Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:08 12.11.25 
Полове
   >> Мъжки клуб
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Защо станах лизбииканови Отговор на мнението
АвторЖeжka (Нерегистриран)
Публикувано13.05.08 21:29

Ми щото ми писна от мъжете. Всякакви проблеми имах с тях. Един беше напълно скучен; друг ми изневери; трети се правеше на не знам си к'во си пред други хора а оная му работа не му ставаше - аз се чудех що се перчи за ебач; четвърти ме би у стомаха когато бях бременнна с детето му... е, едни такива работи.

Един ден се натъкнах на геиова обстановка - и си рекох, тук е мир и ми е спокойно и тук оставам... Хванах с жени. Малии... отначало не знаех какво ме удари. Жените са дълбоки и страстни и СЛОЖНИ. Освем това, (за разлика от мъжете) знаят какво мислиш и няма шаване и преструване (дето е лесно с мъже)! А и жените са меки и хубави.

Е, така карах за десетина години. Смислени отношения ... После ми се доиска нещо п0-просто.... Минавах океана сама... (колата ми отдолу на ферибота) и аз се хванах с един млад мъж. Смешно и интерсно по едно време се намерихме под маса в ресторанта....После аз му дадох грешен телефонен номер... има си хас само да се таковам с него - то си е главоболие - веднъж стига...но беше хубаво.

И така. Много неща минаха оттогава - и с мъже и със жени. Сега съм с жена. Мир, спокоиствие, разбиратеслтво, и по-задълбочено, по-равно отношение.
Иначе биологията на мъжете ми харесва, нямам нищо срещу нея , пенис, твърдо мускулно тяло са ОК - но не стига... психологията им за мен - не стигА.

зНАМ,МЪЖЕТЕ КАТА ХОРА и те СА МНОГО РАЗЛИчНИ, (0ф, извиняваите за главните букви), някои са направо 'dick heads', както викат ангичаните... Бих била с жена която има мъжко тяло, но понеже няма такива предпочитам жени......(мъже, дето си мислят че са жени не ме интересуват; нито ме интересуват жени дето си мислят че са мъже)....Е, може да ви е объркващо - но аз знам точно какво искам....

Тема Re: Защо станах лизбииканови [re: Жeжka] Отговор на мнението
Автор Бepeзka! ()
Публикувано13.05.08 21:50

Какво си станала???
В една дума три грешки...

Тема Re: Защо станах лизбииканови [re: Бepeзka!] Отговор на мнението
АвторЖeжka (Нерегистриран)
Публикувано13.05.08 22:44

Това е Ок, не грешките ми са ти проблема....

Тема Re: Защо станах лизбииканови [re: Жeжka] Отговор на мнението
Автор Бepeзka! ()
Публикувано13.05.08 23:43

Не, те са твой проблем, не мой.

С нетърпение очаквам литературната критика на Асасина.

Автор BълkМодератор (много злобен)
Публикувано14.05.08 03:58

не, те са ваш проблем, на него и на теб.

Тема Re: Защо станах лизбииканови [re: Bълk] Отговор на мнението
Автор QWERTY+ (онзи)
Публикувано14.05.08 06:52

A сме само 14.май. Представяш ли си след 1 месец, като излезнат децата във ваканция какво ще стане?

АЗ СЪМ !

Автор Бepeзka! ()
Публикувано14.05.08 09:37

И я тебя люблю.

Автор BълkМодератор (много злобен)
Публикувано14.05.08 09:44

от къф зор?

Автор QWERTY+ (онзи)
Публикувано14.05.08 09:47

Я се виж какъв си обичен

, как да те не обичт.

АЗ СЪМ !

Тема Тц! Не ми се занимава. Няма интрига, няма екшън,нови [re: Бepeзka!] Отговор на мнението
Автор ASSASSlN: (специалист)
Публикувано14.05.08 09:48

няма приключение. Нищо особено - плоско съчинение, от което така и не се разбира какво иска героинята и с какво може да й се помогне.

Обичам курвите, но не и техните номера!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.