Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:49 06.11.25 
Полове
   >> Мъжки клуб
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Не искате ли понякоганови Отговор на мнението
Автор PreslySt (същата)
Публикувано12.05.08 20:46

да направите нещо велико- да спасите човешки живот, да отриете нещо, да поставите рекорд, да изкрещите така, че всички да ви чуят, дори да е нещо зло и лошо, но ...да не сте средностатистически

I got headaches and toothaches
And bad times too
Like you

Тема Re: Не искате ли понякоганови [re: PreslySt] Отговор на мнението
Автор Xoлдън (стипендиант)
Публикувано13.05.08 13:09

Тая работа съм я свършил,та сега не ми е зор.

Избийте баламите и тарикатите сами ще умрат!

Тема Re: Не искате ли понякоганови [re: Xoлдън] Отговор на мнението
АвторПpecли (Нерегистриран)
Публикувано14.05.08 11:27

Чака, че забравих какво съм писала

- имам предвид отКриете, а за оТриването е друга приказката.
Не става въпрос за зор, а да не се влачиш през живота, да направиш нещо по-голямо от ежедневните простотии, пък после каквото ще да става. Това мен ме скапава- с екстремните ситуации се справям супер, ежедневните ме тормозят...Ти щастлив ли се като си направил всичко това, по-пълноценен ли се чувстваш, ще умреш ли доволен, защото аз все не съм доволна от себе си, все се надявам да спася света...поне
Кърт Вонегът беше писал някъде, че едни от най-интересните хора, които познава и на 40 г. не занели какво да правят със себе си, ама аз не съм срещала ни един подобен...

Тема Re: Не искате ли понякоганови [re: Пpecли] Отговор на мнението
Автор HAДEЖДA® (Jedem das Seine)
Публикувано14.05.08 11:43

Истинското удовлетворение го носи именно това, да можеш да се справяш с усмивка с ежедневните ситуации. Да се хвърлиш да спасиш дете, към което лети кола примерно, е много просто - просто го правиш подсъзнателно. Сила и умение е това, да се справяш с нещата, които ти се случват, докато си мечтаеш, кво ли щеше да бъде, ако си Супермен, Батмън и подобни.

Тема Re: Не искате ли понякоганови [re: HAДEЖДA®] Отговор на мнението
Автор PreslySt (същата)
Публикувано14.05.08 20:21

ми на мен пък не ми носи истинско удовлетворение вече- хич даже, а за силата и умението въобще не ми пука. Не става въпрос за несъзнателната помощ...а да направиш нещо яко и щуро, не да доказваш сила и умение, а така както го чувстваш... да не оправдаеш очакванията, ама в хубавия смисъл...Питам дали не ви се иска понякога, а не кое е сила, умение и т.н.

And bad times too
Like you

Тема Чакай, ти...нови [re: PreslySt] Отговор на мнението
Автор ABe (разсеян)
Публикувано14.05.08 23:22

имаш ли някакъв осъзнат и раз-ра-ботен талант, някава сила или проф. умения в каквото и да било?

Не?!

Отивай в "Грийн Пийс".

Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
Бъдете високи!

Автор HAДEЖДA® (Jedem das Seine)
Публикувано14.05.08 23:39

Ами..ето това ти е въпроса :
да направите нещо велико- да спасите човешки живот, да отриете нещо, да поставите рекорд, да изкрещите така, че всички да ви чуят, дори да е нещо зло и лошо, но ...да не сте средностатистически

Е, със изключение на рекорда, за който трябват години целенасочен труд, всичко останало са действия, породени от импулс. Еми почти всеки средностатистически човек се отдава на импулсите си.
Затова и казвам, че най-щурото преживяване е да се чувстваш гот в собствената си кожа. За тая цел не трябва да си ни Христос - Спасителя, ни Айнщайн, ни Бетховен, ни Карл Люис.
Всъщност, не смятам, че комшията, като се напие и почне да крещи, прави нещо НЕсредностатистическо.

Тема Re: Чакай, ти...нови [re: ABe] Отговор на мнението
Автор PreslySt (същата)
Публикувано15.05.08 10:41

Цъ, нищо нямам. Ще ходя да спасявам китайци от земетресението.

And bad times too
Like you

Автор palatka (ветеран)
Публикувано15.05.08 11:54

Всеки човек е една малка Вселена. Какво значи "средностатистически"? Щуротиите носят адреналин, но изтощават. Да си в мир със себе си и оптимист за околните достатъчно ли е за теб като постижение?

Тема Re: Не искате ли понякоганови [re: palatka] Отговор на мнението
АвторПpecли (Нерегистриран)
Публикувано15.05.08 15:45

Абе, хора кво ви става...
Да, знам, че е вселена. Средностатистически= еднообразие- работа, секс, спане, ядене...всеки ден едно и също, като хоро на старци. Да изтощават, когато и те станат ежедневие. Друго питах, по дяволите...толкова ли не са ви останали неща напр., които сте искали да направите като деца и не сте

Аз не съм в мир със себе си като е видно- няма и да бъда скоро, а за околните- близките винаги съм оптимист.
Вас, за вашите желания питам, не искам да анализирате мен- знам каква съм.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.