Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:28 16.07.25 
Полове
   >> Мъжки клуб
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Още един случай с кола.нови Отговор на мнението
Автор barry (ентусиаст)
Публикувано20.04.10 12:58

Никого не карам насила да ме чете:)
Карам си по улицата най-прилично, а успоредно с мен по тротоара се движи една "дама". Изведнъж решава да пресече улицата по диагонал без въобще да се огледа. Внезапно слезе на улицата и щеше да се озове под колелата ми. В последният момент спрях, отворих прозореца и я попитах гледа ли къде върви? Отговорът й беше, че съм прост селянин. Но явно на нея й е под достойнството да се оглежда, когато пресича. Та това, "мили дами", е стандартното поведение на представителките на вашия пол.

Тема абсолютно прав синови [re: barry] Отговор на мнението
Автор Lady_Xaxa (непознат )
Публикувано20.04.10 15:41

жените са тъпо племе, особено ако кара нова лизингова кола , дето мъжа й я плаща по 300 лева на месец и се е нагласила сутрин да речем с къса пола и е сложила слънчеви очила , които много и отиват , пуснала си е любимата чалгичка от снощното клубче и е на мнение , че всеки мухльо требва да й прави път и че в закона за движение по пътищата е навсякъде с предимство. Колко от тия фусти си спомнят правилото на десностоящия в нерегулирано кръстовище?
Виж аз съм друг случай, аз нямам клаксон и никога не съм имала на старата си трошка и по тоя повод давам път на куцо и сакато , защото съм мърда и съобразителна и смятам, че добър шофьор е този , който преценява обстановката, предвижда петепето преди да се е случило, пази себе си и околните , но за това се иска много интелигентност , буден остър ум или съответно дълги години въртене на геврека , които дрислетата в нови лъскави автомобили нямат

Тема Re: Още един случай с кола.нови [re: barry] Отговор на мнението
Автор Kaleroya (нов)
Публикувано20.04.10 17:45

...Карам си по улицата най-прилично автобуса в Пловдив(за първи и последен път, заради тоа келеш), а успоредно с мен по тротоара се движи един келеш с кола...ама пиян ли беше, що ли, завря се точно под автобуса, добре, че карах бавно към спирка,щех да го размажа...кво ша кажеш Бари?...и мъжете не ви бива...

Сичко е от дявола, да го еВа...

Тема Първинови [re: Kaleroya] Отговор на мнението
Автор jamie (градинар)
Публикувано20.04.10 22:13

и последен път си карала бу-то...
И взе книжка, казваш? Как по-точно , ако не те е срам да отговориш

Тема Re: Първи [re: jamie] Отговор на мнението
Автор !!Фakличka!! (fuego)
Публикувано21.04.10 05:16

а вие смешниците без кола що се обаждате,а

Редактирано от !!Фakличka!! на 21.04.10 05:17.

Тема Re: Още един случай с кола. [re: barry] Отговор на мнението
Автор Refine (усмихната)
Публикувано21.04.10 08:57

Абе човек, пий си хапчетата редовно, и стига пълни пространството със смешните си умозаключения.

Проблема ти е лесно решим - заминавай на един пуст остров, сега по кризата се продават на изгодна цена, и няма да има никой, който да смущава величието на твоето съществувание

Тема Паркиране по женски или как да се справим с...нови [re: barry] Отговор на мнението
Автор veleff (речникаря)
Публикувано22.04.10 09:29

Тема Re: Паркиране по женски или как да се справим с...нови [re: veleff] Отговор на мнението
Автор Xoлдън (стипендиант)
Публикувано22.04.10 09:38

Бе ти що си сменяш ника?

Избийте баламите и тарикатите сами ще умрат!

Тема ДИРът се ебаванови [re: Xoлдън] Отговор на мнението
Автор veleff (речникаря)
Публикувано22.04.10 10:12

с потребителите - не признава ник, различен от този по първична регистрация в него.

От вчера е така...

Тема Re: ДИРът се ебаванови [re: veleff] Отговор на мнението
Автор barry (ентусиаст)
Публикувано22.04.10 15:58

Жена с пари е като луд с картечница, а жана с кола е като луд с атомна бомба

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.