селската поща и го показваше,уж че е много болен.
Гадна история.
| |
|
|
|
Т'ва, последното, не е гадна история: това е супер- гадна история...
Понякога се чудя какъв ли е пътят между човешкото и пълната му загуба и колко време ти трябва да го изминеш... Но явно отговорът се намира в много индивидуални граници...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|