Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:35 08.12.25 
Полове
   >> Мъжки клуб
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
Тема Защо не харесвам 40-45 годишни женинови Отговор на мнението
Авторwizardmen (Нерегистриран)
Публикувано10.11.07 14:22

Само аз ли съм така или има и други?
Нещо много неща които не ми харесват, забелязвам в застаряващите жени.
Сега ще ви изброя някои от тях за които се сещам и които ме шокират.
Обличат се като маймуни с някакви шарени и лъскави прилепнали по дебелите им тела смешни дрехи. Правят си странни изрусени прически и с изтънелите им коси приличат на плашила. Да не говорим за грима, с които неуспешно се опитвт да прикриват наболите бради и мустаци. Пък поведението им направо разбива, то едно самочувствие /непокрито от нищо естествено/ един вид преуспели и красиви разбираш ли. Абе гледам ги сутрин, качили се в лъскавите си лизингови малки смешни колички, отиват сутрин на работа. Абе вече хванали господ за шлифера...
Аз ги питам тогава тия жени, абе защо ви зарязват мъжете ви и защо се хващат с по-млади мацки.
Абе остарявайте с достойнство, пушете по-малко, пийте по-малко, спортувайте, обличаите се елеганто, не се правете на велики и по-красиви от младите мацки. Не се опитваите да се правите на 20 годишни когато сте на 40 -смешно е и тъжно. Бъдете елегантни и стилни. Намерете си хоби и оставете мъжете си на мира, не им звънете през 5 мин да ги питате къде са и с кой са /естествено, че ще ви излъжат/. Не тормозете постоянно мъжете си и не се опитваите да ги контролирате постоянно и тогава сигурно няма сутрин рано , когато ходите за работа да са ви обърнати устенцата надолу

като кокоши дупета, а ще сте .
Не искам да ангажирам никого с това мнение, то си е моето мнение.
Но аз заради тези неща напуснах жена си.
И после имаше аз кво съм направила толкова го обичам, а той ме заряза, не знам защо ,какво стана и т.н., орева квартала и света.

Тема Re: Защо не харесвам 40-45 годишни женинови [re: wizardmen] Отговор на мнението
Автор Kyмиko Янaka (Her highness)
Публикувано10.11.07 17:11

хех
виждам, че твоята бивша жена е проблема

и за да не се чуди защо си я напуснал да и беше обяснил защо. Още по добре би било да разговаряте/комуникирате всъщност за да не се стига до там

И сега вместо да се отправиш към залеза гушнал млада мацка щастлив и доволен .... Какъв го дириш тук и критикуваш разни жени на разни мъже които наблюдаваш от далече но знаеш как тормозят мъжете си ???
еееееххххх мъка

Редактирано от Kyмиko Янaka на 10.11.07 17:12.

Тема Re: Защо не харесвам 40-45 годишни женинови [re: wizardmen] Отговор на мнението
Автор nyctea (у......)
Публикувано10.11.07 17:19

май приказваш за престарели богаташки

само те се опитват да се правят на такива
една нормална жена не го прави
един път припаднах от смях-една,ама беше 50-55 годишна,в розови къси гащички и розови очилца,зелено шалче,беше ужасна картинка
чудят се какво да правят с парите си,това е

Тема Re: А 40г розов пантер - гимнастик,нови [re: nyctea] Отговор на мнението
Автор52roдишнa (Нерегистриран)
Публикувано10.11.07 20:24

тичащ рано сутринта в парка като какъв ще го приемеш?

Или възрастни мъже, които се правят на маймуни за да се харесат на 20г момиченца?

Тема Re: Защо не харесвам 40-45 годишни женинови [re: Kyмиko Янaka] Отговор на мнението
Публикувано10.11.07 21:31

И кой ти каза пък на теб,че сега в студените нощи не си гушкам хубава мацка и не сам щастлив.
Просто имах нужда да кайа това мое мнение на света.
Не ми прави психологически портретзащото съм сложна личност и вероятноста да сбъркаш е 100%.

Тема Re: А 40г розов пантер - гимнастик,нови [re: 52roдишнa] Отговор на мнението
Публикувано10.11.07 21:39

Е кво му е на Бойко Борисов примерно и той тича сутрин. Зле ли ти изглежда?
Ако и жените тичаха сутрин в парка да си изхвърлят лошата енергия щеше да по добре

Автор !!Фakличka!! (огън)
Публикувано10.11.07 23:36

и аз не ги харесвам

Харесвам мечтите за бъдещето повече от историите за миналото

Автор *Плaмeн* (тарикат)
Публикувано10.11.07 23:47

- Ти вярваш ли в прераждането?
- Вярвам, разбира се! Аз непрекъснато срещам жени, които са на 25 години, а си спомнят събития отпреди 45 години..

Мани,ама на мене това с лизинговите колички най ми хареса:)
да не кажа ежеседмично,ама поне на месец веднъж попадам на такива дето им изкочили някои кинти отнякъде,вероятно от кредит и почват да се дуят и да разправят колко ненужни им били мъжете и как сами се справяли с житейските трудности

ХАХАХАХАХАХА
Карай,не пречи,нека си мечтаят то това ше им остане.
После отиват в един друг клуб:)))

Много си харесвам работата-мога да я гледам с часове

Тема Re: Защо не харесвам 40-45 годишни женинови [re: *Плaмeн*] Отговор на мнението
Автор !!Фakличka!! (огън)
Публикувано11.11.07 00:35

ле лее ма ти Пламене много ме кефиш...жената трябвало да стои до печката,да незнам си какво да прави....на теб май не ти се ще да приемеш че жените отдавна са равностойни на вас и също като вас могат да изкарват пари,да не кажа и повече даже

горката ти жена,направо си я представям,с ролките на главата,седи и ти готви ,чисти,пере,глади и т.н а ти като некой бей се прибираш и почваш да се правиш на великия мъЖ който на видите ли ако не е тя ще умре от глад

Харесвам мечтите за бъдещето повече от историите за миналото

Тема Re: Защо не харесвам 40-45 годишни женинови [re: !!Фakличka!!] Отговор на мнението
Автор *Плaмeн* (тарикат)
Публикувано11.11.07 07:54

отдавна са равностойни на вас и също като вас могат да изкарват пари,да не кажа и повече

Може ли едно въпросче?
Хайде сега си помисли малко и ми кажи ТИ колко жени познаваш,твои познати които получават над 1500лв?
Нарочно съм писал 1500,не повече.Защото според мене това е сумата необходима за елементарно оцеляване на една жена.Без ипотеката.И откъде аджеба тая пара за кола от 10 бона ако не от ипотека или от някой продаден имот на село, и сега глей кво стаа.Не мое се диша покрай нея:)))))

А и за жена ми не се кахъри,не се кахъри и за другите участнички в клубовете.

Повечето са по-скъсани и от тебе,и си стоят чинно до печките,ама тука на буквичките -еша им няма
Позволи на батко ти да поназнайва това-онова.

Това че те кефя няма да го коментирам.Само глейте да не се счупи клона.

Много си харесвам работата-мога да я гледам с часове

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.