|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема
|
Пак за силиконовите цици!
|
|
Автор |
Xoлдън (стипендиант) |
Публикувано | 05.04.10 19:27 |
|
Прави ми впечатление,че мацките със силиконови цици умират да си ги показват и го удрят на курварлък.
Пък ние баламурниците им ги плащаме.
То сега и силиконови джуки,дупета и какво ли не.Аман от алчни доктори и малоумни мадами с богати спонсори.
Избийте баламите и тарикатите сами ще умрат!
| |
|
относно циците, да ти кажа!!! Или си стиснат, и не ти се дават пари, пък ти се ще да пробваш... мекотата!
| |
Тема
|
Re: Пак за силиконовите цици!
[re: Xoлдън]
|
|
Автор |
barry (член) |
Публикувано | 05.04.10 20:14 |
|
Така е братле. Имал съм такива. Усещането на пипане е трагедия. Аз лично предпочитам да са увиснали, но да са естествени. Женска комплексарщина, какво да ти кажа.
| |
|
"Фетиш", "стиснат", "комплексар"... Пази се братле, това са квалификации, с които жените са опитват да манипулират слабохарактерните и глупави мъже, които се хвърлят да доказват, че не са такива. Тази мацка владее всички дребни и жалки женски хитринки.
| |
|
не ми бъди адвокат! Чета Холдън отдавна, и съм сигурна, че не е нито стиснат, нито комплексар - шегувах се с НЕГО!
п.п. за НЕГО не съм употребила думата комплексар. И за теб не съм, а защо ти така си ме прочел, е въпрос, който можеш да дискутираш нашироко с психоаналитика ти. Има хляб в този разговор!
| |
|
Че кой визира теб конкретно??? Нещо си се заблудила. Чети по-внимателно.
| |
Тема
|
[re: Xoлдън]
|
|
Автор |
Virgo (кобра) |
Публикувано | 05.04.10 20:43 |
|
ми то нали знаеш, че не е виновен тоя дето яде зелника
дали ще се намери някой доктор да присажда силиконов мозък - ама и да се пробва ще настанат едни организации, едни агитки.... не ми се мисли
| |
Тема
|
[re: Virgo]
|
|
Автор |
barry (член) |
Публикувано | 05.04.10 20:47 |
|
... е при липса на мозък се компенсира с цици
| |
|
| |
Тема
|
[re: barry]
|
|
Автор |
Virgo (кобра) |
Публикувано | 05.04.10 20:51 |
|
ай ся ше се обиждаме
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
|
|