Тема
|
Абсурдистан
|
|
Автор |
*Плaмeн* (тарикат) |
Публикувано | 08.06.09 20:28 |
|
е държавата на парадоксите ако не знаете.Не че не съм свикнал вече с простотиите,но продължават да ме учудват абсурдите
1.
После-
ал сана равноправно правораздаване деба
не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш
|
|
|
... ами то от нашите какво да очакваш... освен всичко дето не е редно
...същия като преди... с тунинг и доживотна гаранция... ®
|
|
Тема
|
крайно време беше
[re: *Плaмeн*]
|
|
Автор |
caн (звук) |
Публикувано | 08.06.09 21:08 |
|
вместо правосъдие да има споразумение ...така както е казано "Хем вълкът сит хем агнето цяло "....
С времната се оказа, че да осъждаш или да не осъждаш все тая .. възмездието е някъде другаде. Това, което животът отсъжда е по -тежко и от най тежката пресъда
по скоро ми се ще да вярвам, че има възмедвие на съдбата....
|
|
Тема
|
Re: крайно време беше
[re: caн]
|
|
Автор |
*Плaмeн* (тарикат) |
Публикувано | 08.06.09 21:25 |
|
Опитай се да го обясниш това на собственика на автобуса
Реалния убиец на 18 човека и разни наркопласьори и сутеньори на свобода,а човека дето и хабер си няма да го държат в следствен арест и сега под домашен!!!!
Като най-големия престъпник деба!
не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш
|
|
Тема
|
ади сега ...
|
|
Автор |
caн (звук) |
Публикувано | 08.06.09 22:34 |
|
няма справедливост ... понякога престъпника де се остави на публично линчуване ...ще е по добре отколкото на съд да отиде.
Истинските престъпници са като плевелите - уж ги отскубнеш, пък те с дълбоки корени били и .... пак поникват
|
|
Тема
|
Re: ади сега ...
[re: caн]
|
|
Автор |
*Плaмeн* (тарикат) |
Публикувано | 08.06.09 22:45 |
|
Кого ще линчуваш?
Веско данов ли? Я пробвай!
Да,може да линчуват собственика на автобуса дето и хабер си няма човека и се чуди как да изкара два лева в измекярщината-абсурдистан!
не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
wiz (100 тонa змей) |
Публикувано | 09.06.09 09:14 |
|
ми според теб какво може да направи шофьора на автобуса ако не му работят спирачките и не може да включи на скорост?
как според теб може шофьора да ремонтира автобуса така че да може да спира?
не е ли ясно че шофьора на автобуса може само да кара и това е правил много години без проблеми
не е ли очевидно че собственика трябва да предостави автобуса в работещо състояние така че обикновен опитен шофьор да може да го ползва без проблеми?
No pain, no gain
|
|
Тема
|
[re: wiz]
|
|
Автор |
*Плaмeн* (тарикат) |
Публикувано | 09.06.09 13:16 |
|
Що се обаждаш неподготвен!
Баш на мене-бивш автобусен шофьор!
не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
wiz (100 тонa змей) |
Публикувано | 09.06.09 16:48 |
|
еми светни ме какво пропускам
моя опит е само с обикновена лека кола и знам че има много неща които не може шофьора сам да прави а трябва майстор монтьор
ти може да се справиш с ремонта на автобуса ама не ми се вярва че всеки автобусен шофьор може
No pain, no gain
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
*Плaмeн* (тарикат) |
Публикувано | 09.06.09 18:59 |
|
В ЗДП ясно и точно е отбелязано.
Водача няма право да привежда в ход технически неизправно МПС. От там нататък лично той носи отговорност за действията си или бездействията си.Точка!
А дали всъщност има техническа неизправност все още не е доказано,така че аз продължавам да недоумявам защо въобще намесват в случая собственика на автобуса!!!!!
А В същото време главния виновник за масовото убийство си пие вечер в къщи ичкията необезспокояван!
не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидешРедактирано от *Плaмeн* на 09.06.09 19:14.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
wiz (100 тонa змей) |
Публикувано | 09.06.09 19:45 |
|
ясно
ама май на стари машини като тези автобуси е по сложно
например може собственика да закрепи нещата да работят за кратко и след час два да откажат
може ли шофьора да разбира достатъчно че да предвиди дали спирачките са направени да работят стабилно или след час два може да откажат?
No pain, no gain
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
*Плaмeн* (тарикат) |
Публикувано | 09.06.09 22:49 |
|
Еееее,това вече се явява като преднамерено убийство,но пак нямат право да го арестуват докато не се изкажат вещите лица които извършват експертизата.
А тук в стремежа си замаже очите на простолюдието,малоумната полицейска сган просто доказаха че в абсурдистан си виновен до доказване на противното.
А истинските престъпници стават депутати и полицаи!
Ашколсун,машала!
не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидешРедактирано от *Плaмeн* на 09.06.09 22:53.
|
|
Тема
|
|
|
Автор |
wiz (100 тонa змей) |
Публикувано | 10.06.09 09:52 |
|
ми изглежда собственика и този които е правил последния ремонт на спирачките са претупали работата без да се замислят за последствията
нали шофьора има 10-20 свидетели които се возили в автобуса, те разказваха по тв че правил всевъзможни опити да спре
за тва мисля е ясно че собственика е виновен
No pain, no gain
|
|