Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:32 15.07.25 
Полове
   >> Мъжки клуб
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Вицнови Отговор на мнението
Автор alexrangelov (Aleks)
Публикувано19.01.09 10:50

В голям град открили магазин, където всяка жена можела да си купи съпруг: Посещение САМО ВЕДНЪЖ! Шест етажа, продуктите се увеличават на всеки следващ етаж, без право да се връщаш, освен за да излезеш от магазина!
И така, една жена влиза в магазина.
На I етаж вижда табелка "Тези мъже имат добре платена работа". продължава нагоре.
На II етаж "Тези мъже имат добре платена работа и обичат децата".
На III етаж: "Тези мъже имат добре платена работа, обичат децата и са красиви. " Жената си казва "Ихаа! " обаче решава да продължи.
На IV етаж чете: "Тези мъже имат добре платена работа, обичат децата, са красиви и помагат в домакинската работа. " Жената възкликва "О, боже! Едва издържам", но все пак решава да се качи нагоре.
На V етаж: "Тези мъже имат добре платена работа, обичат децата, са красиви, помагат в домакинската работа и са много романтични. "
Въпреки изкушението, жената все пак се качва на последния етаж.
На VI етаж: Вие сте посетителка номер 31 456 012. Тук няма изложени мъже. Този етаж съществува единствено като доказателство, че на жените не може да им се угоди. Благодарим, че посетихте Магазина за съпрузи! "
Заради равноправието, на същата улица открили магазин, където мъжете могат да си изберат и купят съпруга, по същите правила.
На I етаж: "Жени, които обичат секса".
На II етаж: "Жени, които обичат секса и имат пари".
Досега никой не се е качвал на третия до шестия етаж...

Тема Re: Вицнови [re: alexrangelov] Отговор на мнението
Автор zelena_sliva (зрееща)
Публикувано19.01.09 12:34

ВНИМАНИЕ!!!!
Разказ от потърпевш:
"Станах жертва на ИЗМАМА на паркинга на Била-та до нас (чувам че се е случвало и на други из цялата страна)
Пазете се, да не ви дойде на главата и на вас. Ето каква е схемата:
Тъкмо си подреждах покупките в багажника (стекче минерална вода Горна Баня от малките), и ми се залепиха две супер мацки. Рекламираха някакъв специален препарат за миене на авто стъкла. Почнаха да ми мият (безплатно) стъклата. Едни сочни, едни напращели деколтета, едни изпънати копчета - ум да ти зайде...
Пълен абсурд да не се загледа човек. Та както и да е - свършиха, предложих им бакшиш - отказаха, но ме помолиха за сметка на това да ги закарам до другата Била, за да продължели промоцията там.
Викам им - няма проблем.
Качиха се с мен в колата, и по пътя стана страшно. Почнаха да ме опипват, да се събличат, да ме целуват, да се целуват... После по-хубавата мина на предната седалка, наведе се и ме започна с едни неземни френски специалитети...
През това време обаче другата тихомълком ми отмъкна стекчето Горна Баня !!!
С две думи - внимавайте ! Пазете се ! Това може да се случи и на вас !!!
Същото ми се случи и миналия понеделник, единия от вторниците, два пъти в сряда, още веднъж в четвъртък, и отново тази сутрин.
Утре пак ще ходя. Свърши ми водата ! "

Тема Re: Вицнови [re: zelena_sliva] Отговор на мнението
Автор alexrangelov (Aleks)
Публикувано19.01.09 15:02

... хапчето ...

Автор *Плaмeн* (тарикат)
Публикувано19.01.09 17:27

Тва е по-старо и от нета

Толкова ли вече нищо не се случва на тоя свят че повтаряме едни и същи простотии?

не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш

Автор BълkМодератор (ОЧЗ, практик)
Публикувано20.01.09 12:08

- какво е девалвация?
- това е когато жена сменя златното сърце на мъжа с дървения хуй на комшията!

Автор lumixx (Любознателна )
Публикувано21.01.09 00:12

Какво е маркетинг

1. На парти виждате красив млад мъж. Отивате при него и му казвате: „Аз съм фантастична в леглото.” Това е директен маркетинг.
2. Вие сте на парти с приятели и виждате красив млад мъж. Един от вашите приятели отива при него, сочейки към вас, и казва: „Тя е фантастична в леглото”. Това е реклама.
3. На парти виждате красив млад мъж. Отивате при него и искате телефонния му номер. На следващия ден му звъните и казвате: „Здравей. Аз съм фантастична в леглото.” Това е телемаркетинг.
4. Вие сте на парти и виждате красив млад мъж. Поизправяте се, оправяте тоалета си и пристъпвате бавно към него. Сипвате му чаша питие, подавате му я и с репликата „Може ли?” изглаждате гънките по неговата вратовръзка, докосвайки леко с тяло ръката му, след което небрежно подхвърляте: „Между другото, аз съм фантастична в леглото.”Това е връзки с обществеността.
5. Вие сте на парти и виждате красив млад мъж. Той се приближава към вас и казва: „Чух, че сте фантастична в леглото.” Това е разпознаване на марката.
6. Вие сте на парти и виждате красив млад мъж. Убеждавате го да се прибере вкъщи с вашата приятелка. Това е представител по продажбите.
7. Вашата приятелка не може да го задоволи, така че се обажда на вас. Това е техническа поддръжка.
8. Вие сте на път към организирано парти, когато осъзнавате, че в къщите, покрай които минавате, би трябвало да има красиви млади мъже. И така, покатервате се на покрива на една от тях, установявате се в центъра му и изкрещявате с пълно гърло: „Аз съм фантастична в леглото!” Това е спам.

Тема Re: децата не трябва да пушатнови [re: alexrangelov] Отговор на мнението
Автор StefanPan (М&М)
Публикувано29.01.09 22:22

Самотно момиче върви по тъмна уличка.
В мрака се сблъсква с непознат мъж.
- Сваляй гащите, ще те еба - изръмжава той в тъмното.
А тя с трперещ глас му се примолва:
- Моля ти се, не ме еби, ако искаш ще ти направя свирка.
- Добре, и свирка може, аре почвай.
След като му направила свирка, все още с треперещ глас, му вика:
- Дай сега една цигара.
Той вади цигарите и й поднася огънче...
- Радке!
- Татко!
-

Ти що пушиш ма!

------------------------
Слушай беззвучието...

Тема Re: децата не трябва да пушатнови [re: StefanPan] Отговор на мнението
Автор caн (звук)
Публикувано29.01.09 22:47

аааааааааа не те е срам

-----------------------------------------
Двама гея тръгват на дълъг нощен полет. Когато всички заспиват единия гей казва:
-Айде да правим секс?!
-Луд ли си? Виж колко хора има!
-Да, но всички спят! Ето гледай..... ЕДНО КАФЕ, МОЛЯ!
(...пълна тишина...)
Почнали се и цяла вечер луд секс...

На сутринта стюардесата минава покрай пасажерите и вижда, че мъжът зад тях му е подута ужасно много бузата..
-Извинете, господине. Как сте?
-Боли ме зъбът от снощи!
-Защо не ме викнахте да Ви донеса аспирин??

-Дааа бе... аспирин ще искам аз.. Тука един пред мен кафе искаше и го ебаха цяла вечер.аз аспирин ще искам!!

Тема Re: децата не трябва да пушат [re: caн] Отговор на мнението
Автор StefanPan (М&М)
Публикувано29.01.09 22:52

------------------------
Слушай беззвучието...

Тема Виц от Хоби фермернови [re: alexrangelov] Отговор на мнението
Автор Kaлинckи (forever more)
Публикувано11.02.09 10:32

Майка пише писмо на сина си в затвора: "Мили сине, много ни липсваш, няма кой да изоре лозето, няма кой да засади картофите...".
Синът пише отговор на майка си: "Мила майко, и на мен ми е много мъчно. Не орете лозето. За това, което ще намерите там, ще ми лепнат още 20 години и вас ще ви приберат."
Майката пак пише: "Мили сине, с твоето писмо дойдоха много агенти, изораха цялото лозе, нищо не намериха."
Синът отговаря: "Мила майко, каквото можах да направя от тук, направих. Картофите си засадете сами."

"Hi, I'm empty
So tell me you care for me"

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.