Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:44 03.11.25 
Полове
   >> Мъжки клуб
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Започна сенови Отговор на мнението
АвторTpyбaдyp (Нерегистриран)
Публикувано23.04.07 04:24

И изобщо спирало ли е някого това безумие по пътищата на родината??

През изминалото денонощие в страната са станали 20 тежки катастрофи
22 Април 2007
През изминалото денонощие в страната са станали 20 тежки катастрофи, в които трима души са загинали, а 24 са пострадали, съобщиха от КАТ. В столицата са регистрирани 110 леки и пет тежки катастрофи. Осем човека са пострадали.
Около 3:00 часа сутринта 22-годишният Димитър Табаков от Шумен загубва управление над автомобила на завой малко преди село Мараш.
Колата излита от пътя и се блъска челно в 3 крайпътни дървета. Скоростомера на "Алфа Ромео" е застинал на 217 километра в час. Части от автомобила са открити на 400 метра от мястото на катастрофата.

Младият мъж е шофирал без свидетелство за правоуправление, тъй като то било отнето през февруари за шофиране след употреба на алкохол. Разследващите подозират, че Табаков отново е шофирал в нетрезво състояние.

Какво става в тая страна? 217 км/ч по селски път. Не го разбирам това. Не разбирам как може да фиркаш и да седнеш зад волана. Не разбирам как може да разчиташ, че на теб това няма да се случи. Не разбирам нищо от това, което се случва по пътищата на страната ми. Моля, обяснете.

Тема Re: Започна сенови [re: Tpyбaдyp] Отговор на мнението
Автор Xoлдън (старо куче)
Публикувано23.04.07 08:14

Всеки ден минавам по 15 км ,за да ходя на работа.Всеки път ги минавам ,все едно съм на коридата.
Абсолютно безумен народ.След някой месец продавам колата и ставам пешеходец.Не,че това е по-безопасно,но все пак са по-малко рисковете.

Избийте баламите и тарикатите сами ще умрат!

Автор Kontra (непознат )
Публикувано23.04.07 08:28

мани, мани
и майка ми чула за тоя дето се очистил с Алфата с 217, та днеска тва ми реве -
"мами, туй Алфа Ромео било мноо бързо - вчера докато не тъ чух през нощта, че хлопна вратата - щех да умръ ! " :)

в София постоянно става неква драма
събота бръмча към гаджето, ама леееко закъснявам - газ, газ, копеле
от Дружба излитам на Цветан Лазаров - опа, двама се ударили на светофара - така както бех отпуснал краче на педала си викам "газ, газ, копеле, ама по-добре мойта да изчека 5 мин " :)
вчера в неделя след Плиска излизам от тунела по Пейо Яворов - малко по различно място, абсолютно същата случка:) - пак с (леко закъснял) любовен устрем летя към изгората, пак авариен триъгълник и стъкла по булеварда - некви други двама се интегрирали
ама 110 катастрофи само в София ... баси мамата
не знам дали по-лошо самата бройка или че тая бройка ми се струва съвсем реална :)

Тема Re: Започна сенови [re: Kontra] Отговор на мнението
Автор Mopфиyc (Матричар)
Публикувано23.04.07 17:30

То че е бързо, бързо е... ама колкото го настъпиш

В града подобни бъразници не са за препоръчване, неколкократно са ме секли на червен за тях светофар или от улици без предимство, тройно изпреварване със заемане на цялото насрещно (демек мое) платно, крайно ляво - крайно дясно или обратното пред мен - движа се в посока направо.
Ако си бях отпуснал крака на педала за газта по време на някоя от тия случки... отиваше коня у ряката.

Welcome to the real world!

Автор Kackeт (ама Keнзо)
Публикувано23.04.07 20:46

Кофти е за погребалните агенти, че ще трябва да събират некви карантии в найлонови чували, а можеше да е цял ако беше карал с 140 -150 или даже жив с 80-100, ма явно е закъснявало за работа момчето и е бързало...
Аз карам по 38км на ден В ЕДНАТА посока. Веднъж се хванах, че настъпвам повече от разумното щото закъснявах и си викам, "аве аланкоолу, за къде бързаш ве дееба и серсемина, ше каеш че самолета за париж изпускам, а то - за бачкане" Спрях на едно кафе да пия едно двойно късо италианско без вода и без захар, ей така, за да си направя преоценка на приоритетите и за да закъснея малко за да видя, че не е толкова страшно

Редактирано от Kackeт на 23.04.07 20:48.

Тема Re: Започна сенови [re: Kackeт] Отговор на мнението
АвторTpyбaдyp (Нерегистриран)
Публикувано23.04.07 21:22

Жалкото е, че млади хора си отиват от тоя свят. Но пък в крайна сметка всеки сам отговоря за себе си и след като вече един път са му отнели книжката за шофиране в нетрезво състояние, значи той сам си е виновен. Или пък може би родителите му имат вина. Или пък властите - мисля си, че най-разумното е в такъв случай колата просто да се "приюти" някъде за известно време и да няма възможност да се кара. Като при това се плаща, например, някакъв символичен наем. Хем му бъркаш в джоба, хем не му даваш да си ползва колата. Ама това кога ли ще стане в родината идея си нямам.

Иначе за карането до работата - добре си. 38 км не е чак толкова много. Приблизително 22-23 мили. Предишната ми работа беше в северната част на града. До там карах приблизително 50 мили в едната посока. После още 50 в другата. Но това така или иначе рядко се случваше. На връщане обикновено се запилявах нейде и милите рядко падаха под 80. Т.е. грубо по минимум 100 мили 5 дена в седмицата. После късно вечерта пътувам до един град, който е на 230 мили от нас

То за това дивия фокус за 1 година е на 113.00 мили Имам купувач за него

Не знам. Много съм карал. Радвам се, че всички грешки и глупости ги преживях много бързо и нищо фатално не съм направил на пътя. Да чукам на дърво. Повечко ум и разум и всичко ще е наред.

Автор Фиш (вече спокойна)
Публикувано23.04.07 22:44

Тя новината ужасна.Гледката от катастрфата-потресаваща.Хубавото е, че този самоубиец(нямам друго обяснение за това младо момче) е бил сам.И няма други жертви.Защото, ако се сещате преди месец на път Кошарица -Несебър 3-ма 17- годишни младежи налетяха на 2 коли и в среднощен час, с коли с неупоребили алкохол водачи, направиха огнено шоу.
Чия е вината?Ами наша!Като родители, като оторизирани органи, като общество.
Има толкова други неща, от които умираме.
За мен шофирането е несбъдната мечта.Разказвам със смях моето ПТП, но тогава реших, че не ставам за шофьор.Все пак има и други неща,които можеш да усвоиш,без да си опасен за околните.
Не знам как ще излезем от ситуацията с катастрофите.

Повече сълзи са пролети заради сбъднати, отколкото заради несбъднати мечти.

Тема аз карам пияннови [re: Tpyбaдyp] Отговор на мнението
Автор FileO99 (оперативная )
Публикувано23.04.07 23:46

И ето какво стана на клубната среща на ГЗС преди два дни

Тема Класически пример.нови [re: FileO99] Отговор на мнението
Автор ABe (разсеян)
Публикувано24.04.07 10:24

Хем насрано, хем голямо.

Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
Бъдете високи!

Тема Re: аз карам пияннови [re: FileO99] Отговор на мнението
Автор esprit (zelenooka.....)
Публикувано24.04.07 12:50

Кажи каква кола караш,каква марка,модел и цвят,може и регистрацията да ми пуснеш на лична.Да знам ,мерна ли те,независимо дали съм с колата или пеша да се пазя.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.