|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема
|
Чел съм такива истории
[re: 1919]
|
|
Автор |
ASSASSlN: (специалист) |
Публикувано | 26.06.08 15:10 |
|
Има ги.
А, съпругът на авторката на темата е путьо и си заслужава съдбата! Толкова ли не е усетил лукавостта на жена си, когато ни в клин, ни в ръкав му е поискала да правят второ дете?
Я ми кажи кога една жена разбира, че е бременна? В кой месец? Предполага се, че бременността е нежелана и че не търчи да си прави всяка седмица тестове.
Обичам курвите, но не и техните номера!
| |
Тема
|
Re: Друг е въпросът дали историята е вярна
|
|
Автор |
Mil4o22 (непознат
) |
Публикувано | 26.06.08 15:11 |
|
Еееех,дано да беше измислена!!! Това би било най-добрият вариант,но няма как да върна времето назад!
| |
|
Казах вече някъде по-горе,че има обстоятелства,които ако трябва да разказвам ще мине поне ден! Приеми,че да махне детето е било НЕВЪЗМОЖНО и че някъде дълбоко в себе си е смятала,че то е на съпругът й!Друг е въпросът какво е станало в действителност,но все пак не бива да се разсъждава еднозначно,нали?!
| |
Тема
|
Re: Чел съм такива истории
[re: Mil4o22]
|
|
Автор |
1919 (Marchela) |
Публикувано | 26.06.08 15:21 |
|
А дали детето не е на съпруга? Може би ако започнеш така да мислиш нещата се подреждат ........поносимо. Даваш един сиктир на любовника и всичкото внимание и грижи за съпруга и децата..
| |
Тема
|
Re: Друг е въпросът дали историята е вярна
[re: ASSASSlN:]
|
|
Автор |
Mil4o22 (непознат
) |
Публикувано | 26.06.08 15:27 |
|
Милчо22-демек Аз е повече от ясно,че няма да пише тази тема с постоянният си ник,малко или много рискът никак не си струва!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Mil4o22 (непознат
) |
Публикувано | 26.06.08 15:29 |
|
За съжаление имам неоспорими доказателства,че е на "лбюбовникът"! Получих ги още в деня на раждането !
| |
|
Първо. Да вляза в най-близката църква и да се изповядам. Да запаля свещ и да поискам прошка от Бога.
Второ. Да се подготвям психически за развод, като варианта е само един - взимаш си копелето и се махаш.
Трето. Най-трудната задача. Да подготвим психически мъжа си. Хич не мога да измисля, обаче, как да стане тази работа.
Може би - да започнеш да се отдръпваш от него - лека-полека, ден след ден. Да мълчиш, да не му се усмихваш гузно-гузно. Той ще се чуди какво става, ще те разпитва - казваш му, че не си добре, че са ти объркани мислите...
| |
|
Ми, кажи ясно:
С мъжа ми искахме второ дете, ебахме се на поразия. Използвах момента и взех да се еба волно и свободно и с другия.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
1919 (Marchela) |
Публикувано | 26.06.08 15:37 |
|
Да мислиш скъпа съм написала.
| |
Тема
|
Апропо, колко време продължи
|
|
Автор |
ASSASSlN: (специалист) |
Публикувано | 26.06.08 15:42 |
|
много силната и изгаряща ви любов?
Събирам информация във връзка с изследванията ми върху "Синдром на междуразкрачието".
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|