|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Още един случай с кола.
|
|
Автор |
barry (ентусиаст) |
Публикувано | 20.04.10 12:58 |
|
Никого не карам насила да ме чете:)
Карам си по улицата най-прилично, а успоредно с мен по тротоара се движи една "дама". Изведнъж решава да пресече улицата по диагонал без въобще да се огледа. Внезапно слезе на улицата и щеше да се озове под колелата ми. В последният момент спрях, отворих прозореца и я попитах гледа ли къде върви? Отговорът й беше, че съм прост селянин. Но явно на нея й е под достойнството да се оглежда, когато пресича. Та това, "мили дами", е стандартното поведение на представителките на вашия пол.
| |
|
жените са тъпо племе, особено ако кара нова лизингова кола , дето мъжа й я плаща по 300 лева на месец и се е нагласила сутрин да речем с къса пола и е сложила слънчеви очила , които много и отиват , пуснала си е любимата чалгичка от снощното клубче и е на мнение , че всеки мухльо требва да й прави път и че в закона за движение по пътищата е навсякъде с предимство. Колко от тия фусти си спомнят правилото на десностоящия в нерегулирано кръстовище?
Виж аз съм друг случай, аз нямам клаксон и никога не съм имала на старата си трошка и по тоя повод давам път на куцо и сакато , защото съм мърда и съобразителна и смятам, че добър шофьор е този , който преценява обстановката, предвижда петепето преди да се е случило, пази себе си и околните , но за това се иска много интелигентност , буден остър ум или съответно дълги години въртене на геврека , които дрислетата в нови лъскави автомобили нямат
| |
Тема
|
Re: Още един случай с кола.
[re: barry]
|
|
Автор |
Kaleroya (нов) |
Публикувано | 20.04.10 17:45 |
|
...Карам си по улицата най-прилично автобуса в Пловдив(за първи и последен път, заради тоа келеш), а успоредно с мен по тротоара се движи един келеш с кола...ама пиян ли беше, що ли, завря се точно под автобуса, добре, че карах бавно към спирка,щех да го размажа...кво ша кажеш Бари?...и мъжете не ви бива...
Сичко е от дявола, да го еВа...
| |
|
и последен път си карала бу-то...
И взе книжка, казваш? Как по-точно , ако не те е срам да отговориш
| |
|
а вие смешниците без кола що се обаждате,а
Редактирано от !!Фakличka!! на 21.04.10 05:17.
| |
Тема
|
Re: Още един случай с кола.
|
|
Автор |
Refine (усмихната) |
Публикувано | 21.04.10 08:57 |
|
Абе човек, пий си хапчетата редовно, и стига пълни пространството със смешните си умозаключения.
Проблема ти е лесно решим - заминавай на един пуст остров, сега по кризата се продават на изгодна цена, и няма да има никой, който да смущава величието на твоето съществувание
| |
Тема
|
Паркиране по женски или как да се справим с...
|
|
Автор |
veleff (речникаря) |
Публикувано | 22.04.10 09:29 |
|
| |
Тема
|
Re: Паркиране по женски или как да се справим с...
[re: veleff]
|
|
Автор |
Xoлдън (стипендиант) |
Публикувано | 22.04.10 09:38 |
|
Бе ти що си сменяш ника?
Избийте баламите и тарикатите сами ще умрат!
| |
Тема
|
ДИРът се ебава
[re: Xoлдън]
|
|
Автор |
veleff (речникаря) |
Публикувано | 22.04.10 10:12 |
|
с потребителите - не признава ник, различен от този по първична регистрация в него.
От вчера е така...
| |
Тема
|
Re: ДИРът се ебава
[re: veleff]
|
|
Автор |
barry (ентусиаст) |
Публикувано | 22.04.10 15:58 |
|
Жена с пари е като луд с картечница, а жана с кола е като луд с атомна бомба
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|