|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Бах маа му и лични документи
|
|
Автор |
Xoлдън (стипендиант) |
Публикувано | 14.04.10 20:37 |
|
Нашата милиция освен,че се осра заедно със Сименс, сключила договор за 12 000 документа на ден.Простата сметка за отлагане срока на валидност на старите лични карти за 6 месеца означава,че за това време може да се извадят максимум 2 160 000 документа в т.ч. паспорти и шофьорски книжки.
А системата е осрана от самото начало.
След няколко месеца ще ни прибират за нередовни документи от улицата.
Да му еба и правителството ,премиера и министъра на то се знае.
Избийте баламите и тарикатите сами ще умрат!
| |
|
бе я да питам, мойта книжка и Л.К изтичат догодина август и февруари, нали тогава трябва да ги сменя, а не сега?
Искам гласовете в главата ми да спрат или поне да се изчакват един друг!
| |
|
ша ви приберат я.
Аз моите си ги смених месец преди началото на лудницата. Хич и не ща да ми снемат отпечатъци - като на престъпник!
| |
|
Да ! Тогава.
А аз нали съм си прилежен висях два дена на опашки преди 10 г. в студа и сега пак съм на пангара.
| |
|
е, добре де, на толкова ли много хора сега им изтичат документите та се редят кат улави
| |
|
Сега масово изтича срока на документите.Преди 10 г. ни юрнаха да ги сменяме,за да напълнят хазната и сега пак тоя зор.Ама милиционерите не са направили елементарна сметка за бройката документи.
| |
|
е, те изобщо тва правителство не си е направило никва сметка, смешници, ще ни закопаят тия най много
| |
|
историята е тъжна, изнервяща и става дума за едно голямо крадене накрая, по средата и в началото ...
Major e longinquo reverentia
| |
Тема
|
Re: Бах маа му и лични документи
[re: LadyMorgana]
|
|
Автор |
Xoлдън (стипендиант) |
Публикувано | 15.04.10 09:21 |
|
Да си купи великия министър Цветанов едно китайско калкулаторче за 3 лв и да си направи сметката.
Ебах ги в некадърниците.
| |
Тема
|
Re: Бах маа му и лични документи
[re: Xoлдън]
|
|
Автор |
NikiFin (рекордьор) |
Публикувано | 15.04.10 15:40 |
|
аз не съм много наясно. Ако срокът на ЛК изтича септември тази година, до кога всъщност ще е валидна с това 6 месечно удължаване - до март др година или до края на тази година?
П.П. Ясно, до март е срокът
Редактирано от NikiFin на 15.04.10 15:44.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|