Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:10 10.11.24 
Полове
   >> Мъжки клуб
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема всички интересни мъже са женени,нови Отговор на мнението
Авторвъздъxвaм aз (Нерегистриран)
Публикувано18.12.08 13:07

, нещо повече....неинтересните също.
Тогава по какви причини ни се сърдят, когато колкото и да се стискаме най-сетне се влюбим.И не говоря за делата на 20 годишните, които около своята възраст имат почти само свободни мъже и не просто младостта, а качеството им на съзнателен живот им позволява да избират и да не дразнят никого.А какво избират е съвсем друга тема...аз като бях на 20 никак, никак, никак не заглеждах семейните мъже, какво те са правили- аз не отговорям.
Но сега, спестете си злобните подмятания за старост и грозота и кажете нещо, което не зная- защо сега виждам околко себе си само семейни мъже и защо след като аз освободих един по социален статус, не мога да срещна друг, който да не е поне малко семеен.
Изводът- развеждайте се дорде е време....и не се влюбвайте никога в семеен мъж.

Тема Re: всички интересни мъже са женени,нови [re: въздъxвaм aз] Отговор на мнението
Автор *Плaмeн* (тарикат)
Публикувано18.12.08 13:29

В отговор на:

всички интересни мъже са женени

Е кво чудно видя в това?

Разведе ли се?-разведе се....а сега търси свестен свободен да те видя
Има да те лашкат сега семейни наляво и надясно докато вденеш накрая че тоя когото си освободила не е бил чааааак толкова лош

не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш

Тема тръгна в погрешна посока, човек прави свой избор инови [re: *Плaмeн*] Отговор на мнението
Авторзacтaвa зaд нero (Нерегистриран)
Публикувано18.12.08 13:36

Обикновено двама души се разделят, не защото живеят заедно, а въпреки това и темата не е за корене на една жена, която се е развела.
Ама за какво е, на гол задник съчувствие да получа?
При това положение, приказката по-добре да си с някого, отколкото с никого изобщо не приляга към мен- това за мен, за теб е вероятно иначе.

Тема Re: тръгна в погрешна посока, човек прави свой избнови [re: зacтaвa зaд нero] Отговор на мнението
Автор *Плaмeн* (тарикат)
Публикувано18.12.08 13:43

Твоя си работа бе,що мислиш че ми е дерт?

Просто исках отново да намекна че добруването в едно семейство зависи изключително и само от жената в него.От там насетне сама си прави изводи и ходи да църкаш на стари ергени на рамото.Или пък на някой семеен,твоя си работа!

не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш

Тема Re: тръгна в погрешна посока, човек прави свой избнови [re: *Плaмeн*] Отговор на мнението
Автор ushco (Texturator)
Публикувано18.12.08 13:57

Една отговорност имахте в живота и от нея се оттървахте!

Why nobody has a dick made out of chocolate which ejaculates money

Тема Re: всички интересни мъже са женени,нови [re: въздъxвaм aз] Отговор на мнението
Автор ushco (Texturator)
Публикувано18.12.08 14:05

Не разбрах, какво им е на 20 годишните? Страхотни момчета (някои даже са повече мъже от 30+)

Why nobody has a dick made out of chocolate which ejaculates money

Автор bored (bored)
Публикувано18.12.08 14:06

ми аз не съм а ми е време така че ако се проявява интерес прати ТТ данни

icqist

Тема Re: тръгна в погрешна посока, човек прави свой избнови [re: ushco] Отговор на мнението
Автор *Плaмeн* (тарикат)
Публикувано18.12.08 14:07

Я пак се замисли.Кога мъж е имал отговорности различни от тези да носи достатъчно??

Еле аз ако моа да се отърва от тая си отговорност,банкет ше дам на всички китайци по света.

не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш

Тема Re: всички интересни мъже са женени,нови [re: bored] Отговор на мнението
Автор *Плaмeн* (тарикат)
Публикувано18.12.08 14:11

Аз все се чудя що тея главочи-собствениците на сайта не го преанжират така щото и да е като нормалните сайтове за запознанства?
Хем некоя стинка ше им пада от смс-и за кодове!

не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш

Тема и не сме на междана за сглявки, а в клуба нанови [re: bored] Отговор на мнението
АвторПлaмeн (Нерегистриран)
Публикувано18.12.08 14:24

така, че- дръжте се подобаващо:)

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.