|
Тема
|
Как се "влиза в политиката"?!
|
|
Автор |
Garnier () |
Публикувано | 15.08.07 16:01 |
|
Първо искам да отбележа, че питането ми е съвсем сериозно. Идентична тема пуснах в по-подходящия клуб, но пък там посещаемостта е изключително ниска. Надявам се да не бъда анатемосана, че пиша и питам и тук.
Та, питането ми е следното:
Имам членство в една политическа организация. Но си е само членство. Това достатъчно ли е като начало и изобщо начало ли е на "навлизането в политиката" или напротив - влизането става само с връзки.
Предварително благодаря за сериозно отнесените отговори.
| |
Тема
|
Re: Как се "влиза в политиката"?!
[re: Garnier]
|
|
Автор | мxм (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.08.07 16:26 |
|
да си член не е достатъчно!
ся, на путките членки ли да викаме, не знам,
ма навлизането става с високо вдигнати крака... като за начало де...
за мерси не бачкам!
кат за без пари - толкова...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Xoлдън (изморен кон) |
Публикувано | 15.08.07 19:33 |
|
В политиката влизат два типа хора.
1.Идеалисти-наивници.
Скоро се отказват доброволно,или минават към т.2.
2.Кариеристи с меркантилни интереси.След вътрешни борби,повечето изпадат от влака.
За да влезеш в политиката трябва да имаш промит мозък и нито грам собствена мисъл.Трябва да имаш мислите на лидера,за да оцелееш.
Но когато усетиш,че лидера вече не е това,което е бил трябва гъвкаво да се ориентираш към друг политически лидер.Т.е. да станеш политическа курва.
Примери достатъчно.
Други въпроси??
Избийте баламите и тарикатите сами ще умрат!Редактирано от Xoлдън на 15.08.07 19:34.
| |
Тема
|
[re: мxм]
|
|
Автор |
ASSASSlN (ветеран) |
Публикувано | 16.08.07 04:41 |
|
| |
|
Зависи към какъв пост точно се стремиш, но при всички случаи се запаси с наглост, дебелоочие и безскрупулност. Състрадателност и грижа за електората ти са отживелици, могат да се демонстрират когато наближат избори. Особено важно е да обичаш да пътуваш, особено в чужбина, и то на държавни разноски.
И аз до скоро членувах в една партия, по изборите се скапахме от работа, избрахме наш депутат и малко след това в разговор той ни каза: "Трябва да се краде бързо и по много, че мандатът е малък, само 4 години. А пък ако и се стигне до предсрочни избори, лошо, не знам как ще преживеем със семейството ми." Отвратих се и си дадох отвод. Предполагам, че не се налага да ти обяснявам какви му бяха предизборните платформи и обещания, нали?
съвестта е като женската девственост - пречи
| |
Тема
|
ами има начин
|
|
Автор |
zaphod (void *lpNothing) |
Публикувано | 17.08.07 08:24 |
|
виж
NE SUTOR ULTRA CREPIDAM
| |
Тема
|
|
|
Автор |
djavolche (в хралупка) |
Публикувано | 17.08.07 08:47 |
|
Имаш вуйчо владика, ставаш поп!!!
Ближи си сладоледа...
| |
Тема
|
[re: djavolche]
|
|
Автор | Garnier (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.08.07 15:00 |
|
Ясно...май трябва да се насоча към друга сфера. Жалко, защото наистина много ми се занимаваше с политика.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
тpънчeтo (минаващ) |
Публикувано | 17.08.07 23:52 |
|
не знам как се влиза, но трябва да се излезе с шут!!!
| |
|
ПАри нЕма, действай.
Животът естествено е неудачен, но всичко останало е нормално.
| |
|
|
|
|