Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:12 09.07.25 
Полове
   >> Мъжки клуб
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема за паркиранетонови Отговор на мнението
Автор indra (macondo)
Публикувано11.11.08 18:12

не особено редовен читател съм на блога на една мацка, която пише малко русо, но общо взето приятно.

последния път когато го отворих, налетях на ядосан постинг за паркиралите коли: как тя, откакто станала мама и паркиралите по тротоара и други неподходящи места коли й пречат да си бута безопасно количкат с бебето, започнала да им дере с пирон боята, да им чупи огледалата, да им пука гумите.

на пръв поглед много робинхудовско - ние, пешеходците да накажем шофьорите, които имат наглостта да паркират където им падне. че напоследък е пълен ад, ад е. че софия не може да поеме всички коли, не може. че общината нищо смислено не прави, също е факт.
ама някакси вземайки правосъдието в свои ръце се отприщва прогресивно увеличаваща се агресия поради елиминирането на законността
от друга страна всички дерящи и чупещи убедени ли са, че никога, ама никога няма да им се наложи да паркират накриво пред пирогов, за да внесат детето си вътре и когато трябва да го закарат някъде другаде, да установят, че колата им е потрошена и с изпуснати гуми...

и аз шофирам (за последната една година ведро навъртях 45 000 км), често ми пречат, понякога аз преча, ама такава саморазправа ми се струва доста крайна мярка. или бъркам?

Тема Re: за паркиранетонови [re: indra] Отговор на мнението
Автор Xoлдън (стипендиант)
Публикувано11.11.08 18:46

Правилно прави мацката.
Ама с пирон е малко.Трябва да си купи Калашник,или кирка.

Избийте баламите и тарикатите сами ще умрат!

Автор _Shining_ ()
Публикувано11.11.08 18:55

Тъпо е ако пречи. Но същото важи и за паркингите при блоковете в различни квартали. Един колега ми сподели как след като си взел кола си я намерил една сутрин цяланта в сурови яйца. Оказало се, че преди това на същото място паркирал негов съсед и ето как си излял възмущението.

Или откакто ни преместиха офиса в Дружба на един колега му надраскаха колата с пирон, а на друг му счупиха задното стъкло с камък. Та територията си казва думата.

Аз не бих го направила. Струва ми се твърде крайна мярка. Хайде на 1, 2... Ама чак пък на всичко...

Hotter than your average bitch,
Flick on, flick off my switch.

Редактирано от _Shining_ на 11.11.08 18:56.

Автор !!Фakличka!! (огън)
Публикувано11.11.08 19:49

доста крайна мярка е,но явно и е писнало....аз също съм против такива мерки на саморазправа,но пък и институциите нехаят та за тва стигаме до такива изцепки

Усмихвай се дори когато ти е тъжно,някй може да се влюби в усмивката ти

Тема Re: за паркиранетонови [re: Xoлдън] Отговор на мнението
Автор indra (macondo)
Публикувано11.11.08 20:08

...може и снайпер и направо да ги цели в главите от балкона докато се топли биберона на бебето. така още преди да са изгасили мотора на грешното място ще им е пръснала главите и ще е сигурна, че деянието няма да се повтори.
да бе...

Тема Re: за паркиранетонови [re: _Shining_] Отговор на мнението
Автор indra (macondo)
Публикувано11.11.08 20:13

и на мен ми надраха колата. на собственото ми място на офисния паркинг.
а преди това някаква кифла с фиат брава спря в задната ми броня пред къщи.
в първия случай просто влезе в сервиз за две седмици (все пак три врати и два калника трябваше да се пребоядисат), а във втория - кротко смених бронята и фара.
безкрайно много се ядосах, ама не ми хрумна да потроша всички брави в квартала...

и на мен ми се струва крайно, но се замислих дали пък не се е стигнало до точката в която се приема, че закони и толерантност не може да има и всеки се спасява сам...

Тема Re: за паркиранетонови [re: !!Фakличka!!] Отговор на мнението
Автор indra (macondo)
Публикувано11.11.08 20:13

тогава къде е решението?

Автор _Shining_ ()
Публикувано11.11.08 20:28

Явно се е стигнало. Но в никакъв случай не трябва да се поощрява.

На мен още никой не ми е налитал, понеже само денем седя там. Ама на колегата с надрасканата кола му се беше случило през деня и то като не беше паркирал на паркинг, а отстрани на улицата. Та кажи ми, що за малоумник ще ходи да му я драска тогава?

Той горкия е свикнал. При стария офис пък два пъти му я разбиха и му крадяха касетофона. Вече не сеа и ядосва толкова. Ама на кого е нужно това?

Hotter than your average bitch,
Flick on, flick off my switch.

Автор ПOЛУидиoтчeтo (тиква, бе)
Публикувано12.11.08 08:16

Не бъркаш.

Иначе и аз се дразня, когато има друго място за паркиране, пък някой се е пльоснал насред тротоара, но... Имаше една по-смислена инициатива с някакви бележки или стикери, не помня точно. Това го приемам, но другото е простотия.

Колко е хубаво да не правиш нищо, а след това да си починеш.

Тема Решението е да си ....нови [re: indra] Отговор на мнението
Автор Xoлдън (стипендиант)
Публикувано12.11.08 10:53

оставяш колата отключена с ключовете на таблото.

Имах една стара барака на 15 г.
Не се опитаха да я крадат на млади години,а като изгни на дърти години.Само ми потрошиха ключалките и едно стъкло.

Шитнах я и сега спя спокойно.

Избийте баламите и тарикатите сами ще умрат!

Редактирано от Xoлдън на 12.11.08 10:54.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.