Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:34 14.07.25 
Полове
   >> Мъжки клуб
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
Тема Пичове, нуждая се спешно от съветнови Отговор на мнението
АвторHa kpъcтoпът (Нерегистриран)
Публикувано02.12.08 14:54

Много съм объркан и не знам какво да правя!

Ето изходните данни:
на 4х години съм, женен съм от 1х години, жена ми е горе-долу на моята възраст, дъщеря ни е тийнейджърка. От няколко години с жена ми сме на практика само добри приятели и съквартиранти. Няма да обяснявам защо и как се е получило така. Със сигурност животът ни не покрива общоприетата представа за семейство. Нямаме финансови проблеми, макар че сега покрай финансовата криза може и да се очакват известни смущения.

Но съдбата ми поднесе изненада - една случайно започнала и "неангажираща" връзка с шеметна скорост се превърна в нещо друго. Тя е доста по-млада от мен (повече от 10 години) и наскоро приключила дълго съжителство (без брак и без деца). Още първият път съвсем откровено и казах, че съм женен и не искам да си развалям семейството и тя го прие. Продължихме да се виждаме горе долу веднъж на 1-2 седмици. Да, ама някой там горе явно реши да ни се подиграе и да се позабавлява за наша сметка. Много бързо разбрахме, че всеки от нас си е намерил половинката. Няма какво да обяснявам, но чувството е изпепеляващо! Никога и с никоя жена не съм се чувствал така - и в сексуален и във всякакъв друг план. Просто не мога да го опиша.

И сега не знам какво да правя.... Искам да живея с нея, искам да имам деца от нея, искам да остарея с нея.... и тя го иска... От друга страна ме терзае чувство за вина, че ще изоставя жена си, която се оказа, че меко казано не е идеалната съпруга, но все пак беше с мен рамо до рамо в най-трудните години.... Отделно не знам как моето напускане ще се отрази на и без това сложните отношения между майка и дъщеря тийнейджърка..... Признавам си още, че ме е страх да започна всичко отначало на тази възраст - ново семейство, нови деца, ново жилище ...... И още много много други неща ме тревожат..... включително и чисто финансови. В последните години постигнах финансова стабилност и приличен стандарт на живот, но все пак не са достатъчни за да издържам едновременно старо и ново семейство без проблеми. Моята любима работи, изкарва прилични пари и твърди че ще помага, но аз някак си не мога да приема да ме издържа жена.

Интересното е какви съвети получих .... :) Така се получи, че досега търсих съвет само от жени, които са ми приятелки отдавна. Те всички са единодушни - и женени, и моми, и разведени (включително зарязани от мъжете си), че не трябва да изпускам любовта на живота си и че трябва да избера личното си щастие (както казаха - "правото да бъдеш щастлив") пред дълга към семейството.....

Помагайте, защото трябва да взема решение..... не мога да протакам повече.....

P.S. Стар клубар съм, но нарочно не влизам с ника си

Тема Re: Пичове, нуждая се спешно от съветнови [re: Ha kpъcтoпът] Отговор на мнението
Автор lumixx (Любознателна )
Публикувано02.12.08 16:55

И аз съм жена, но противно на твоите приятелки, бих те посъветвала да поизчакаш малко, за да имаш време за провериш силните чувства, които бушуват в теб. Доколкото разбирам доста време ти е липсвал нормален сексуален живот, а това може да е причина да се заблуждаваш, че си влюбен намирайки интересен секс в лицето на новата си връзка!

ПП Малко се чувствам притеснена да коментирам личния ти живот, но понеже питаш...Отчитам също, че въпроса ти е към пичовете, така че извини ме, ако съм ти се сторила нахална

Тема Аминови [re: Ha kpъcтoпът] Отговор на мнението
Автор jamie (градинар)
Публикувано02.12.08 16:55

ти си за внуци, къде си тръгнал "ново това, ново онова" ?

Тема Re: Пичове, нуждая се спешно от съветнови [re: Ha kpъcтoпът] Отговор на мнението
Авторperyлиpoвчиk (Нерегистриран)
Публикувано02.12.08 16:59

Понякога такива симптоми дава и кризата на средната възрастл

Тема Абе хич не се чувствам катонови [re: jamie] Отговор на мнението
Публикувано02.12.08 17:23

за внуци

Тема Re: Пичове, нуждая се спешно от съветнови [re: lumixx] Отговор на мнението
Публикувано02.12.08 17:26

Не е само секса. Вервай ми

А въпросът беше към пичовете, щото женски мнения получих достатъчно. И както вече казах, те са единодушни, което малко ме смая. Но това е предмет на друг разговор и анализ може би.

Тема Ти моженови [re: Ha kpъcтoпът] Отговор на мнението
Автор jamie (градинар)
Публикувано02.12.08 17:34

и тийнейджър да се чувстваш.
Ама не опира до твоето усещане.

Тема Да разбирам ли,нови [re: jamie] Отговор на мнението
Публикувано02.12.08 17:39

че трябва да се съобразявам с общоприетите стереотипи от сорта "след хх годишна възраст трябва вече да мислим за внуци, след уу годишна възраст трябва да се държим така и така и да не правим това и това, защото не ни отива?

Тема О не,нови [re: Ha kpъcтoпът] Отговор на мнението
Автор jamie (градинар)
Публикувано02.12.08 18:20

просто трябва да прогледнеш какво става след някоя и друга година.
В крайна сметка сам си плащаш гяволъка...
Ако прецениш че ти е по възможностите, искаш го и искаш да минеш и през бъркоча който ще забъркаш - действай.

ПП: Инак просто бих използвал израза "остарей с достойнство". Ама неприемането ще ти попречи да го прочетеш.

Редактирано от jamie на 02.12.08 18:20.

Автор Kyмиko Янaka (Her highness)
Публикувано02.12.08 19:47

не съм пич но понеже съм мъженствена

да се изкажа

1. Що за брак е тоя в който сте съквартиранти ??? /Идеални хора няма и не би трябвало да очакваш някоя да ти е идеалната съпруга защото съм сигурна, че и ти не си идеалният съпруг и новото ти гаже не е идеална/
2. Защо не си се замислил да го прекратиш тоя фарс преди да намериш нещо странично/заместничка и тн. както речеш да я наречеш??? /само не ми горори за деца и ангажименти, че не ми минават тия .... обаче едно е сигурно, че не пускаш клона докато не се хванеш за друг /
3. Яко те друса късният пуберитет. /Знам, че е голям гъдел за твоето его някое младо маце да си умира за теб и по теб обаче нещата никога не са еднозначни/
4. Не винаги жена която - ти позволява да я унижаваш; въпреки това тя си отваря краката за теб; гледа те влюбено; готова на всичко за теб ... е нормална и подходяща за дълга връзка. Факта за оная дълга връзка и никакви деца си крещи робска психика от всъкъде /Но пак е гъдел за егото ти признавам/
5. Имам чувството, че имаш нужа да се разведеш, да поживееш сам малко да се срещаш с други жени и да разбереш какво искаш барем от тоя живот.

После какъвто и съвет да ти дадем ти все ще направиш каквото искаш та само се хабим

If you want to tell people the truth,
make them laugh, otherwise they'll kill you.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.